Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Trisz Előzmény: #613688

Foglaljuk akkor össze , nehogy elterelődjön a szó a lényegről. :)

Onnan indult el a vitánk, hogy nézzek magamba. Ez nálam bizonyított gyakorlat. Javasoltam neked is. Te zavarban voltál, keresgetted hol is kellene kezdened. Majd ebben segítettem. Eléd raktam egy tükröt, amibe ha belenéztél volna láthattad volna mekkora bődlit nyomtál itt a múltkori emelkedésben. A tükörbe való nézés helyett inkább visszatámadtál. Hogy beteg vagyok. (frusztrált) Ebből látható, hogy milyen találó volt a nicknév választásod pf-en. Valóban Nagyon Barna lehetsz. Ezt folytatva még meg akarod mondani, hogy mit tegyek.

Majd később írod, hogy én mindent kimagyarázok. Valójában mit is magyarázok ki? Azt, hogy a hatalmas bődliddel, amit a gagyi sz@r varázsgömbödből kidörzsölgetsz, azzal jól elkergettél néhány esetleges érdeklődőt a múltkori bő 70% nyerő környékéről. A mostani helyzet pedig kísértetiesen hasonlít! Tehát csak a segítőkészségem az ami vitában tart. Nehogy állandóan be legyenek ültetve a fórumon még kellő rutint nem szerzett tőzsdések.

Részemről ennyiben le is zárható ez a téma. Csak annyit akartam elérni, hogy azok is helyén tudják kezelni a véleményed, akik esetleg nem ismernének közelebbről.