Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nokia

Re: nincs cím

#615471 Zotya32 Előzmény: #615466

és még ki sem jött a jelentés... vagy már igen?

ja, most olvasom a pf-es linket, hogy igen :))

ahhoz képest elég nyugis a kereskedése...

#615147 macika Előzmény: #615146

akkor réses kecsegtetés várható?

nya paci ugrik vagy botlik?

erre nyomjad a zabot ))

Jövő héten jelentés, mon…

#612976 Nyeretlen_Keteves

Jövő héten jelentés, mondjuk én számítok olyan kiemelekdő eredményre(de nem lennék szomorú), de borzasztóra sem, ha idén sikerül winf@s okostelefonjaikkal jelentősen növelni a piaci részesedésüket (persze almát meg a Samsungot nem veszélyeztetik ugye) akkor 2014 januárra akár 6-8 dolcsi is lehet (álmaimban 10 :-), több lábon is állnak(egyelőre), ha viszont esetleg nem tudnák jelentősen növelni a piaci részesedésüket okostelefon fronton , akkor megy majd a teszetoszáskodás, és 2,5-3,5 dolcsi közötti árfolyam. Szerintem nagyobb a tér felfelé, mint lefelé! Azért én bízok az Indiai és Kínai piacban....ott lehet növekedni(persze ezeken a piacokon, a most megjelent, megjelenő ólcsóbb Lumiák tarolhatnak esetleg, de ha a 920, 820 jól fogyna az lenne az igazi). Jelentés napján lesz mozgás rendesen, lehet, hogy midkét irányban, ha nagyon sz@r lesz a jövőkép akkor dobom.

#609667 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #609639

Ugyan már! Nincs gááááz! Két hónapja még milliárdos büntetésről volt szó (jó volt árfolyam karbantartásra), most meg már csak aprópénzről :-) oszt még ez sem végleges, megy az még lejjebb is. Ráadásul a cikk hatalmas baromságokkal kezdődik...

Egyébként, erre a hírre már meg sem nyekkent az árfolyam... beszűkült a kicsike, ebből nagy elmozdulás lesz, min 20-30%(1-2 nap alatt), csak még az irányt nemtom, de jön a Q1, ha az jó lesz, akkor határ a csillagos ég! :-)

#607895 rbbj11 Előzmény: #607809

az is. De még mindig nem volt az sem elég drága, hogy legalább a short limitem teljesülne

A Nokia Siemens Networks…

#607784 macika

A Nokia Siemens Networks az eredetileg tervezett 600 millió euró helyett 800 millió euró értékben bocsát ki kötvényeket. 350 millió euró értékben 2018-ban lejáró 6,75%-os kamatozású és 2020-ban lejáró 7,125%-os kamatozású kötvényeket bocsát ki. Korábban az anyavállalati finanszírozás volt a jellemző, a mostani kötvénykibocsátás abba az irányba mutat, hogy önállóvá igyekeznek tenni a közös vállalkozást, ami összefügghet a Siemens azon tervével, hogy kiszáll a vállalatból és esetlegesen tőzsdére viszik azt.