Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Győr - Valcea

#613393 TrendMan

Tudom, hogy itt a női kézilabda senki nem érdekel, és jobban is járt, aki ezt az elődöntőt nem nézte.

A Győr ez alapján nem érdemelt továbbjutást, Görbicz ismét igazolta, hogy az NB1-ben lehet ász, de az igazi tétmeccseken képtelen a jó teljesitményre:-(

Re: nincs cím

#613041 banyaiz Előzmény: #613031

Izgalmas volt. Rezgett a léc azért. :)

Azért egy Barca Bayern meccset megnéznék most az elődöntőben.

#613004 banyaiz Előzmény: #612735

Jól játszott PSG, kezükben volt a meccs. 1-0 -nál volt az a nagy helyzetük azt berúgják akkor Barcának annyi.

Érdekes lesz 2 spanyol, 2 német csapat. Még akár a Barca-Real döntő is összejöhet, bár ez a Bayern nagyon masszív.

Egy csapat hiányzik csak de az nagyon MU. :) Nem érdemeltünk kiesést ezt azóta is sérelmezem.

Nyeretlen: Messi nélkül hát szenvedtek daráltak , de nem nagyon ment, igaz ellenfél is jó csapat volt.

#611812 banyaiz Előzmény: #611650

PL-ben kiderülne , hogy bírják a komolyabb kiképzést. Snookernél mikor egy egy frame eltart 40-50 percig sokszor, és 10-12 stb nyertig megy a meccs. Vagy a rekord frame több mint 90 perc (egy egész focimeccs) na az már igen. :)

Trendman: Viszont Ronnie úgy néz ki indul, remélem nem lép vissza utolsó percben .

#611650 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #611540

PL-ben?? Ja arra a "sörmeccsbajnokságra" gondolsz! Egy próbát megérne a Barca B csapatával :-) Snooker-t régebben néztem, manapság már nem, pedig ahogy öregszem ezek a "sokmozgásos" sportok egyre inkább feküdnének nekem.

#611540 banyaiz Előzmény: #611450

Április 20-án kezdődik snooker vb, na akkor tapadj a képernyőre ha komoly sportágat akarsz megszemlélni.

Ez kötelező, egy Barca meccs sem rossz, de hol van egy komoly snooker mérkőzéstől? Messze. :) Kivéve ha érdemi ellenféllel csapnak össze. Az pedig ritka, PL-ben kellene indulniuk, ott megszenvednének . :)

Oltchim Valcea (román)–G…

#611472 kosami

Oltchim Valcea (román)–Győri Audi ETO KC 22–24 (10–14) – VÉGE!

#611450 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #611048

Ide írom mert a másikban egy kicsit off.. A hoki élőben sokkal jobb, és hatalmas hangulat van. Spanyol focit meg nézhetnéd, Barca mecs meg kötelező, sokat javít az ember izlésén :-)

Re: 6:3 teljes

#611435 TrendMan Előzmény: #611421

Mit látunk?

- Az iram semmivel nem volt kisebb, mint manapság, rövid pihenőket leszámítva kifejezetten nagy hajtás volt.

- Idegenben sem álltunk be bekkelni, benyomtuk az angolokat, időnként teljes pályás letámadással.

- Viszont nem voltak durva belépők, alig volt szabálytalanság, taktikai meg egyáltalán nem.

- Elől, középen, hátul majdnem egyforma erősek voltunk, ugyanakkor a két szélső (pl. Buday a jobboldalt) gyengébben muzsikált.

- A holland bíró egy méreténél háromszor nagyobb női kosztümben vezette a mérkőzést

:-DDD

#611050 Csusza Előzmény: #611048

:-)

Úgy látom, nem nézted végig, ezt köszönjük, így sikerült nyerni. Gratula a kézis fiúknak és persze neked is! ;-)

#611048 matgab Előzmény: #609686

bekapcsolom a TV-t, magyar -horvát kézi 8-7.. No, mondom mi a fene, leülök megnézem...

Nézem 8 percig, már 10-8 a horvátoknak...

Na mondom nem vagyok jó ómen, hagyom játszani a fiúkat, inkább szgépezek egyet.

Visszakapcsoltam: 20-18 ide...

A faktor az faktor...