OK, pár perc, most kicsit kapkodok!
Hogyne kéne, köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!
2009-06. 2-3-4.
ebből a hónapból!
Én is csak a nagyobb papírokkal (foglalkozom) nézem :), meg hati
Kicsik közül csak ilyen fotex, FHb, Any, Keg, amiben azért van egy kis mozgás, Egis Ha ezek benne vannak a BLUE-kon kívül már jó!
Esetleg még a Zwack.
reggel nagyon fogta a gépemet a Peti_export, akkor áttértem a pliginra, minden tökéletesen üzemelt 12-ig, aztán beadta a kulcsot, nem importált, olyasmi hiba volt, mint Ozzy_nál! Addig-addig próbálkoztam, míg a gyertyák is eltűntek és összekavarodott minden, kénytelen voltam az egyszerűség kedvéért újratelepíteni az egészet!
Hétvégére megvan a prg.ismét mindent beállítani indik vonalak stb...
Csak most vettem észre. Aktuális még? Nekem nem teljes, hanem szűrt van, a nagyobb papírok vannak benne. Az jó lesz? És melyik napok kellenek?
Valaki küldjön, majd egy jó intrás adatbázis, mert még mindig csak szenvedek vele!
Persze szigorúan kereskedés után!
Valamiért összeomlott az egész amim, mostanra lettem kész mire sikerült mindent összeszednem, beállítva még nincs! Szerencsére működik, megizzadtam, viszont eheti adataim elvesztek! Valaki megtud dobni egy adatbázissal, majd kereskedés után?
Így van egy pár darab előszokott fordulni, de az hibahatáron belül van. Én kereskedés végén kézzel az egész napit kiexportálom a PETI-ből, és az Import ASCII-vel felül írom ez kb. 1 perc és így mindig aktuális és jó.
Amit kitettem azt mentsétek el mert így ha megvannak a txt-k pillanatok alatt lehet adatbázist építeni. Én már régen nem használom az Import Wizard-dot.
Végignéztem... talán egy papírnál volt pár darados eltérés.
Vagy tényleg maximum ráfrissít egyet az ember.
Ez így nekem már tökéletesen megfelel.
Nálam csak minimális eltérés van, kézzel rá kell azért frissítenem!
Hoppá!
Úgy tűnik már nekem is tökéletesen működik a mennyiség! :)
Köszönet redend-nek és speluláns-nak! :)
Köszi!
Teszt megy!
Jobbulást!
Még szerencse, hogy nem a kezeidet törted el! Legalább kereskedni tudsz így!
Sziasztok!
Itt vagyok, nem vesztem el, csak fociztam és sikerült a bal lábamon, síp, és szárkapocsontot is eltörnöm, ugy hogy most a ball lábamban szinte annyi a fém mint a terminátoréban, de legalább már itthon vagyok.
De maradjunk a témánál, az alábbit mentsétek el default.format-ként. A lényeg így amikor létre hoztátok az adatbázist a dll.-esnek, vagy a Peti exporthoz, nem kell az Import Wizard, elég az ASCII.
# Format definition file generated automatically
# by AmiBroker's ASCII Import Wizard
$FORMAT Ticker, Skip, Date_YMD, Time, Close, Volume, Skip
$SKIPLINES 1
$SEPARATOR ,
$CONT 1
$DEBUG 1
$AUTOADD 1
$BREAKONERR 1
$AUTOADD 1
$TICKMODE 1
Tedd fel a data-ra is az elemzések mellé! Innen a rapidról 5 letöltés után törlődik!
jó reggelt!
hátha valakinek hasznos lehet:
AmiBroker Professional Edition v5.20 RC1 Portable
van benne Brokey.dll
igen... ha rossz a vol. az adott papírnál, rá szoktam én is tölteni egy új exportot... ez segít is neki... csak ez meg másik papír vol.-ját cseszi el! :(
Én úgy szoktam megoldani a problémát, hogy időnként, csak úgy menet közben az "Import ASCII.." -val újra rányitom az aznapi exprtot, és én úgy vettem észre, hogy ilyenkor korrigálja a hibákat. Szépen látszik, hogy változnak picit a gyertyák, és a volume értékek is.
Ááá, értem, na majd holnap kereskedési időben ki is próbálom. köszi