Engem is,sajnálom ezt a trehányságot.De egyszerűen mindig rohanok :)Nem mentség az biztos.
Engem is,sajnálom ezt a trehányságot.De egyszerűen mindig rohanok :)Nem mentség az biztos.
igen, mert szeretem, ha valaki ad erre is....engem így neveltek, pedig az anyámnak csak tanult nyelve a magyar, anyai nagyanyám pedig csehül és németül is jobban beszélt, mint magyarul..de amúgy peace:)
még mindig helyesírási hibák. :) Még mindig ugrasz rá,régi jó Euroman. Nem is te lennél. :)
hajtottak ly-nal??? igaz ez nem szakmai hozzászólás, de ez fájt nekem...
Az euro is inog, egy világ valuta meg egyenesen össze se állna.
Közös világvaluta esetén nincs tovább devizatőzsde. Kinek lenne ez az érdeke?
aktivált. Holnap is van nap. Nem is szeretek roll overben huf ellen lenni, hisz sok a swap
csúszóm feljött 225,92-re. Ez már mindenképp szép kör lesz 223-ról.
Jó biza,tegnap kivesézgettük.Megvolt az alja nap végére,most meg vissza.egyértelmű fordulás.Nézd meg felfelé,megint elindul 240-50 köré.Havin ha megnézed már négyszer felment,sose törte.Ötödszörre átviszi,de akkor tartósan fölé megy.300-ig és onnan új sáv.270-300 között.Euró pedig 350-380.Jó lesz nekünk,nem hiszem.
Akkor jön majd az IMF meg,hogy mégis kellenek meg a Viktor,hogy manipulátorok gyengítik a forintot,mert ők nem halytottak fejet.Ami részben igaz.Ősszel,jövőre, ezért várható,hogy bevezetik vagy az eurót,vagy arra tudok még gondolni,hogy bevezetnek valami közös valutát a gyengélkedő országoknak,vagy most jön a közös világ valuta.Valami nem várt jön az biztos ami kiváltja.Már csak ki kell várni.
igen,ez benne van,hogy sok esetben ilyenkor már ellentétesen kell gondolkodni....
na ezért fog gyengülni. Egyértelmü, szal jó kell legyen usdhuf longom
Még a Dax szakadás ellenére is tartja magát.
Ellenben még mindig dojiban benne van.
mostmár tényleg minden elemző 288-at fuj....
itt a hires profitline...
"A kedvezőtlenné váló nemzetközi hangulat ellenére folytatódott a forint erősödése, azaz az árfolyam esése, a hét elején a 296,30-as támasz törésével kiesett a november közepétől érvényben lévő emelkedő trendből is, melyre azóta megerősítést is kapott.
Ennek alapján további csökkenés folytatódhat a 200 napos mozgóátlaggal megerősített 288,75-ös szint irányába. Ellenállás 296,30-as szintnél."
a forint periférikus
egyedül a bizalomra épül, semmi másra, se ta se semmi egyéb nem számít itt
egyébként is 40 év "erősödik" )
magyarul inflálódik és fog is amíg nem lesz eurónk
hát olyan nincs:)berajzoltad...megkapod:)
Igen.
B-t felfele rajzoltam én is.
Tegnap csinált egy napos dojit. Ma erősödik még rá, ezzel egy belső nap van csak, tegnapi doji aljat nem vittük még ki.
Meglátjuk.
Megmondom őszintén, én nem bánnám ha erősödne tovább forint, inkább bukjam be B.pontot.
de saját elliottom szerint B.nek kéne jönnie fel.
gőzöm nincs.....mit hoznak össze,majd megnézem őket...
szerintem még nem tettek le semmiről.
igazából,4iknek két tartomány volt jelölve az alsó céltartományuk az 287-292,onnan 5ik fent vhol 308felett.
de addig még rövidtávon kellett volna egy Te csártod szerinti Bpont,jelenleg vsz vhol 299-en-ez nem akar összejönni,de nagyon nem.(ezek a korik amik adodnak,ilyen 296felugrás,ezek naposon nem korik)
és a Te C-d és az alsó 4ik 287-292 fedte volna egymást(más idősik ugye)
helyette most egyvágtatva robogunk a következő támaszra 290-re....onnan 287-re....egyelőre ezt mutatja a helyzet.
partvonalon vok,meddig nemtom,csak nézem jelenleg.
Szerintem:
http://stooq.com/q/?s=eurpln&c=1y&t=c&a=ln&b=0&r=eurhuf
Záródik a chart és ha nem lépünk, megint túlerősödjük a PLN-t.