minden short!
kivéve akkor ha pepe is shortol
és matgab tippje is long ))
minden short!
kivéve akkor ha pepe is shortol
és matgab tippje is long ))
Kedves kolléga! Esetleg egy újabb tippjáték a 3 nyári hónapra?
Fusotok jól lehúzta a portfoliómat.
:D 36% esése az 36esés%.. jó hogy nem vettem
a végére Pepe Macika elé kecsegtette a pozícióját.... :))
Negyed éveket játszhatnánk, az egy évben 4forduló..
gratula a első helyre
.
lesz még tippjáték?
mert akkor csak short!!! ))
Reméljük FORNIT vállalja a következő kör összesítését és akkor talán játszhat az is aki ebből kimaradt.
Miért? Így túl könnyű volt a győzelem? (Amúgy jó ötlet) Gratula a fölényes győzelmedhez, jól rávertél a mezőnyre(akármilyen is volt :-)
:-) No ebben biztos voltam, viszont ebben a versenyben max az ezüstöt viheted el ugye! (ahogy a Csabron is tette a családival... )
Én, mint volt bróker tönkrevertem volna a bagázst. Különben csak E-star, asztá tuti győzelem.
Szerencse, hogy majdnem teljesen ugyanez na jelenlegi portfolióm
Sziasztok!
Köszönöm a gratulációkat.Ha lesz még játék annyit azért változtatni kéne a szabályokon,hogy mondjuk két-három adás-vétel lehetősége fenn álljon.
az elején az a 6% körüli eredmény sem volt valami fényes, de a mostani.....ez van.......
Köszi, hogy nem cikiztek:)
Na jó, legközelebb szerényebb leszek! :-) Persze csak akkor, ha a következő kiírásban nem leszek minimum a dobogón (amenyiben a játék szervezője méltónak talál a szereplésre ugye ...de majd adok neki tuti tippet)
Nana komoly fundamentumok megfontolások voltak a pf-om mögött. :)
Mondjuk Matávtól, és Eur/Huf-tól ennél jóval többet vártam volna. De hát kicsit lutri így egy egy konkrét napra belőni a lejáratot.
Lalitipp 3x az már nem gyenge, gratulálok.