Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#615395 Sumér harcos Előzmény: #615393

de azért mittomén....sts naposon szinte 2hete 0-ára volt ragadva....

tegnap beadta a longot 20-as érték alatti metszéssel...hát nemtom.....még most is csak 19 az értéke...297-en..

ennek azért most illene 80.as érték felettig robogni....és ott eladási jelet produkálnia...

de hát.....franc tudja....

#615394 Ibiza Előzmény: #615382

"..Persze ő majd a tébolyult tekintetével rámutat melyik bank jó, melyik rossz..."

ennél egyszerűbben nem lehet leírni..

"..és kiállt a bankszövetség elnökének felvetése mellett is, hogy korlátozni lehetne azon pénzintézetek hozzáférését a jegybank kéthetes eszközéhez, amelyek nem folytatnak tényleges pénzügyi tevékenységet Magyarországon."

szövegértés.

#615393 Sumér harcos Előzmény: #615387

vsz. 5ös az kizárt most .....nem hinném,ugyan itt az a biztos ami elmúlt....

de jön a nyár,erős forint a jellemző....és egybevágó külön idősikú Cpont és 4es pont a jellemző...

én most csak egy max B.pontra tennék tétet,olyan 90%-ban,befutóra.

de még az sem kizárt,hogy ennyi volt a felrántás aztán visszaszédül 297-296 alá....

#615389 Előzmény: #615384

Paradox módon ugyanis minél több túrista jön a gyenge forint miatt devizát költeni, annál nagyobb lesz a forint erősödésére való hajlama.

A kérdés szerintem inkább a kamatcsökkentési folyamat lefolyása lesz, mert a most már általában várt 3,4-3,7%(!) körüli alapkamat már tényleg az egyensúlyi szint környéke lesz. Az az árfolyam, ami ott kialakul, az már irányadó lehet a jövőre nézve, addig inkább csak ötletelés az, hogy mennyi lehet ez az árfolyam.

Ugyanakkor szvsz továbbra is igaz az, hogy az EUR/PLN kifejezetten precíz iránymutató, ha a PLN függvényt valaki lederiválná, vagy gyököt vonna a mozgásból, akkor szerintem többé-kevésbé kijönne az EUR/HUF árfolyam pontos lefolyása.

#615388 macika Előzmény: #615381

törököknél magasabb, pedig azok még fel is minősítették

pedig kb mi is abba a kategóriába tartozunk

azzal az előnnyel hogy eu ország vagyunk

#615384 rbbj11 Előzmény: #615379

teljesen egyetértek: a turistaszezon miatt stabilabb, erősebb ft várható, mint ahogy az nyáron szokott is lenni.

#615382 gilgalad Előzmény: #615364

Nem tudom ez a "zseni" mikor fog már elnyugodni? Miért nem volt jó 290 körül a HUF, ki a jó francnak kell ez k...ott hullámzás? Persze ő majd a tébolyult tekintetével rámutat melyik bank jó, melyik rossz... A rossz csúnyákat likvidálni, a kéményseprők meg majd ingyen jönnek úgyis, miért ne kaphatnánk kölcsönt ingyen? Sőt sört esetleg? Ah...

kamatdöntésre még lejjeb…

#615381 Ibiza

kamatdöntésre még lejjebb megy..bankár mondta 4,5%ra várják..ha azon felül vágnak akkor fog elszállni..de gondolom nem az ujjukból szopták a 4,5%-ot..

Magyarországon ebből a s…

#615379 macika

Magyarországon ebből a szempontból jól látható, hogy mi a helyzet: a jegybank tavaly nyár óta elindította a kamatcsökkentést, és nem meglepő módon kedvenc pénzünk a 270-80-as sávból ennek megfelelően (hiszen folyamatosan, és nagymértékben csökkent a kamatmkülönbözet) gyengülni tudott, egészen 300 környékéig (euróval szemben). Ebben szerepet játszott a várható unortodoxiára vonatkozó várakozások beépülése is. Most, látván, hogy a jegybanki unortodoxia nem is olyan nagy, ezek a várakozások árazódnak ki, ezért erősödik ismét a forint. Azonban, mivel a jövőben várhatóan tovább folytatódik a kamatvagdosás, és ha sikeres lesz a magyar mini-QE, akkor nyilván lesz folytatása is, így a forint erősödése valószínűleg időleges. Ha szerencsénk van, akkor a nyári turistaszezont kihúzhatjuk egy stabilabb, erősebb forinttal, de azután véleményem szerint ismét inkább 300 körül, vagy afelett lesz az árfolyam a fent leírtak miatt.

Valójában a devizaárfolyamokat teljesen érthető, logikus folyamatok mozgatják, a relatív monetáris változások, és arra vonatkozó várakozások (változása) irányítja jelenleg ezeket a piacokat. Csodák nincsenek itt sem...

#615366 rbbj11 Előzmény: #615359

csak néhány emailt olvastam el, és olyat ugrott a huf, hogy innen már erősödésére keresem a rövid távú beszállót!

#615364 macika Előzmény: #615359

B pont helyett M pont mint matolcsy ))

jön a kamatvágás.. 25 bp

elliott szrint is ))

#615362 rbbj11 Előzmény: #615356

jo lenne, ha jo setuppal vissza tudnék szállni usdhuf longba, de ez sztem nem ma v. holnap jön el...

#615359 Sumér harcos Előzmény: #615301

ez a beszéd.....

naposon beadta a longot az sts már tegnap....

néhány kisebb ellenállás leküzdve....

most mi lesz?jön-e a napos B.pontod?

már követem....stop