Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#614173 Sumér harcos Előzmény: #614166

http://www.forexfactory.com/calendar.php

menetrend

HU 11:00 Gerhardt Ferenc, MNB-alelnök-jelölt parlamenti meghallgatása

EZ 11:00 Eurozóna külkereskedelmi mérleg, márc., előző: 9 mrd EUR

HU 14:30 Varga Mihály és Töröcskei István egy konferencián tartanak beszédet

US 14:30 Empire (New York) feldolgozóipari index, ápr., előző: 9,2 pont, várt: 7 pont

US 15:00 Nettó tőkeáramlás, febr., előző: 110,9 mrd USD

US 16:00 NAHB lakásépítők bizalmi indexe, ápr., előző: 44 pont, várt: 45 pont

na végignztem gyorsan va…

#614166 Sumér harcos

na végignztem gyorsan vagy 3-4 elemzőt...

tulképp,mindenki lemondott a 300-as tartományról már....

max 296-297 visszateszt....de jelenleg 290 lesz és 287 állitásuk szerint.

#613972 lagwagoner Előzmény: #613969

Nem kell, csak ajánlott. Kíváncsi leszek, hogy a folyamatos kamatcsökkenés után a Supra tudja-e tartani ezen hozamnövelési ütemét.

#613964 ikszf Előzmény: #613722

az egy kötvény alap, a hozamcsökkenés hajtotta mostanáig.... nem lesz annak 10% a jövőbeli hozama, hacsak nem 2,5%-os lesz itthon a hozamgörbe rövid oldala

#613883 xmann Előzmény: #613859

Én lehet fordítva nézem, de szerintem tavaly augusztusban kezdték a kamatcsökkentést 275-ös eurhufnál, és amióta csökkentenek gyengül a forint, tehát nem LE hanem FELment az eurhuf. Nálam 295 most, de volt 300 felett is. Fordítsd meg a monitort!

#613877 Boby. Előzmény: #613859

Erről a kérdésről valszeg sokan sokfélét gondolunk. Vannak akik ezt a kormány sikereként értékelik és vannak akik a kedvező nemzetközi környezetnek tudják be ezt az utat. Nem akarok belebonyolódni ebbe a vitába, ezért inkább egy szakértővel - Surányi - készült riportot linkelnék ide, hátha valaki még nem látta. http://atv.hu/videotar/20130408_aggalyos_az_uj_jegybanki_politika

#613869 Ibiza Előzmény: #613859

csak kicsit más a 9,5ről 6 ra mint a 6ról 4,5re...

a tőkére kell nekik a 6%..sztem sokat kivisznek..ezt akadályozandó vitték fel eurt..vsz

#613859 Hathor Előzmény: #613856

Egy éve csökkentik a kamatot, ezidő alatt 320tól 275ig lement EUR/HUF, kamatcsökkentések ellenére

bankárok 4,5%ra várják a…

#613856 Ibiza

bankárok 4,5%ra várják az alapkamat alját..ha húznak matóék még egyet akkor gyengülni fog huf..

#613836 Euroman Előzmény: #613810

mintah at_t vagy ursit hallanám.....690K munkanélküli, 300k kivándorló, mindenbe belepofázó kormány...még az egyetemisták párválasztását is befolyásolni akarják...mondjuk az épp nem érdekel, de az összes többi erőszakos nyomulásuk nagyon...hagyjuk már ezt a hurráoptimizmust....az említett munkás meg örül, ha jóllakik, a rezsit kifizeti meg a törlesztéseit...már azt is rég megbánta, amit hitelre vett, mert már kopott, elromlott, fizetni meg kell....ingatlan is csak neked a közvetítőnek jó...az embereknek aztán nem kell, csak újabb költségek és gond a nyakukba

#613818 rbbj11 Előzmény: #613788

a 3 fekete régen megbízható volt,utóbbi 6 hónapban pedig a legkevésbé volt megbízható tapasztalataim szerint. Csak néhányat sorolok fel, ahol átvágásnak bizonyult: FSLR, E-star, rubel, számtalanszor sp index, de még dax is.

