Regisztráció Elfelejtett jelszó

Amibroker

Re: Vol.

#61985 Zabás Előzmény: #61974

Hogyne kéne, köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!

2009-06. 2-3-4.

ebből a hónapból!

Én is csak a nagyobb papírokkal (foglalkozom) nézem :), meg hati

Kicsik közül csak ilyen fotex, FHb, Any, Keg, amiben azért van egy kis mozgás, Egis Ha ezek benne vannak a BLUE-kon kívül már jó!

Esetleg még a Zwack.

reggel nagyon fogta a gépemet a Peti_export, akkor áttértem a pliginra, minden tökéletesen üzemelt 12-ig, aztán beadta a kulcsot, nem importált, olyasmi hiba volt, mint Ozzy_nál! Addig-addig próbálkoztam, míg a gyertyák is eltűntek és összekavarodott minden, kénytelen voltam az egyszerűség kedvéért újratelepíteni az egészet!

Hétvégére megvan a prg.ismét mindent beállítani indik vonalak stb...

#61974 Csusza Előzmény: #61768

Csak most vettem észre. Aktuális még? Nekem nem teljes, hanem szűrt van, a nagyobb papírok vannak benne. Az jó lesz? És melyik napok kellenek?

#61768 Zabás Előzmény: #61565

Valaki küldjön, majd egy jó intrás adatbázis, mert még mindig csak szenvedek vele!

Persze szigorúan kereskedés után!

#61565 Zabás Előzmény: #61323

Valamiért összeomlott az egész amim, mostanra lettem kész mire sikerült mindent összeszednem, beállítva még nincs! Szerencsére működik, megizzadtam, viszont eheti adataim elvesztek! Valaki megtud dobni egy adatbázissal, majd kereskedés után?

#61323 spekulans Előzmény: #61245

Így van egy pár darab előszokott fordulni, de az hibahatáron belül van. Én kereskedés végén kézzel az egész napit kiexportálom a PETI-ből, és az Import ASCII-vel felül írom ez kb. 1 perc és így mindig aktuális és jó.

Amit kitettem azt mentsétek el mert így ha megvannak a txt-k pillanatok alatt lehet adatbázist építeni. Én már régen nem használom az Import Wizard-dot.

Vol.

#61245 Tomy75

Végignéztem... talán egy papírnál volt pár darados eltérés.

Vagy tényleg maximum ráfrissít egyet az ember.

Ez így nekem már tökéletesen megfelel.

Vol.

#61199 Tomy75

Hoppá!

Úgy tűnik már nekem is tökéletesen működik a mennyiség! :)

Köszönet redend-nek és speluláns-nak! :)

Re: vol

#60840 Zabás Előzmény: #60834

Köszi!

Teszt megy!

Jobbulást!

Még szerencse, hogy nem a kezeidet törted el! Legalább kereskedni tudsz így!

Re: vol

#60834 spekulans Előzmény: #60582

Sziasztok!

Itt vagyok, nem vesztem el, csak fociztam és sikerült a bal lábamon, síp, és szárkapocsontot is eltörnöm, ugy hogy most a ball lábamban szinte annyi a fém mint a terminátoréban, de legalább már itthon vagyok.

De maradjunk a témánál, az alábbit mentsétek el default.format-ként. A lényeg így amikor létre hoztátok az adatbázist a dll.-esnek, vagy a Peti exporthoz, nem kell az Import Wizard, elég az ASCII.

# Format definition file generated automatically

# by AmiBroker's ASCII Import Wizard

$FORMAT Ticker, Skip, Date_YMD, Time, Close, Volume, Skip

$SKIPLINES 1

$SEPARATOR ,

$CONT 1

$DEBUG 1

$AUTOADD 1

$BREAKONERR 1

$AUTOADD 1

$TICKMODE 1

Re: nincs cím

#60832 Zabás Előzmény: #60831

Tedd fel a data-ra is az elemzések mellé! Innen a rapidról 5 letöltés után törlődik!

vol

#60582 Tomy75

igen... ha rossz a vol. az adott papírnál, rá szoktam én is tölteni egy új exportot... ez segít is neki... csak ez meg másik papír vol.-ját cseszi el! :(

Re: Vol

#60555 Gabriel75 Előzmény: #60398

Én úgy szoktam megoldani a problémát, hogy időnként, csak úgy menet közben az "Import ASCII.." -val újra rányitom az aznapi exprtot, és én úgy vettem észre, hogy ilyenkor korrigálja a hibákat. Szépen látszik, hogy változnak picit a gyertyák, és a volume értékek is.

Letöröltem. Akkor lehet,…

#60480 Tomy75

Letöröltem. Akkor lehet, hogy ez volt a gubanc?

#60432 redend Előzmény: #60423

Ha már van Custom formatod, akkor a default -ot letörölheted, hogy ne zavarjon be.