http://www.origo.hu/sport/uszas/20130411-a-szexmanias-szepesi-nikolett-konyvet-jelentet-meg.html
elég szánalmas...........kis publikácio...
nincs pénze a lánynak?
ráadásul nem egy nagy szám csajszi....
http://www.origo.hu/sport/uszas/20130411-a-szexmanias-szepesi-nikolett-konyvet-jelentet-meg.html
elég szánalmas...........kis publikácio...
nincs pénze a lánynak?
ráadásul nem egy nagy szám csajszi....
Tudom, hogy itt a női kézilabda senki nem érdekel, és jobban is járt, aki ezt az elődöntőt nem nézte.
A Győr ez alapján nem érdemelt továbbjutást, Görbicz ismét igazolta, hogy az NB1-ben lehet ász, de az igazi tétmeccseken képtelen a jó teljesitményre:-(
Én meg egy Barca-Dortmundot!
Izgalmas volt. Rezgett a léc azért. :)
Azért egy Barca Bayern meccset megnéznék most az elődöntőben.
Mi volt a kezükben? A meccs? Jájjjj! Csak annyit adtunk ki magunkból amennyi kellett, most kevés kellett :-)
Jól játszott PSG, kezükben volt a meccs. 1-0 -nál volt az a nagy helyzetük azt berúgják akkor Barcának annyi.
Érdekes lesz 2 spanyol, 2 német csapat. Még akár a Barca-Real döntő is összejöhet, bár ez a Bayern nagyon masszív.
Egy csapat hiányzik csak de az nagyon MU. :) Nem érdemeltünk kiesést ezt azóta is sérelmezem.
Nyeretlen: Messi nélkül hát szenvedtek daráltak , de nem nagyon ment, igaz ellenfél is jó csapat volt.
Vezetett... de beállt a Messiás, és ez elég is volt a magabiztos továbbjutáshoz :-)
PL-ben kiderülne , hogy bírják a komolyabb kiképzést. Snookernél mikor egy egy frame eltart 40-50 percig sokszor, és 10-12 stb nyertig megy a meccs. Vagy a rekord frame több mint 90 perc (egy egész focimeccs) na az már igen. :)
Trendman: Viszont Ronnie úgy néz ki indul, remélem nem lép vissza utolsó percben .
PL-ben?? Ja arra a "sörmeccsbajnokságra" gondolsz! Egy próbát megérne a Barca B csapatával :-) Snooker-t régebben néztem, manapság már nem, pedig ahogy öregszem ezek a "sokmozgásos" sportok egyre inkább feküdnének nekem.
Április 20-án kezdődik snooker vb, na akkor tapadj a képernyőre ha komoly sportágat akarsz megszemlélni.
Ez kötelező, egy Barca meccs sem rossz, de hol van egy komoly snooker mérkőzéstől? Messze. :) Kivéve ha érdemi ellenféllel csapnak össze. Az pedig ritka, PL-ben kellene indulniuk, ott megszenvednének . :)
Oltchim Valcea (román)–Győri Audi ETO KC 22–24 (10–14) – VÉGE!
Ide írom mert a másikban egy kicsit off.. A hoki élőben sokkal jobb, és hatalmas hangulat van. Spanyol focit meg nézhetnéd, Barca mecs meg kötelező, sokat javít az ember izlésén :-)
Mit látunk?
- Az iram semmivel nem volt kisebb, mint manapság, rövid pihenőket leszámítva kifejezetten nagy hajtás volt.
- Idegenben sem álltunk be bekkelni, benyomtuk az angolokat, időnként teljes pályás letámadással.
- Viszont nem voltak durva belépők, alig volt szabálytalanság, taktikai meg egyáltalán nem.
- Elől, középen, hátul majdnem egyforma erősek voltunk, ugyanakkor a két szélső (pl. Buday a jobboldalt) gyengébben muzsikált.
- A holland bíró egy méreténél háromszor nagyobb női kosztümben vezette a mérkőzést
:-DDD
Mintha ebben a versengésben lett volna egy reményteljes magyar rendszer is:
http://sportgeza.hu/futball/2013/04/02/mi_is_az_a_golbiro/
Hova lett? Hogy esett ki a pixisből?
:-)
Úgy látom, nem nézted végig, ezt köszönjük, így sikerült nyerni. Gratula a kézis fiúknak és persze neked is! ;-)
bekapcsolom a TV-t, magyar -horvát kézi 8-7.. No, mondom mi a fene, leülök megnézem...
Nézem 8 percig, már 10-8 a horvátoknak...
Na mondom nem vagyok jó ómen, hagyom játszani a fiúkat, inkább szgépezek egyet.
Visszakapcsoltam: 20-18 ide...
A faktor az faktor...