Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#616590 rbbj11 Előzmény: #616095

miután kistopolták a shortomat, 299-301-es long köröm most zárult. Annyit nem hozott, mint a legutóbbi short bukó, de nem gáz, mert előző long köröm viszont király volt

#616588 rbbj11 Előzmény: #616093

én nem tudok vele dolgozni.... most is ajánlottak 7-8-at, mondtam nekik, elfelejthetnek. 2-3%-os infla mellé max. 5-6%-ot fizetek hitelért.

#616154 Előzmény: #616150

Szvsz 25bp, ÉS belengetik, hogy legközelebb egy 50bp-al zárják a csökkentési ciklust.

#616150 w_ee_d Előzmény: #616101

ibizával értek egyet,most 50-es vágás---->komment:itt a vége--->majd köv hónapban még 25(50???!!) ,amit majd ráfognak a körülményekre... ;)

#616104 Sumér harcos Előzmény: #616095

egy 298.6 visszatesztet elviselek még:) .......ha már fölé keveredett,ilyen haloványan....

a mai,tehát napi minimum alá stoppot tettem a longnak....ez még nem is buko...

ha kiütik-kiütik,akkor ennyi.

#616095 Sumér harcos Előzmény: #616091

70%-os eséllyel odavárom.....

persze csak én,

senki ne kövessen....mert,amennyiben nem ugy lesz ugy fogom bukoban dobni a longot,hogy repül,másokat nem tennék ki ilyen dolognak.

ez nem Neked szólt,és az itt szereplő rutinosabbjának,hanem az esetleges olvasóknak,akik esetleg napiznak,hetiznek a forintra fizikálison kivűl:)

300..302.8

#616093 Ibiza Előzmény: #616041

vagy 0,5lesz és a komment mellé többet nem csökkentenek ha a feltételek maradnak.. otp-sek 4,5 % aljat várnak... én max 4et.

10% alatti hitellel már lehet dolgozni...

298 a kérdés továbbra is…

#616086 Sumér harcos

298 a kérdés továbbra is.

kivárás van holnapra...

298.6 ellenállás,azonban szinte a MACD naposon long jelet adna,ha átvinné az árfolyam...

ma már többször is belenyalt a 298.6-ba.....de egyelőre nagyon halovány ez emelkedésnek is.

#615908 Boby. Előzmény: #615898

Teljesen egyetértek mindkét hozzászólásoddal! A bódulatot legkevésbé rád értettem. Számomra a beírásaid alapján teljesen átjön a technikád. Respekt érte!

#615901 Sumér harcos Előzmény: #615898

egyébként a forint kapcsán nagyon érdekes dolog,ezen az oldalon-szűkebben topikban,hogy gyakran levehető a kommentelők politikai irányultséga is a szurkolásuk alapján......

ennek megfelelően sok esetben,a hazai fizetőeszköz mozgasát tekintve is vérig fun-ok....

de ez igaz a jobb és baloldali kommentelők halmázára is...

mikor megindul vmerre az árfolyam,és jön egy uj regisztrált,akit tegyük fel nem láttunk itt az elmúlt 4évben soha,ir vmi ködöset és két komment után tudható ,milyen a politikai irányultsága és milyen árfolyamon látná szivesen a forintot .....pedig nem irja le leszögezve.

a forint vhogy mindenkinek a szivügye,legyen az 270 vagy 320 és lehet belevinni egy kis politikát is.

és ez tudatalatt mindenkit gúzsba köt?:)

#615898 Sumér harcos Előzmény: #615894

rosszul fogalmaztam én ezt nem veszem sem támadásnak,sem riogatásnak-sőt hozott a konyhára az elmúlt 2nap,már vártam is ezt naposon nagyon,én örülök nekik,hogy beszoltak,sőt ha jó irányban vok,szoljanak vmit bátran máskor is:)

pénztárcám kapcsán a piacon,nem engedhetem meg magamnak a bódulatot:)

részemről, engem nem érdekel a körités,csak az aktuális árfolyam,nekem ,hogy ez éppen 270 vagy 320,és ehhez milyen sokszor utolagos hirek jönnek a nagyvilágból,nekem teljesen mind1,nem érdekel,csak a csárt,indikátorok,elloitt,vonalak,támaszok,ellenállások,fibok....és,hogy jó irányba álljak.

néha tartok egy kis szünetet is.

forint kapcsán egyik irányban sem vagyok vérig fun.....nekem teljesen mind1 az irány.

a körités annyiban szokott érdekelni,hogy általában ellentétesen szoktam gondolkodni

pl.napjainkból:

2napja,amikor vagy 5elemző 287-288-290-et kiabált,elemzett-már szinte 90%-ban tudtam,hogy nem az jön....mellette napos rsi,sts leragadva nullára....csak fordulat jöhetett.

goldman pedig 310-et mondott most tegnap,

na most,megint csak ellentétesen tudnék gondolkodni,vagyis ha az árfolyamot nézzük,nem lesz 310...ezek szivatni akarnak....

kiszállni,kiszórni,kiszúrni-más céljuk nem lehet vele...és még mellé is foghatnak...

nem mondom,hogy nem néz feljebb,mint most....

mert én feljebb vártam ezt a felfelét.....

ez jövőhéten eldől mit akar tenni a forint,nem hiszem,hogy egész héten 298-on toporogna...innen lépnie kell...

meglátjuk

viszek át longot is és egy riziko mentes shortot is.....na most,ennek a paklinak a keverését kell megoldanom jövő hét elején,hogy a lehető legjobban jöjjek ki belőle...bódulat kizárva:)

#615894 Boby. Előzmény: #615874

Lehet ezt riogatásnak, vagy támadásnak venni, de szerintem semmi olyat nem mondtak, ami érvként nem lenne felhozható a forint gyengülése mellett. Olvasva különböző véleményeket, nekem úgy tetszik, hogy az a szer amivel a kormány bódítja az embereket az hatásos. Amikor gyengül a forint az támadás, amikor erősödik, akkor meg k*rva jók vagyunk! Azért a szerből való két szippantás közben, azt mindenkinek ajánlom a figyelmébe, hogy a Mo.-on tevékenykedő multik szép csendben elkezdték kimenekíteni a könnyen mozdítható pénzeiket. Példának okáért az Audi is hazavitte az aprót - 900 mrd forint -, vagy említhetnénk a Mátrai Erőmű 20mrd forintos osztalékát, aminek nagy része szintén elhagyta vagy el fogja hagyni az országot, de megemlíthetnénk az Mtelekom esetét is, ami a magyar spekik őrjöngését váltotta ki, azon az apróságon túllépve, hogy a kb.31mrd-os netto eredmény után a tarcsihoz is hozzányúlván, majd 52mrd-ot fizet ki, aminek a nagy része természetesen szintén el fogja hagyni az országot. Lehet, hogy én maradi f@sz vagyok, de nekem ezekből a hírekből tartós és stabil forint erősödés nem igen jön össze, kivéve ha a csodadoktor japó apók, a nyomdájukon előállított sz@rjukkal fel nem tornázzák a mi nyamvadt forintunkat.