jó pihenést :)
majd 50-nél írj újra.
Mától nincs időm a szójáték magyarázkódásra, egész nap Trollok kérdéseire válaszolgatni.
Így elnézést, ha nem írok.
Árfolyamot várom tovább fel, papírjaim maradék nélkül megvannak, azokat tartom tovább, és veszem tovább.
Üdv.
Közgyűlésre jönnek az elvtársak?:)
Viszont a feketepiaci felhasználást is lecsökkentik,ez viszont jó.
akkor az elso aprilisi datum utan julius 01, majd ev masodik feleben targyalnak, majc par hete ujra aprilis, most majus, junius talan. :D
rendben. ;-)
macikanak az elete mulik a pb gazcsokkentesen.. Izgalmas valoban :D
elvan a maci, ha jatszik..
- Ön nemrég azt nyilatkozta, a lakossági PB-gáz-palackok és a tartályos gáz árának tízszázalékos csökkentése várhatóan néhány héten belül megtörténik. Hogy halad az előkészítés?
- Bízom benne, hogy ezt a folyamatot május végére, legkésőbb június közepére sikerül lezárnunk. A legfontosabb szakmai feladatunk, hogy a lakossági PB-gáz-palackokat és a tartályos gázt - lévén szabadáras termékekről van szó - hatósági áras körbe vonjuk, majd a hatósági árat tíz százalékkal csökkentsük. A szolgáltatókkal megkezdtük az egyeztetéseket. A PB-gáz-palackok esetében egy, az eddigiektől eltérő jelzésrendszert szeretnénk alkalmazni, amire azért van szükség, mert ezek forgalmának jelentős része - szakmai becslések szerint legalább húsz százaléka - a feketepiacon történik. A rezsidíjcsökkentés mellett kötelességünknek érezzük szűkíteni a feketepiaci felhasználást, nemcsak a jelenség gazdaságra és kereskedelemre gyakorolt káros hatásai miatt, hanem amiatt is, mert az illegálisan és túlnyomórészt szakszerűtlenül töltött gázpalackok rendkívül balesetveszélyesek. Az intézkedés tehát életvédelmi céllal is történik. A PB-gáz-palackok és a tartályos gáz a teljes hazai gázmennyiség mintegy fél százalékát teszi ki. Az energiamennyiséget figyelembe véve ez a szegmens nem túl jelentős, de az ügyfelek számát tekintve annál inkább, hiszen a gázfogyasztók nyolc-tíz százaléka érintett. Ráadásul pont az a társadalmi réteg tartozik ide - gondolok itt a kistelepülésen, tanyákon élőkre - amelyik a legnehezebb körülmények között él, és akik számára ez a tízszázalékos mérséklés nagyon nagy segítséget jelent.
-
a kamu blogos szerint persze nem, nem baj, ő a négy fal közül ki se mozdul
azt gondolja mindenki a mekiben eszik és a chartokat nézi a harmadik emeleten )
Tetszett a Rambo-s részlet,így fog eltűnni a 36-40-45-ös támasz :)))
Jó lett volna a 36-os záró (nem volt pénz a számlámon,hogy 36-on vegyek),így csak a partvonalról figyeltem az eseményeket.
Viszont meglepő,hogy sokáig nem volt 35-ön eladó,aztán a vége felé valaki beijedt,hátha visszafordul a papír.
Az irány továbbra is up!!!
melyik számomat számoljam újra?
szerintem 31-46/47s emelkedés az 50%
31 az 100% 46az 150%..
de ne kelljen megint ovis szinten írni itt
nem. Csak kapkodtam.. Tehat 50%ot emelkedett, 31-46ig. Meg 161.8as alapfibo, majd 261.8as fibot varom majd a 45 koruli dupla alj nyakvonalarol. Ramboban nincs hiba.
"egyre alacsonyabb csúcsok"
31-től 46ig 15%emelkedés volt tavaly nyártól. Nekem ekkor fordult.
Most második hetes dojival újabb aljról indult, reméljük 46os nyakvonal 16.8as fibojáig legalább!
"dugig kitömve felette"
Majd Rambo felszabadítja Őket:
te
egyre alacsonyabb csúcsok
tolvajrv sajátosság
dugig kitömve felette
gondolod mindent elfelejtett a tőzsdéről mikor ide beregelt???
ki beszélt neked eliotról????
NBM a nagy ralli végén váltott nicket hogy a közelgő bearre felhívja a figyelmet
ki mondta, hogy lesz új lokális csúcs pénteken?
ráér később is..
Csődös..
Tele vagy kamukkal.
Ki beszél PFről. Azt mondtam itt régebbi vagyok, mint maci, tegnap is ezt mondtam, amit átfordítottál, hogy kamuzok.
Betegséged 1.
Betegséged 2: Hol a reklám??
Tele vagy kamukkal.
Ki beszél PFről. Azt mondtam itt régebbi vagyok, mint maci, tegnap is ezt mondtam, amit átfordítottál, hogy kamuzok.
Betegséged 1.
Betegséged 2: Hol a reklám??
A többi minden is kamu, azért nem írogatok.. felesleges szócsata a semmiről.
Ezt tudod csak a barátaiddal együtt,
Horgász barátodnál Nagybarnamackó és Turmix nevet kihagytad, több is van még biztos neki.
Nekem ez az egy.
arról mesélj hogy tegnap hol maradt az újabb lokális csúcs, amiről hantáztál
rosszul tudod
nbm horgasz nickkel írogatott a pf-en, de a válság közeledtekor lecserélte
fejezd be a hazudozást rólunk
a tolvajrv-es fosztogatókat útáljuk, te viszont tövig benyalsz nekik, abból a nézőpontból nehéz bármit is megértened
ki az az Ad????
miért reklámozod az oldalát::::