Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#613078 Hathor Előzmény: #613073

Most meséljétek el, mi a gond velem, csak hogy tudjam.

Komolyan nem tudom mi az ami új?!

#613075 Hathor Előzmény: #613071

Röviden fogalmaztam. Levezetve 10FTos névértékig -15%os napokkal, jött sorba minden nap kiszámolva, ugyanaz a mondandóm, de ha mindent részletesen leírnék, egy topik is kevés lenne. Ki mit ért meg belőle, az az Ő dolga.

Többre nincs időm.

#613072 macika Előzmény: #613065

mire volna önkritika?

meséld el?

1900 kregről? vagy a 200 ft phylről?

apport sorozatról amiket leírtak a kicsik kárára.

no neemmm kisbarátom, várhatod az önvizsgálatot ))

#613071 exmnbs1 Előzmény: #613064

"Kiszámolták ott is 10Ftos névértéket."

neked úgy kell kiszámolnod a névértéket???(((((

bravó)))))))

Azt hittem E-star után n…

#613069 taresz

Azt hittem E-star után nincs lentebb. Tévedtem. Van.

#613065 Trisz Előzmény: #613048

Ha erről lehet veled komolyan szót váltani, én benne vagyok. Szvsz én csak visszasértek. Ha pedig valamiben belátom, hogy lehetne óvatosabban is fogalmazni, akkor visszaveszek.

Közelmúltban rám szóltál, hogy legyek tekintettel a magasabb árfolyamról beragadtakra. Visszatámadhattam volna, hogy a 100 feletti árfolyam nekik is jobban tetszene, mint a jelenlegi, de én inkább elfogadtam a jóindulatú véleményed. Te ilyet valaha elkövettél? Mert én inkább azt veszem észre nálatok, (Elnézést az általánosításért, de tudok bőven példát is, ha kell.) hogy önkritika soha, azonnal támadni. Akkor most ki tartson önvizsgálatot?

#613064 Hathor Előzmény: #613042

Mackó úr megmondta: mentálisan kell rendben lenni a tőzsdén.

Sly mondjuk azt mondja látszik mennyire vagyok mentálisan rendben, na de ahogy mondod, legyen ez az Ő problémájuk.

Megtanultam E-starban is. Egy az egyben ugyanez volt elejétől a végéig.

Kockáztatsz, betolod a pénzed, halálkommandó nyomatja, büdös szemét beültető vagy.. véged, kampec bebuksz. Kiszámolták ott is 10Ftos névértéket. Aztán fordult a papír és duplázott, akkor megint szemét voltam, hogy eladtam duplázás után, amit a lecsorgásban felszedtem.

Nincs ez másképpen most sem.

Mai világban koszto féle tojás mellé, beállt a Hathor féle fórum tojás effektus is.

Ja és mentálisan rendben lenni.

Én ha nullára menne a papírom, akkor sem lennék elkeseredett, fel kell vállalnom a duplázás reményében.

Mondhatom dupla vagy semmi, de annál több, mert chart alapján teszem, és valamire megveszem.. ehhez jön a tömegpszciho, a nulla közeli szint, Hathor tojás, és az emberek elfordulása, amikor olcsó, és emberek vétele, amikor drága.

#613042 Trisz Előzmény: #613015

Hathor!

Nem a halál kommandót akarom zrikálni, tényleg őszintén a legnagyobb tiszteletemet fejezem ki feléd azért a meggyőződéses, tántoríthatatlan elkötelezettségért, ahogy a véleményed mellett kardoskodsz. Kosto-tól olvastam valahol, hogy az aki 1 nappal előbb észrevesz valamit a tőzsdén, azt 1 napig hülyének nézik. Én remélem, hogy ezt tapasztaljuk.

Egy másik oldala is van a dolognak. Azok a sértések, amiket naponta kapsz számolatlanul, azok engem is felháborítanak. Mikor engem sértegetnek, én is fel szoktam venni a kesztyűt. Tehát megértelek. Annak azért van egy bája, hogy amikor éppen kezd kardba dőlni a halál kommandó, akkor jön az elterelő hadművelet. Őrjöngéssel vádolnak, stb. Abba bele sem gondol a vádaskodó, hogy más is olvassa a topicot és esetleg kívülálló olvasónak is van ítélő képessége. Esetleg a minősítéseket is rájuk lehetne bízni. Figyeld meg, hogy még 50 környékén sem fogják észrevenni, hogy fordítva ülnek a lovon.

#613035 Hathor Előzmény: #613018

ja 128 darabbal :D

ahogy végig a csorgásban ugyanolyan forgalom volt :D

Azóta meg jött fel 5FTot, csak három %kal számolva egy froncsit 15%, ismét forgalomban egy nap alatt.

Ahogy gondolod :D

Alj megérintve, onnan felpattanva, alsó kanóc és fel teli zöld gyertya hetesen, előtte levő hét emelkedő 34-gyel az előző 33as hetes dojira.

#613015 Hathor Előzmény: #613014

bocsi, nem ezt írtad, én arra válaszoltam:

"tegnapi ATL beállítás után"

erre mondtam nem tegnap volt ATL beállítás.

Nem látod két hete dojizik 31re? Most meg alsó kanóccal emelkedik hetesen onnan elpattanva.