egyébként érdekes zs szokás
alaptőke leszáll negyedével kb 20-25%
a névérték meg háromnegyeddel 75%
hogy is van ez?
egyébként érdekes zs szokás
alaptőke leszáll negyedével kb 20-25%
a névérték meg háromnegyeddel 75%
hogy is van ez?
befektetők bevonására
apport!? )))
aztán újra pápá? ))
én javasolnék még egy felszorzást is 500-ra ))
Zotya, Zotya.. ,-)
Ki fogja adni?
Közgyűlésen ki fog szavazni mivel?
Majdnem én vagyok a legnagyobb részvénytulajdonos.
igen, ma még... ezek után majd esni fog 15 ft alá...
"A 2. napirendi ponthoz kapcsolódóan tájékoztatjuk a tisztelt Részvényeseket, hogy az alaptőke leszállításával összefüggő közgyűlési döntés a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény rendelkezései által előírt értékvesztés leírása következtében keletkezett veszteség rendezése érdekében szükséges a gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény 245. § (1) bek. a) pontja alapján. A javasolt alaptőke-leszállítás továbbá lehetőséget teremt a részvények névértékének és piaci árfolyamának közelítésére, befektetők bevonására és a saját tőkén belül a tőketartalék növelésére"
Ez csak a duma, magyarra fordítva azért szükséges, mert a mutyók és haverjai elloptak innen is 4 milliárdot... remélem cipruson tartották...
Befektetők bevonása... hogyne... a jó édes k. anyátokat fektessétek be a sírba, de sürgősen.
Meg bizony! ,-)
Végre történik valami.
Így is 34Fton forog a papír, pont 1/3ad áron új névértékéhez képest.
http://bet.hu/newkibdata/113697464/KEGkgymegh20130604.pdf
hehe, megmondtuk....
TOLVAJBANDA!!!
A közgyűlés helye: 2931 Almásfüzitő, Fő u. 20. (Teleház)
A közgyűlés napirendje:
1. Könyvvizsgáló megválasztása, díjazásának megállapítása és az új könyvvizsgáló feltüntetésével összefüggésben az Alapszabály VI. fejezete (A könyvvizsgáló) 6.2. pontjának módosítása
2. Döntés a Társaság 5.986.035.200.- Ft összegű alaptőkéjének 1.496.508.800.- Ft-ra történő leszállításáról, a 400 Ft névértékű részvények 100 Ft névértékű részvényekké történő átalakításáról és az Alapszabály
Preambulumának, II. fejezete (A részvénytársaság alaptőkéje és részvényösszetétele) 2.1., 2.2. pontjai, valamint III. fejezete (A Közgyűlés) 3.3.8. pontja egyidejű módosításáról
3. Egyebek
A város első embere közölte, a kormány a villanyban, a gázban és a távhőben már érvényesítette a 10 százalékos mérséklést, és ugyanezt tervezi a szemét, a víz, a szennyvíz és a PB-palackok esetében. A 10 százalékot meghaladó további „faragás" is szerepel az elképzelések között.
http://www.delmagyar.hu/hodmezovasarhely_hirek/5000-en_a_rezsicsokkentes_mellett/2327064/
200k vétellel kiakadna 40 ft-on... alig van eladó..
phylben 3x ennyit vettek és 1 ft-ot sem mozdult...
Itt várhatja, mire ki tud menekülni a többszázezer darabjával...
blogos az E-Star kgy után menekülésre fogta a dolgot
Csak a blogos unatkozik gondolom, hogy figyeljük-e.:D
Így elég lassan fog elfogyni még a 34 is.
Minden nap egyre lejjebb jönnek az eladók. Még szerencse, hogy nincsenek...
jó ötlet volt, mindjárt megtaláltam ezt, a genyát és az E-star Escot
minek tettem volna? re:
"exmnbs1: "Az állami adóhatóság nyilvántartásában 2013.03.31-án/én az alábbi végrehajtási eljárással érintett adószámok szerepelnek:
Az adózó neve (elnevezése) Adószáma
KEG KÖZÉP-EURÓPAI GÁZTERMINÁL NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 11927095211""