Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#614257 Trisz Előzmény: #614230

Az ilyen mellébeszélésben nagyon erősek vagytok. :)

Tavaly nyáron közelített az árfolyam 30 felé. Én jeleztem, hogy már vételre alkalmasnak tartom az árfolyamot. Te ekkor vitattad. Kijelentetted, hogy harminc felett kidobott pénz. Én vettem. Nem lett kidobott pénz. Még írtam is neked akkoriban:

2499 2012.08.23 10:18 Trisz (Kezdő fórumozó) Re: nincs cím

Címzett: @úttakarító

Ez a reggeli őrület nekem sem tetszett. Dobtam. Csak hogy ne legyen kidobott pénz 30 felett venni. :)

Re Maci

Hát erről beszélek.

Viszont én is megkérdezem: Te miről beszélsz?

#614255 Trisz Előzmény: #614228

Szerinted az ész osztás, ha felhívom a figyelmet egy vaskos tévedésre?

Azért mert a tőzsdén alapszabály a saját döntés, még nem jelenti azt, hogy nagyképű megalapozatlan kijelentésekkel kell bombázni a fórumot. De ha már megtörtént, utána a szembesítés ne legyen már nekem kellemetlen, aki a jó oldalon álltam. :)

#614228 Sly-- Előzmény: #614219

Szerintem pedig Te osztod az észt.

Másrészt pedig akinek tanácsot kell adni a tőzsdén, az ne tőzsdézzen, illetve aki másra hallgat, az magára vessen.

#614219 Trisz Előzmény: #614211

Ha kiszámolom, akkor a maci bődlije már nem is bődli? Mit terelsz? A kérdés itt az volt, hogy mennyire volt kidobott pénz a KEG 30 felett. Semennyire. Ezt a tavalyi állítást megcáfolta a tőzsde. A halál kommandó pedig úgy osztja itt az észt, hogy csak ámulok. Persze aki az előző bejegyzésre sem tud visszaemlékezni, az ha összefog olyannal, aki 3 napra nem tud visszaemlékezni, akkor én itt sorolhatom a tavalyi példát. Én nem mondom meg senkinek, hogy mit tegyen. De azért ne engem támadjatok, ha egy ilyen oltári mellényúlásra felhívom a figyelmet. Hátha olyanok is olvassák a topicot, akik nyerni szeretnének a tőzsdén. Tavaly nagyon rossz tanácsot adott nekik NBM.

#614211 Sly-- Előzmény: #614201

Jók az ilyen utólagos elvi magyarázatok a tőzsdei nyereségre.

Aki bevezetéstől shortolta, azt is számold ki, hogy mennyit nyert.

#614201 Trisz Előzmény: #614190

Tőled nem várom el, hogy 3 nappal ezelőtti hsz-re emlékezz. A többiektől elnézést kérve, számodra idemásolom. Ime a levezetés:

4628 2013.04.12 11:13 Trisz (Kezdő fórumozó) Re: nincs cím

Címzett: @macika

Nem ezt kellene elfogadnod. Itt KEG-ben is van bőven példa, ami azt támasztja alá, hogy lenne lehetőséged az önvizsgálatra.

Amikor tavaly a tőled szokásos szerény visszafogott stílusodban kijelentő módban elhintetted, hogy 30 alatt KEG-et venni kidobott pénz, utána kicsit magadba nézhettél volna. Ugyanis 32-től első körben 42-ig ment a papír. (31%) Ezt követően visszament 36-ig és onnan 47. (30,6 %) Az elvi ehetőség tehát 1.31*1,306=1,71. Tehát ha valaki a nyereségét is tovább forgatva próbálkozott itt az a 71 %-nyi elvi lehetőségből tudott kihasítani magának valamekkora szeletkét. Aki rád hallgatott, az pedig semmit. Biztosan meg is köszönték neked az ehhez nyújtott szellemi segítséget. Továbbra is láss el mindenkit a jó tanácsaiddal. Előbb-utóbb szélesebb körben fognak hiteles nicknek tartani.

#614167 Trisz Előzmény: #614142

Látom nem tudod merre állsz arccal. Segítek. Én a KEG-ről írok. Itt írta az előző emelkedés előtt NBM, hogy 30 alatt kidobott pénz KEG-et venni. De az istennek nem ment be 30 alá. Viszont a bő 70% emelkedés ott volt. Biztosan megköszönték azok, akik megharapták NBM gagyi varázsgömbjének sugallatát.

#614132 Trisz Előzmény: #613688

Foglaljuk akkor össze , nehogy elterelődjön a szó a lényegről. :)

Onnan indult el a vitánk, hogy nézzek magamba. Ez nálam bizonyított gyakorlat. Javasoltam neked is. Te zavarban voltál, keresgetted hol is kellene kezdened. Majd ebben segítettem. Eléd raktam egy tükröt, amibe ha belenéztél volna láthattad volna mekkora bődlit nyomtál itt a múltkori emelkedésben. A tükörbe való nézés helyett inkább visszatámadtál. Hogy beteg vagyok. (frusztrált) Ebből látható, hogy milyen találó volt a nicknév választásod pf-en. Valóban Nagyon Barna lehetsz. Ezt folytatva még meg akarod mondani, hogy mit tegyek.

Majd később írod, hogy én mindent kimagyarázok. Valójában mit is magyarázok ki? Azt, hogy a hatalmas bődliddel, amit a gagyi sz@r varázsgömbödből kidörzsölgetsz, azzal jól elkergettél néhány esetleges érdeklődőt a múltkori bő 70% nyerő környékéről. A mostani helyzet pedig kísértetiesen hasonlít! Tehát csak a segítőkészségem az ami vitában tart. Nehogy állandóan be legyenek ültetve a fórumon még kellő rutint nem szerzett tőzsdések.

Részemről ennyiben le is zárható ez a téma. Csak annyit akartam elérni, hogy azok is helyén tudják kezelni a véleményed, akik esetleg nem ismernének közelebbről.

#614108 Zotya32 Előzmény: #614103

nem hiszem, hogy keg által fizetett fórumozó lenne. Miért lenne? miért ne lehetne optimista? azért mert tolvajrészvény...?? pont emiatt lehet benne időnként giga up... és ilyen régen volt már. a 31-46 nem az... 50% az ilyenekben smafu. re: kreditjog 11-68

#614105 Hathor Előzmény: #614103

Troll, nem érted hogy 31óta felfele megy, és nincs vége?

Ahogy Zotya mondja.. 50fölött találkozunk majd!

Nincs időm rátok. Amikor nektek írok, drága időmből pazarolok rátok.

Még egyszer! Nem adtam el, nem adok el, várom fel, veszem tovább!

Nincs megbízom. Magamnak veszem.

Szia

#614103 exmnbs1 Előzmény: #614101

nem fizették ki vagy észrevette az irányt?????

ezt az E-Starban is eljátszotta mikor lefelé ment