Regisztráció Elfelejtett jelszó

AAPL - Apple Inc.

Itt az iSteve, a Funny o…

#615215 macika

Itt az iSteve, a Funny or Die Jobs-életrajz paródiája

A 80 perces film alig több mint egy hét alatt készült, a forgatókönyv megírása mindössze három napot vett igénybe, a forgatást pedig 5 nap alatt lezavarták.

Persze közben készülnek a komoly Jobs életrajzi filmek is, de egyelőre egyik pontos megjelenési dátuma sem ismert. Az Ashton Kutcher főszereplésével készült jOBS-ot egyszer már bemutatták a januári Sundance filmfesztiválon, de akkor elég vegyes kritikákat kapott, így határozatlan időre eltolták a premiert. Az Aaron Sorkin forgatókönyve és a Walter Isaacson által írt hivatalos önéletrajz alapján készülő filmet a Sony Pictures finanszírozza, de erről még nagyon keveset tudni, egyelőre még címet sem kapott.

http://www.funnyordie.com/videos/d2e0f617e3/isteve

Re: buy

#615204 rbbj11 Előzmény: #615194

sztem teljesen eszement elképzelések és gondolatok, amiket leírtál. Ha semmit nem újítanak, akkor sem esik évekig 100 usd-re, nemhogy 1 éven belül.

Na ok, ha split lesz, az más :D

Re: buy

#615194 Dr. ursi Előzmény: #615192

továbbra is strong short célár 100.

időtáv 1 éven belül.

utána korrekció 120-ra majd le 10-20-ra.

időtáv 1,5-2 éven belül.

hacsak nem jön közbe valami.

de egyelőre semmi extrával nem tudnak előjönni csak ülnek a dollárhalmokon.

tiszta csődtaktika.

csak a short

#614739 Dr. ursi

3 éven belül 100 alá a célár.

minden emelkedésbe bele kell adni.

szvsz.

Re: nincs cím

#613559 Janicroft Előzmény: #613542

Tegnap olvastam hogy esetleg egy payment alkalmazás lehet ez, de hogy mitől lenne ez killer app azt nem tudom. Bizonyára vannak olyan dolgok amiről ma még nem is tudjuk hogy milyen nehéz lenne az élet nélkülük, de hogy egy új app valami tényleg forradalmit hozzon, én nem tudom elképzelni. Te mit gondolsz?

Galaxy S4 árazás

#613557 Janicroft

Az Edigitaltól kaptam ma egy levelet, a 16 GB-os Galaxy S4 előrendelhető, 229.900 Ft az ára, míg egy iPhone 5-nek 210.000. A Samsung szerintem nagyon félremegy ezzel a telefonnal.

Apple Analyst: Forget $700 Stock

#611047 Janicroft

BCG Financial senior financial analyst Colin Gillis discusses Apple's plans to start iPhone production this quarter, the sagging stock price, and Tim Cook's management style.:

http://on.wsj.com/17bB24b

AAPL nagyon pedálozik Kínában

#610689 Janicroft

Apple (AAPL) appears to have further kowtowed to Chinese sensibilities by removing an app from its online store in China that provides access to books by author Wang Lixiong, whose works are mostly banned in the country.

Tablet competition

#610397 Janicroft

Kíváncsi leszek az utolsó negyedéves tablet eladásokra, az iPad-ek minőségi termákek és imádom őket de nem lehet elmenni a tény mellett hogy a konkurencia is egyre jobb és sok esetben olcsóbb termékekkel jön ki. A Samsung tabletek ilyen "gagyiszar" érzést kölcsönöznek de a Google tabletje szerintem nem rossz, sőt!

The Nexus 7 might be about to get cheaper: in addition to predicting a summer launch for the next-gen 7, a source tells Reuters Google (GOOG) is thinking of either selling the device for $149, or selling it for $199 while discounting the current version (starts at $199). The next-gen 7 is also said to have a thinner bezel (like the iPad Mini) and a higher-res display. The reported pricing could put pressure on Amazon (AMZN), which sells the Kindle Fire HD for $199 and the current Fire for $159. Separately, SamMobile reports Samsung (SSNLF.PK) is working on a new high-end 10" Galaxy Tab, and 5.8" and 6.3" "Galaxy Mega" phablets.

Re: nincs cím

#609677 Bendeguz Előzmény: #609674

ez nagyrészt az ország morálját is tükrözi. nálunk is gané a legtöbb ügyfélelhárítás. ganék az emberek az utcán is. ez van.