#613817 rbbj11 Előzmény: #613780

valóban jó megfigyelés, hetesen nem figyeltem, a longomat se hetes alapján nyitottam. Jó tudni róla, mert így szigorúan csak pár napra tartom meg

#613816 Boby. Előzmény: #613814

"ez a rezsicsökkentés ez mocsok "

Nem kell ezt folytatni....,pont. Amúgy hallom ingyen lesz a kéményseprés is, a természetesen ingyen mnb hitel után. Nem tudom ezt vajon a kéményseprők tudják e már és bele is mentek e a nagy tervbe?! Ha sokáig marad még ez a kormány,akkor egy teljesen új rendszert fognak kitalálni! Szja, tb, áfa, stb adók fizetése kötelező lesz a vállalkozások számára, fizetséget ellenben nem kérhetnek majd az elvégzett munkákért cserébe. Remélem a nyáron már ingyen üdülhetünk!

#613815 Boby. Előzmény: #613798

"Élő kereskedésben minden perc le volt vezetve előre kirajzolva."

Nem szeretném megzavarni egy grafikai műremek öntömjénező elemzését, mert nem értek a művészetekhez, de felénk azt az aktust, ami a guba betolása nélkül, egy guminő nyüstölését jelenti, szimplán onanizálásnak hívják. Az meg azért nem egyenlő,a valódi testi örömökkel!?

#613814 Sumér harcos Előzmény: #613810

OFF

ez a rezsicsökkentés ez mocsok érdekes dolog,

az utolsó 2 villanyszámlám:

az előző 500KWH fogyasztás,ez került 16.960 forintba

a mostani 280KWh fogyasztás,ez került 12.500 forintba

hát arányaiban itt csak én csökkentettem a rezsit 500-ról 280-ra:)

ráadásul a számlán már Hektoliterben van megadva a fogyasztás,nehogy véletlenül vmit kilássak belőle:)

nem igazán látom a csártot itt sem:)

de telefonálni nem akarok,mert akkor aszongya gép-nyomjam ezt a számot -azt a gombot,mire mindet végignyomom,éppen déli 12 lesz:)

ON

#613810 Hathor Előzmény: #613799

Jó lesz neki az erősödés JJBOY barátom!

Jönnek a választások, nagyon igyekeznek a rezsicsökkentéssel, igyekeznek a kamatcsökkentéssel, a hitelezés beindításval. DKJ, Állampapírok rekord alacsony hozamok mellett is fogynak, mint cukor. Minek ha lesz magasabb kamatszint elgyengülő hazai környezetben?

Indul a szocpol, félszocpol.

Munkahely teremtés, stratégiai megállapodások. Tegnap a Kecskeméti Knorral állapodtak meg, újabb 111 új munkahely.

KKVk megtámogatva 250-250milliárddal. Átvállaták az Önkormányzatok adósságát!!

Devizahitelesekre gondolnak, végtöleszthetnek.

Megszorítanak, ami nekünk fáj, de a büdzsének jó, ezzel kifizetjük a szockók által felvett IMGF adósságot idő előtt..

Államadósságot csökkentünk. Infláció 2%os szinten.. :D

És még 30%os reziscsökkentés tervezve (mondjuk ebből nem tudom mi valósul meg).

Mindegy. Tervek vannak, szerintem jó úton haladunk, és ehhez idő is kellett. Öt perc alatt nem cserélik le az országot.

Nem kell sírni, venni kell mindent ami olcsó!

Olcsók a papírjaink, olcsók az ingatlanjaink.

Nem akkor kell venni, amikor már Luc Gizi is veszi, vagy Gipsz Jakab.

Most!

Reálgazdasági kispolgári élet most nem érdekes, hogy van-e pénze ma a melósnak plazma tévére., és ha nincs sír..

Reméljük GDP is nővekedni fog, növekedni kell, és ki kjellkerülni a túlzott defficit alól!

#613802 Hathor Előzmény: #613801

Igen, így beleférhet..

három fekete holló is csinálhat egy elliott 0-1pontot, majd az a napos B.pont hetes kettest.

Meglátjuk, majd figyeljük.

Én is csak gyakorlom a chartot, mert még a menő elliottosok is minden nap tanulgatják. , mert a nagy super cycle végtelen, arra az élet is kevés.

#613801 Sumér harcos Előzmény: #613797

értem,tehát még él...és beleférhet egy Bpont a további forint öröm előtt:)

igy van ez egy rövidebb csártod,napos talán,ha jól néztem.