Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#611827 taresz Előzmény: #607557

Köszi Ricsi az ajánlatot, de azt mondták csempe, padlólap.

Felvettem a kapcsolatot a Zalakerámiával, és adományként rendelkezésre bocsátják a szükséges mennyiséget. (Magam is meglepődtem)

Ezúton is köszönet érte.

Burkoló van aki le/fel rakja.

Azért köszi még egyszer.

#610125 Ibiza Előzmény: #610119

igen..Antalléknál szárazság (még sáskajárás is volt) Orbán1nél árvizek..most megint...

Az is tény 1-2m-rel lejjebb volt már a talajvíz..

110 éve nem esett ennyi …

#610119 Wall street

110 éve nem esett ennyi csapadék

Több mint 110 éve nem esett országosan ennyi csapadék az év első három hónapjában, mint az idén - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) honlapján.

A keddi vízügyi jelentések szerint országosan 155 ezer hektár a belvízzel elöntött terület, ebből 71 ezer hektár vetés-szántó. 12 vízügyi igazgatóság 90 belvízvédelmi szakaszából 70 szakaszon van érvényben belvízvédelmi készültség. A vízzel elöntött területek nagysága többek között az elmúlt három hónap során lehullott nagy mennyiségű hó és eső következménye - hangsúlyozta a meteorológiai szolgálat.

Az OMSZ mérései szerint Magyarországon az év első három hónapjában 180-340 milliméter hó, eső hullott. Ez - mint írták - a legkevésbé csapadékos délkeleti területeken is több mint 90 milliméterrel, a legcsapadékosabb helyeken pedig több mint 200 milliméterrel meghaladja a sokévi átlagot.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat éghajlati adatbázisa alapján ezek az adatok rekordnak számítanak, ugyanis 1901 óta országosan ilyen nagy mennyiségű csapadékot még nem regisztráltak az év első három hónapjában.

(MTI)

#607557 Ricsi Előzmény: #607554

Nem, ez bruttó kisker ár, neked lehet olcsóbb is :D

Azért a csempénél a csempe 1 összeg, a ragasztó egy másik összeg, a fuga egy harmadik, és a felrakási díj a negyedik.

Ha konkrét, akkor szólj, leküldöm egy kollégámat, ha jó neked :)

#607545 Ricsi Előzmény: #607524

A csempe lejárt dolog, a mi anyagunk sokkal jobb, és van ANTSZ engedélye is :))

#607531 taresz Előzmény: #607530

Néztem amit ajánlottál. A Zalakerámiának van valami akciója. Az nem rossz. Nyárig úgyis ráér a dolog.

#607530 hosszhuszár Előzmény: #607526

ha tudnád milyen csempe, ill járólap kell, és mi a keret /nm ár, van itt nálunk a sarkon egy csempés, megnézhetem, van e olyan.

de néha, bauhaus, obi baumax-ban verhetetlen árak vannak...ha akcióznak.