Regisztráció Elfelejtett jelszó

AAPL - Apple Inc.

Re: nincs cím

#615737 Janicroft Előzmény: #615667

Minden szavaddal egyetértek, nagyon jól megfogalmaztad a lényeget. Az Apple-t nagyon sokszor érik olyan vádak hogy nem elég nagy a kijelző, nem dob félévente piacra új, nagyobb, szebb, jobb, stb telefont, de ahogy te is mondod ez ma már nem az irány.

#615667 Előzmény: #615623

Persze, hogy nem használják ki az emberek a tudást, ezért is van az, hogy ma már azzal, hogy "még nagyobb a felbontása, meg ekkora processzor van benne" azzal igazából már nem lehet eladni ezeket a termékeket. Ahhoz kell valami, amitől más lesz.

És az iOS történetesen pont más és pont olyan jellegű felhasználóbarátságot ad, amit többnyire a gurukon kívül nagyon is értékelni tudnak az emberek, azaz nem "trendiség", hogy azt a készüléket használják, ha már egyszer nem telefont vesznek, hanem játékszert.

Én pont az összes többinél érzem azt, hogy egyre kevésbé találják a helyüket, mert azzal, hogy lecsengőben van (az eladások növekedése ellenére is) az "okostelefon őrület", valójában az összes többi kerül egy kaptafára hiszen lényegi különbség már nincs igazán közöttük.

Aki bedobja a következő működőképes "őrületet" ebbe a világba, az komplett piacot tartolhat.

#615626 Janicroft Előzmény: #615623

At tök mindegy hogy szebb, gazdagabb, stb lesz-e. Megveszik az emberek mert tetszik nekik, szeretik, stb. De ez nem csak az Apple termékekre igaz hanem másra is. Az meg hogy ténylegesen kell-e valami vagy sem illetve hogy mit használunk ki azokból a funkciókból melyek elérhetőek, megint más téma.

#615623 taresz Előzmény: #615622

"egy életérzést takarnak"

Ez az alap probléma szerintem. A 70% 99%-a telefon tudásának a 90%-át sem használja ki. Akkor minek? Bárki nagyobb, szebb, gazdagabb lesz attól, hogy xy trendi terméke van? Nem hiszem....

#615622 hosszhuszár Előzmény: #615620

Az apple termékek, egy életérzést takarnak....nekem sincs semmi ilyesmim, de a gyerekeimnek van, mert az a trendi....a kam nem az, és ezek ( apple fanok) vágják, széllel szemben is, melyik kam, melyik nem....

Egyébként kicsit meg is lepődtem, voltunk valahol, ahol sok ember volt, csörögtek a telefonok, elővételkor, 70% iphone volt....

#615620 taresz Előzmény: #615619

Az lehet, de elég presztízs romboló. A mai világban valami addig "trendi" míg mélyen pénztárcába kell nyúlni. Ennek a varázsa elmúlik így. Eddig sem voltam alma párti úgyhogy ha 10usd lenne sem hozna tűzbe a dolog.

Ezt legnagyobb sajnálato…

#615590 Janicroft

Ezt legnagyobb sajnálatomra ma is adják rendesen,, bár amíg nem lesz új termékbejelentés addig ez a lecsorgás fog folytatódni, plusz minden rossz vagy rossznak vélt hírre adni fogják mint ahogy az tegnap és ma is történt. 300-400 között is van valahol rés benne?

#615410 Bendeguz Előzmény: #615308

hozzáállás és vérmérséklet kérdése, lényeg hogy sikeres legyen a kereskedésed! hajrá :)

#615318 Hathor Előzmény: #615265

Elnézést, én chartot nézek.

Ezt mondtam neked is, amikor azt mondtad venni kell és és kész.

Mondtam esni fog a lufi miatt, Cpont le.

Nem, ez nem ekaki..

aztán itt van 400on.

Most meg mindenki hibás, mert iphont néz.

Hol élsz?

#615265 macika Előzmény: #615248

az a gond hogy mindenki az iphonét nézi

kamus blogos is meg az ideges bróker csaj is ))

ezek a 1.0-ás emberek

ez van

át kell lépni felettük

#615262 Bendeguz Előzmény: #615258

az alkalmazkodásképtelenséged miatt 50%-ról maradtál le az emelkedésben. ez minden, csak nem okos döntés. a piac ellen nem érdemes okosnak lenni.

#615258 Dr. ursi Előzmény: #615226

elnézést de én 465-ről short :o) igaz közben volt egy ráadás mert az a 700 túl sok volt már :o)

és én 465-ről mondom h short az alma azaz kb 1,5- éve.

a 100-as célár is már tavaly év végén v ősszel képben volt.

szerencsére :o) ezeket ide is beírtam ... különben megvádolnának h nem is úgy gondoltam ;o)

ami exp ível fel az mind lufi, ezt tudjuk páran :o)

#615248 Zotya32 Előzmény: #615226

kamu ez az alma, az emblémája is mutatja, hogy rothad, és kukacos.... :)

1-2 év és bedarálják a koreaiak

Micsoda tőzsdpszciho.. …

#615226 Hathor

Micsoda tőzsdpszciho..

nagymaci 650nél azt mondja venni kell és kész megy és kész.

Ursi 700ról lejövett 400nál 100as célár tegnap 3éven belül, ma már egy éven belül.

Van itt minden. Amikor herceggel mondtuk 650nél pukkan a lufi, akkor meg hülyék voltunk, mert itt van funda, meg lé, meg egyébként is nem ekaki

Na mindegy..

:D