Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

hű az apja phaszát az am…

#618488 Euroman

hű az apja phaszát az amerikai fogyasztó milyen elégedett...primitív állatok...

Re: nincs cím

#618324 Euroman Előzmény: #618321

így igaz...a már nem is regisztrálókkal együtt közel 800.000 ember...nekem is holnap keződik az 5-ik munkanélküli hónapom....még van 2 függő hely, ahol ma jár le a pályázati határidő...én már persze korábban beadtam...ha onnan is elutasítás jön, vagy semmilyen válasz, akkor ott tartok, mint január elején, vagyis a teljes 0 állapotban...utóbbi 2-3 hétben semmire nem tudtam beadni, mert az összes kiírás vagy speciális végzettséget, vagy az adott területen 2-5 év szakmai gyakorlatot írt elő...próbáltam ez utóbbit figyelmen kívül hagyni, de a pályázott helyeken komolyan vették, és emiatt máris lepattintottak...

Re: ov szellemi elődje

#614242 exmnbs1 Előzmény: #614238

a Piramissal nem volt baja a hatalomnak

viszont ezeket nem szerették valamiért)))

#614217 Hathor Előzmény: #614215

"ha kiírom magamból, mégis kicsit jobb..és itt legalább nem zavar senkit, amit írok..."

helyes! Itt valóban nyomhatod magadnak. ,-)

Hadd szóljon! ,-)

#614215 Euroman Előzmény: #614212

ha kiírom magamból, mégis kicsit jobb...ha valaki olvassa, annak örülök...ha ír valamit, mai tetszik, annak is...és itt legalább nem zavar senkit, amit írok...

#614212 Csusza Előzmény: #614209

Mindig öröm benézni hozzád ide a topikodba. Itt lehet erőt meríteni az élet megpróbáltatásai közepette, megmártózni a pozitív gondolatokban, új erőre kapni, ez amolyan feltöltődő hely, menedék a viszontagságos időkben.

Jó, hogy van ez a vidám topik, kösz!

;-)

ma megint "kiváló nap" v…

#614209 Euroman

ma megint "kiváló nap" van...részvények zuhannak, és a huf erősödik...minden pozi bukó...még a telekom is, pedig abban bíztam...