hű az apja phaszát az amerikai fogyasztó milyen elégedett...primitív állatok...
hű az apja phaszát az amerikai fogyasztó milyen elégedett...primitív állatok...
így igaz...a már nem is regisztrálókkal együtt közel 800.000 ember...nekem is holnap keződik az 5-ik munkanélküli hónapom....még van 2 függő hely, ahol ma jár le a pályázati határidő...én már persze korábban beadtam...ha onnan is elutasítás jön, vagy semmilyen válasz, akkor ott tartok, mint január elején, vagyis a teljes 0 állapotban...utóbbi 2-3 hétben semmire nem tudtam beadni, mert az összes kiírás vagy speciális végzettséget, vagy az adott területen 2-5 év szakmai gyakorlatot írt elő...próbáltam ez utóbbit figyelmen kívül hagyni, de a pályázott helyeken komolyan vették, és emiatt máris lepattintottak...
Csúcson van, tehát jobban teljesítünk! Mi a probléma? A csúcsra kell törni vazzeg!
a Piramissal nem volt baja a hatalomnak
viszont ezeket nem szerették valamiért)))
"ha kiírom magamból, mégis kicsit jobb..és itt legalább nem zavar senkit, amit írok..."
helyes! Itt valóban nyomhatod magadnak. ,-)
Hadd szóljon! ,-)
ha kiírom magamból, mégis kicsit jobb...ha valaki olvassa, annak örülök...ha ír valamit, mai tetszik, annak is...és itt legalább nem zavar senkit, amit írok...
Mindig öröm benézni hozzád ide a topikodba. Itt lehet erőt meríteni az élet megpróbáltatásai közepette, megmártózni a pozitív gondolatokban, új erőre kapni, ez amolyan feltöltődő hely, menedék a viszontagságos időkben.
Jó, hogy van ez a vidám topik, kösz!
;-)
ma megint "kiváló nap" van...részvények zuhannak, és a huf erősödik...minden pozi bukó...még a telekom is, pedig abban bíztam...
http://www.privatvagyonkezeles.hu/alapblog/27-vakmajom/2983-
széles gábor büdös faxsága is ez a kategória...