Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Hathor Előzmény: #613806

Csődös!

Azt mondtam ezen a fórumon! Olvastad, hogy írtam, hogy elsők között voltam 2009ben aki ide jött.

Macika 2010ben jött, tehát utánam. És évekig csak brummogot kötekedett itt csak.

Ha én nem vagyok a fórumon, egy rajzot nem látott volna tőle senki, mondjuk így sem láttak ötnél többet szerintem 2010óta tőle. Csak brummog, mint akinek nagyon fáj a hasa.

Ad a buxelliott oldalról írt ma egy elemzést erről. Bemásolom, úgy is elmondtam, hogy AD írta:

"Sokáig nem értettem miért van ilyen mértékű ellenszenv a rendszerrel szemben néhány emberben, hogy még arra is hajlandó energiát pazarolni, hogy "tűzzel-vassal" boszorkányüldözést folytasson azok ellen, akik a rendszer után érdeklődnek. Miből ered ez a mértéktelen düh és ilyen erős érzelmi reakció? Csak arra tudok gondolni, hogy a személy valamikor nagy pénzben fogadott a rendszer alapján valamely irányra és óriási pénzeket bukott, ha ez valóban így van, akkor megértem, ez ellen nem tudok tenni és ilyen személlyel szemben értelmetlen is időt és energiát pazarolni, arra, hogy bebizonyítsuk, hogy miért is "fantasztikus" az, amire Elliott rájött. Az elmélettel való kereskedés nem való mindenkinek. Más megközelítést igényel, mint ami az emberek többségében eddigi élete során alkalmazott. Sok ember számára korfontzónán kívüli helyzet, már az is, hogy minden esetben alternatívák vannak a piac jövőbeli mozgására vonatkozóan"

ugyanezt mondjuk.

Itt vagytok Ti, és düh, erőszak van bennetek.. Mondtam hogy ez lelki okokra, és hatalmas veszteségek realizálásra vezethető vissza. 1998óta tőzsdéztek. Itt minden nap beírjátok 39%ot kerestetek ma. Ha ez így megy minek írogatni. Én napi 39%kal biztosan nem írogatnék.

Más van itt.. Egy nagy bukta.

Slynál tudom a hatalmas Genesis buktát. Nálad valami Humetes bukta, vagy Csepel story lehet, Macinak valami phylaxia bánata lehet :D

Sajnos nincs időm ezeket visszakutatni a múltban, ahogy Ti mindenkiről dobjátok be visszamenőleg évekre a hozzászólsáokat. Napi 39%nyerő mellé ez ios belefér nektek napi 16trade mellé.

Esküszöm megirigyelhet benneteket Birger Schäfermeier.

Már különórát is adhattok neki. Mellette 18órában chateltek, és rögtön idéztek mindent. :D