bux ma -1.4% az elmúlt héten -0.5% volt összesen
ez a nappali nulla forgalom és lötyögés szépen megbosszulta magát megint
du meg a külföldiek nettó eladók voltak, vevők alig csak lent
mi lesz itt májusban és nyáron?
kt 0 ))
bux ma -1.4% az elmúlt héten -0.5% volt összesen
ez a nappali nulla forgalom és lötyögés szépen megbosszulta magát megint
du meg a külföldiek nettó eladók voltak, vevők alig csak lent
mi lesz itt májusban és nyáron?
kt 0 ))
Melyik hsz ? Aranyhal memóriám van ugyan, de nem rémlik. Téged kérdeztelek Dax - Bux kombóval.
USA a mindenkori csúcsán dekkol...innen csak esni tud, mi megy általában nyugat után megyünk, szóval ha ott esés lesz mi is pár ezer ponttal lejjebb mehetünk,
az már más kérdés hogy itthon mi lenne a reális.
tőzsdében nagyon kevés a realitás, úgy értem , sokszor nem arra mozog mint amit a józan ész diktálna.
én még tartom a shortokat.
Bő egy ezrest ment hó elején,ha kell akkor pontosítom az egész évet jan 15. étől! :D
háááát nem én mondtam....
)))
eközben nyugat végig csúcsra ment
Januárban 2000 pontos tépésben nem lehetett kellemes elfoglaltság végig adni
Béten egész évben eddig eladás volt a jó tevékenység...
ez valami gazda mondás nem? Májusi eső aranyat ér!
Nem összekeverni a szakokat:)
Taresz kérdezte macikát mi van akkor..
én mondtam neki sell in may.. azt mondta mackó úr kamus vagyok..
meséljen, mi van akkor, ha én kamuzok sell in may-jel? :D
Engem meg már' majdnem kiráztak napközben a shortomból..azon voltam hogy lezárom...
aztán most láton hogy már minuszban vagyunk...
ez a 18.350 már annyiszor megtámasztotta....talán most elesik nemsokára. úgyhogy kivárom most már hogy mi lesz ebből.. már szépen nyereségben vagyok úgyis a shortjaimmal.
:) Macika tudod azért nyomják le hogy olcsóbban vehessenek:D Valami tőzsdés mondás:)
Na mackó úr!
Ma műsor van Önnek?
látom szórakoztató a műsor :D
nekem sincs kedvem 200példát beírtam euban milyen másképp reagálnak egy-egy eseményre..pl a költsv.hiányok..
Ibiza
nem nagyon van már kedvem belemászni a témába. Hírek jobboldalt Kecskemét Mercedes1:1
Ez a cikk jól mutatja nincs itt semmiféle ellenség. Az általad rabszolgatartó német azon dolgozik hogy tudna üzletet kötni a magyarral. A magyar meg él ezzel a lehetőséggel. Egyenlőre ennyi a szitu. Azt meg hogy miért nincs Ikarusz gyár németeknél vagy akár idehaza ezért ne a németeket hibáztasd. Húsz év alatt ennyire futotta a híres magyar agyból, mondom ezt jobbosként. Ez az ellenségképp kreállás nagyon kényelmes pozíció. Nem kell semmit tenni csak szidni a másikat hogy ő az oka a dolgoknak. Ló****t! Egyébként meg a zsidók se kapták ajándékba hatalmukat se a németek a franciák na azok szerencse kegyeltjei. Tetszik vagy nem megdolgozta kérte. A világgazdaság nyújtotta lehetőségekben, eddig az összeszerelésekben tudtunk hozzájárulni, ebből ennyire futja!