Regisztráció Elfelejtett jelszó

Még szokatlanabb válasz avagyonról, vagyonosodásról, tőzsdéről,

törölve

#613206 Előzmény: #613202

Magam is szeretek minél több véleményt meghallgatni, elolvasni, és gyakran vizsgáltam felül a korábbi véleményemet, ez egyébként olyannyira igaz, hogy úgy 8 évvel ezelőtt éppen olyan nézeteim voltak, amivel AT-nek adtam volna igazat nagyon sok gazdasági és politikai kérdésben.

törölve

#613203 Előzmény: #613202

Én kezdetektől fogva igyekeztem megérteni, amit ír, mert sajátos, helyenként érdekes mondanivalója van. Ugyanakkor az már más kategória, amikor valaki az ilyen sajátos mondanivalót úgy adja elő, hogy számomra vitathatatlan, mert megsértődött rám, és innentől kezdve mindent automatikusan moderál. Ezzel egyébként éppen saját magát köpi szembe, hiszen ő beszél arról, hogy az úgynevezett marxisták az egyetlen igazságot hirdetik, amit nem lehet kétségbe vonni. A fene, és persze ő hirdet ilyet ezek után.

Re: törölve

#613202 lagwagoner Előzmény: #613187

Én már vagy tízszer összevesztem vele: Voltam yuppie, liberálbolsevik (bibi én még abból az időből ismerem). De rájöttem, hogy magamból csinálok hülyét ha sértődöttségemnek adok hangot, hisz azzal csak felhívom _AT_ra a figyelmet, így a legudvariasabb mdja az egésznek ha nem szólok hozzá vagy ha akarok vele beszélgetni megértem mit miért mond. Az általánosítást se úgy érti, hogy te vagy marxista, hanem amit állítasz az arra az ideológiára hajaz. Nem te vagy az! Hanem amit mondasz. És én is biztos vagyok abban, hogy sok olyat mondok nap mint nap ami marxista. Ami abból eredhet, hogy olyan hatások érnek, hisz az ember a különböző vsatornákból értesül. Szóval meghallgatom amit az ATV HírTV, inforadio, Zsiday, Lupin Úr, _AT_, Nyilasi, Vakmajom mond és elgondolkodom: miért mondja mit jelenthet, számomra ez lényeges-e? van-e értéke? érdemes_e felülvizsgálnom eddigi véleményemet?

Enyémet is törölte már számtalanszor!!!! Nem is egyet! Ő viszont nem szarik bele a te topicodba!

törölve

#613198 Előzmény: #613193

"mert számára csak az a fontos, hogy az az egyetlen igazság lehessen, amit ő annak vél"

Nem, számomra nem, de számodra nem, pont ezért moderálod automatikusan az összes kommentemet, te kommunista féreg. A te kommunista elveid nem tűrnek ellentmondást.

Egyébként anyád nem tanította meg, hogy ha valakivel bajunk van, neki mondjuk, nem pedig egy 3. személynek.

Re: nincs cím

#613196 Előzmény: #613155

Szolgálati közlemény UPDATE:

A trollokra reagálók hozzászólásait is olvasás nélkül kimoderálom.

DO NOT FEED THE TROLLS!

Re: nincs cím

#613193 Előzmény: #613186

Nem képzeled, hogy egy marxista eltűri, hogy valaki azt mondja neki, nem látják szívesen valahol, előtt le kell borulni és engedni, hogy tővig benyomja azt, amit akar és oda, ahová akarja, mert ez a demokrácia, amiben ő egy picit egyenlőbb és az a szabadság, hogy ő azt csinál amit akar, ha kell, akkor lerombolja mások játékát, mert számára csak az a fontos, hogy az az egyetlen igazság lehessen, amit ő annak vél. Ezek a magyarországi liberalizmus igéi. Ez az elfogadás és a tolerancia.

Aki nem fogadja el őket, azokat nem tolerálják és mivel ez elfogadhatatlan, ezért mindent megtesznek az elpusztítása érdekében. Nem bírják elviselni, hogy nincs mindenre joguk és hogy valaki ellent mer mondani a marxizmus szentségének.

törölve

#613189 Előzmény: #613186

Na jó, abbahagyom, de csak a te kedvedért. A topikba továbbra is kommentelek, de mostantól minden kommentet másolok a másikba, hivatkozva arra, hogy mire válaszoltam. Kőkorszaki módszer, de itt egy kőkorszaki troll uralkodik, nem tudok jobbat, mert tényleg érdekel a téma.

törölve

#613188 Előzmény: #613184

Egyébként ez alapján én még különválasztanám a passzív vagyonnal és az aktív vagyonnal rendelkezőket. Ez esetben aktív alatt azt értem, hogy többségi tulajdonosa vagy a cégnek, és beleszólsz a működésébe, passzív alatt meg hogy mondjuk vannak részvényeid, néhány lakást bérbe adsz, és hasonlók, de vállalkozó igazából nem vagy.

törölve

#613187 Előzmény: #613161

Tőled külön bocsi, de szerintem feleslegesen eteted a trollt, mert úgysem fogta mit írsz, ragaszkodik a téveszméihez. Én tettem egy utolsó kísérletet előbb néhány személyeskedés mentes kommenttel, majd egy udvarias kéréssel, de nem ment, innentől kezdve lelkiismeret furdalás nélkül cseszem szét akármelyik topikját. Óvodás? Lehet, de az is óvodás, hogy el sem olvasva törli a kommentjeimet.

törölve

#613184 lagwagoner Előzmény: #613119

"Az én családom tipikus példa előbbire, mert szinte mindenki elsősorban alkalmazott, mégis elég intenzív a vagyon felhalmozás."

Na tessék :-) Helyes.