Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: röhej a köbön

#612712 Euroman Előzmény: #612549

ez faxa...kőkemény long időszakban egy fillért sem keresek, sőt bukok a longjaimmal, mert ez az überxar magyar piac nem képes emelkedni...

Re: nincs cím

#612536 Euroman Előzmény: #612535

hát aki nem shortzáró most az usa-ban, az hatalmas barom ha itt longol...ath-n venni???

mi van bazzmeg??? snp má…

#612535 Euroman

mi van bazzmeg??? snp már ezen a héten 1600 lesz??? a durva anyjukat...

#611826 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #611823

Fel a fejjel barátom, az a lényeg, hogy egészség legyen! Na meg pénz!:-) A fejed meg nem romlott, csak tornáztatni kell, én például fittebb vagyok mint 4 éve! (csak semmi sport!)

#611823 Euroman Előzmény: #611822

amúgy örülök, hogy írtok nekem, nem is akarok ellenkezni veletek....csak igyekszem a legjobb lehetőséget elkapni...48 vagyok, és csak 2 munkahelyem volt, bár abból az első egy doktoranduszi állás volt , fix 3 évre, szóval igazán csak 1 melóhelyem volt...és a továbbiakban sem szeretnék évente váltani....szeretnék a meglévő tudásommal elhelyezkedni...tanfolyam vagy valami rövidebb dolog szóba jöhet, de újabb felsőfokú tanulmány kizárt...általános iskolától a doktorálásig 23 évet tanultam, bőven rosszul vagyok az iskolapadtól...sajnos észreveszem magamon, hogy a fejem is romlott a kor előrehaladtával

#611822 Euroman Előzmény: #611820

ismerem, ez az un. voluntarista....fiatalok csinálják egyetem mellett, vagy friss diplomával...én ilyet itt csak bankokban láttam...általában postázási és ügyfélfogadási munkákat bíztak rájuk, komolyabbat nem...ismertem egy olyan lányt, aki majd 3 évig csinálta ezt, abban a reményben, hogy felveszik a bankba....2008 őszén, az elsők között küldték el....utána - jeles közgáz diplomával - egy valutaváltóban volt egy pár hónapig, ott találkoztam vele....alig ismertem meg, annyira sovány volt, álltólag bulémiás lett...ez tavaly októberben volt...most március elején voltam ugyanott, mellékesen rákérdeztem, hogy ott van-e még....kiderült nem, sőt állítólag volt egy öngyilkossági kísérlete is....na kicsit elkalandoztam...szvsz azon kívül, hogy ez mo-n egy vidéki kisvárosban nem nagyon megy, elég komikus lenne, ha egy 48 éves, fleto szavaival élve "öregecskedő" ffi beállítana valahová, hogy jött ingyen gyakornoknak:)

#611820 Ibiza Előzmény: #611782

nem kell karitatív..egy cégnél is mondhatja elmegy 1 hónapra ingyen..és annyit fizetnek amennyit akarnak..ez be szokott jönni több cégnél..

#611819 Euroman Előzmény: #611777

nálam az az értékelés, hogy vigyázok mindenemre, és folyamatosan gondozom, karbantartom, mert igyekszem igényes lenni...de amim van az a múlt...az elvégzett munka jövedelméből vett dolgok...nyilván azért vettem, mert kellett, ezért használom, de már nem inspirál...karitatív dologban nem gondolkozom...lehet, hogy taplóság, vagy gyökérség, de ez van

#611782 rbbj11 Előzmény: #611766

dehogynem kell, pl.ingyen. Pl. csinálhatnál napi 4 óra karitatív munkát álláskeresés mellett, máris értelmet nyerne minden nap, nem is beszélve a várható háláról...

#611766 Euroman Előzmény: #611757

"Margaret Thatcher lényegében egyedül, egyetlen mozgalmas évtized alatt átalakított egy nemzetet - írja az AP hírügynökség. Ő volt az, aki visszaadta a lendületet a briteknek. Soha sem kételkedett abban, hogy mi a fontos az életben - írja a Guardian. A The Path to Power (Út a hatalomba) című könyvében azt írta: "Sokkal jobb, ha valamit rosszul csinálunk, mintha csak ülnénk tétlenül". Egy interjúban pedig arról beszélt, hogy az életben a legijesztőbb dolog, ha valakinek van ideje, de nincs tennivalója."

Utolsó mondata 100%-ban igaz. A munkanélkülinek sajnos azt sem hagyják, hogy rosszul csinálja, mert a munkaereje a kutyának sem kell.

#611757 Euroman Előzmény: #611751

egyébként igyekszem sokat aludni, mert az jó az idegeknek, és akkor legalább nem fáj az élet...

#611751 Euroman Előzmény: #611734

kösz, hogy aggódsz, de semmi drasztikus nem fog történni...családommal jól elvagyok, csak xar érzés, hogy teljesen értelmetlenül, cél nélkül telnek a napjaim...pályázatokat gyártok, és gyűjtöm az elutasításokat...sajnos elég korlátos azoknak a száma, amire tudok pályázni, mert a specko feltételeknek legtöbbször nem felelek meg...

#611734 prospero Előzmény: #611733

"...se fiatalabb nem leszek, se munkám nem lesz, se több pénzem..."

Ez pontosan mutatja, hogy egy jó szakemberre van szükséged... mert az, hogy ezeket hiányolni véled, attól még lehetsz boldog, gyógszerek nélkül!!!

#611733 Euroman Előzmény: #611732

a neurológián egy jó orvos volt, de már nyugdíjba ment...a többi elég gyengus....volt szerencsém családtag ott tartózkodása miatt 6 hónapon keresztül napi szinten kapcsolatba kerülni velük...attól, hogy eggyel beszélgetnék se fiatalabb nem leszek, se munkám nem lesz, se több pénzem...

#611732 prospero Előzmény: #611712

Szerintem is sürgősen beszélned kell pszichológussal, hogy ne legyen nagyobb baj...

http://index.hu/tudomany/2013/04/06/letezik-e_szabad_akarat/

"A modern molekuláris genetika egyik legégetőbb kérdése annak az alapmechanizmusnak a tisztázása, amely a genetikai és környezet hatások szintézisét végzi. Ez az epigenetikai szabályozás, ami nem más, mint a gének kifejeződésének szabályozása a DNS és a DNS-t burkoló fehérjék kémiai módosítása által. Régóta tartja magát az a mondás, hogy a lelki betegségek gyógyításánál a beszéd terápia ugyanarra a biológiai rendszerre hat, mint a gyógyszerek. A modern tudomány igazolni látszik e bölcsességet, és meg is nevezi az alapul szolgáló mechanizmust, ami az epigenetikai mintázatok kialakulása."

Tehát szakemberrel történő "beszélgetés" nem beszélgetés... mert nem beszélgetésre van szükséged, hanem gyógyulásra, gyógyszerek nélkül...

Agykutatók kimutatták, hogy szakemberrel történő beszélgetés során az agy olyan területei aktivizálódnak és kezdenek el fejlődni, amelyek segítik a gyógyulást... úgyhogy tessék menni jó orvos...