nem majd ekaki messze az ötödik hullám 500 vegyed
azt lett 99 )))
nem majd ekaki messze az ötödik hullám 500 vegyed
azt lett 99 )))
Henry Hubod beszakadt már? :D
az is kilőtt?
Sebaj, egyszer az is bejön majd..
valaminek egyszer be kell szakadnia, és akkor jó lesz a szöveged.. :D
Ja elfelejtettem az Appled szakadt be. ami a legjobb vétel volt 650felett neked..
Sebaj, az is biztos emelkedik majd :D
EUR/HUF 298? nem 350? sebaj, hátha lesz neked annyi..
BUX réssel le és emelkedett? sebaj..
te jöttél ide a topikba 4 hónapja, mi itt vagyunk már rég
zászló""
)))
Mert agyon nyomatjátok zöldségekkel a tisztelt publikumot.
Nekem nem kell vevő, jó úgy ahogy van :D
Többiek csak nézzenek, és kérdezgessék miért nem esik már??
Már kellenne, szakadj már be..
csőőőődddd, appporttt, névvéérték csökkenés. Más nem számít csak ezek :D
Nektek..
kisbüfik meg bekajálják.
most kezdődött a nap, a tolvajok ilyenkor még alszanak... el fog jönni, én nem izgulok miatta. nem rögtön másnap indul az esés, szép lassan, rendszeresen, kevéssel fog csorogni lefelé.
írom úgy, hogy nekem is van, és nem fogom eladni. de a phyles múltból kiindulva én nem várok itt kilövést, meg 50-60 ft-ot ezek után egyhamar. (1-2év döglődés jön, ha túlélik)
A betegek Ti vagytok :D
Rongyosra beszélitek a szátokat, keresgettek éves, 4éves, fél éves híreket.
Na de semmi, nem esik semmire..
ennyi időt töltenétek kedves családtagotok masszírozásával többre mennétek, haszna is lenne, pénzbe sem kerülne..
Kár itt időt fecsérelnetek :D
http://bet.hu/newkibdata/113697453/KEGszemvalt201304RP.pdf
persze, a sok meló, ami ezzel jár
süllyed a hajó, menekülnek
Na van-e már összeomlás KEGben?
Nincs?
Akkor megint semmi nem történt..
Mondtam, hogy el van itt mindenki tájolva..
Régóta nincs eladó. Aki el fog adni, az maga alatt vágja a fejszét, mert nem lesz kitől visszavenni.
na, akkor itt egy bizonyíték, hogy hazudtak a tetvek. akkor most nem kell leértékelni egyik apportot sem... vagy féléve még nem így látták? azóta kifelé megyünk a válságból, nem? :))
mocskos tolvajok ezek.
szép volt! (((
A KEG Nyrt. rögzíti, hogy az apportok könyvvizsgálói értékelése nemcsak szükségtelen - tekintettel arra,
hogy az a Dr. Steier József által állítottakkal szemben megtörtént - hanem értékükre tekintettel
megismétlésük rendkívül jelentős költségeket is róna a Társaságra, amellett, hogy a keltett jogbizonytalanság
banki, hitelezői kockázatokat is hordoz, és a befektetők bevonását is nagymértékben megnehezíti. A
Társaság részvényeinek árfolyamát sem érinti kedvezően a téves állításokon nyugvó piacbefolyásolás, ez
sem a KEG Nyrt-nek, sem a részvényeseknek nem érdeke,
Meglátjuk..
én állok elébe bárminek.
Szerintem felesleges műsor az egész.
Semmi nem változott. A papír jelenleg tized ár alatt forog, úgy meg harmad ár alatt forog névértékhez képest
nem lehet mondani, hogy semmit nem csinálnak, ha 1.87MRD forintos árbevételük van.
RE: Fuso 3MFT-os árbevétel, mégis istenítik a céget.
Forgalomban, értékesítésben, árbevételben növekedés látszik annak ellenére is, hogy egy recessziós környezetben tipródunk évek óta.
Szerintem jó lesz ez, de ezzel nem kell egyet értenetek.
Lehetek egyedüli ember is, aki ezt gondolja..
Nyárig két közgyűlés van még az alaptőke csökkentése előtt, és legalább két hónap.
mindegy, mit akarsz, nekik van még papírjuk.. vevő alig van, simán lenyomhatják a negyedére is akár... nem lennék meglepve, ha pár héten belül közelebb lenne a 20 ft-hoz, mint a 36-hoz.
:D
TA alapon pont úgy néz ki, mint eddig, csak az utóbbi két hétben megjelent a doji dupla aljon.
Igazából jobban még sosem nézett ki.. ráadásul múlt heti gyertya magasabb mint az előző heti doji, még a veszteség bejelentése ellenére is emelkedett múlt hét, nem esett.
Továbbra is csak rajtunk múlik az árfolyam.
Mi adhatunk el, ha akarunk.
Én nem akarok ,-)
azt hiszem volt, de akkor még kft volt vagy zrt, és még csak SJ cége volt, sehol nem volt az angol-amerikai mutyókmatyók tőkeemelő gazfickó
"Tóth Péter, aki szerint a beruházások eredményeképpen néhány éven belül megsokszorozhat a KEG árbevétele és nyeresége."
nyeresége? volt neki valaha olyan?
http://www.gazdasagiradio.hu/cikk/13777/
tp kicselezte rendesen)))
"Itt valami nem kerek! Nagyon rossz színben tüntetik fel a céget, miközben szerintem elég szép számokat tud, és még jó lehetőségek is állnak előtte..."
jól értem, számviteli csalással vádolod a céget???
"Én maradok! Ha mások is így tesznek, akkor továbbra is így marad az árfolyam, sőt..."
ezt már 40 felett is nyomtad, és nagyon nem maradt ott az árfolyam
"Itt kummantás van, altatás.. szerintem."
a nav, a Kúria és a bank nem alszik, közeleg a csőd, és a kamuapport