Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#613253 BudFox Előzmény: #613224

az igaz hogy 10-20 között kötök mostanában- egyszerre - úgy általában..nagyobbal nem is lehet, vagy nem érdemes már, vagy életveszélyes....

Matahary - Mer' ügyes vagyok :-))

nem...szóval Questornál van a számlám pont emiatt..mert itt lehetséges az egyedül hogy egyszerre menjen a két ellentétes irány.

Forex -ban is igy van...mikor elmeséltem haverjaimnak hogy Forex -ben egyszerre nyomtam az Eur/Usd longot meg a shortot, csak néztek :D

#613224 Hathor Előzmény: #613190

Bud mond már el nekik, hogy kis pakkal játszol 20-30alattival, csak év végére elszámolás van a bróker cégednél. Mindig év végén ilyen számokról beszélsz, aztán itt 10-20konti között kötsz állandóan.

#613190 BudFox Előzmény: #613157

tavaly 600 kontraktusom volt nyitva egyszerre, long-short együtt :D az arányát nem árulom el..de ma ezzel a mennyiséggel a hatit ki lehetne akasztani limitre szerintem :D

a válság előtt csak kisebb rándulás lett volna belőle.

amúgy ráadtam, valami nevetségesen kis pakkocskát. :-)

#612961 BudFox Előzmény: #612637

teljesült az egyik shortom :-))

na, most nézzük mi lesz...

mikor mehettünk volna alig akart megindulni a bux, mikor esni kellett volna akkor meg alig estünk...

szóval sehogy sem könnyű ezzel kereskedni.

#612927 Hathor Előzmény: #612766

Tudjuk mackó úr!

A piacok mennek tovább le magának, mert -1%os futi az -1%os futi..

Na meg cimballi azt mondta magának elliott 5nek vége, jó barátja, és Ő jobb ember, mint én :D

Na meg a szivárvány is lebukott a lemenő nappal, és vitte S&Pt; magának, de ennek ellenére tegnap 39%ot keresett a DAX emelkedéssel :DD

Honnan jönnek ezek a csodamókusok?

S&P DAXra hozzon egy lasszót, és medve erejével tartsa a rallyt vissza mackó úr!

EUR/HUF 296, nem 350... nem baj, majd egyszer az is bejön magának.

Na meg januári, márciusi mínuszos hati kamat várása..

Csúcson az S&P - Új …

#612765 Hathor

Csúcson az S&P - Új erőre kapott a rali

2013. április 10. | 22:13

Lassan hozzászoknak a befektetők, hogy az amerikai részvénypiacok szinte minden nap újabb és újabb rekordértékeket érnek el, nincs ez másként ma sem: miután a Dow Jones index már napokkal ezelőtt új történelmi csúcsra emelkedett, ma a szélesebb piacot reprezentáló S&P 500 ért el napon belüli új rekordértéket.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Tovább erősödik a forint, esik a magyar csődkockázat

2013. április 10. | 20:08

Újra egyértelmûen jó a hangulat a nemzetközi pénz- és tõkepiacokon, az amerikai részvényindexek történelmi csúcson járnak, a japán jegybanki élénkítés pedig tovább nyomasztja a jent, a döntés piaci hatásai pedig világszerte láthatók. Ez reggel még erõsíteni tudta a forintot, majd több lehetséges ok miatt hirtelen irányváltás következett be, és jelentõsen gyengült napon belül a forint. Az euró jegyzései átmenetileg 299 közelébe ugrottak, majd fokozatosan újra süllyedni kezdtek.

#612628 Rozsdáskilincs Előzmény: #612620

Hát ha jól tom akkor jövőhéten az amiknál gyjelentések lesznek. Gondolom szépen kicifrázzák hogy szépek legyenek.

#612627 Euroman Előzmény: #612620

legyen egy órán belül 1600 az snp, aztán este 10-re meg 1700-on zárjon, hátha akkor 1-2 pajeszos megnyugszik...bár lehet, akkor jövő hét közepére 2000 lesz:(((((