Indiai vadkender.....:-)
Én gerincet gyártanék, itthon és külföldön is hiány cikk :)
elég hüle, és kétértelmű vicceid vannak....egyébként meg nem telefon, nem kell mindenáron belebeszélni..))
ez is csak vicc vót..))
semmi.
csak vicceltem.
de lépek is, mert megbukok a suliban, ha itt cséplem a billentyűket.
Tulajdonképpen igazad van.
Ebben az országban senki se kívánjon jót senkinek, mert az gyanús.
Felejtsed el, amit írtam, kár volt.
Az, de nem látom mögötte az embert, így nem tudom eldönteni.
Így igaz.
És még lehetne sorolni azt is, hogy mennyi német származású ember él ezen országok területén, különösen annak fényében, hogy Lengyelországot a II.Vh idején tolták rá Németországra, avagy, hogy a kitelepítések ellenére is mennyi szudéta német és érdekeltség volt, van, avagy egyre inkább lesz újra Csehországban.
??
Azért valahol szomorú dolog az, hogy kérdés lehet az, hogy a klasszikus "vidámság" smiley egy ilyen mondat mögött mit jelent.
Ha magyarázni kell egy jókívánságot is, akkor már nagyon nagy baj van...
mesterséges intelligencia :o) fejlesztésével.
ha már sokaknak igen kevéske jutott belőle :o)
Lokális piaci rések mindig is lesznek, egy mikro vállalkozó ezekre tud hitelt felvenni. Pl. egy helyi srác csinált egy kis húsüzemet (kertvárosi környezetben), ahol lehet venni 1800-ért igazi füstölt combot stb.
Na, most már elárulod gyorsan mivel foglalkozik ez a cég?
Gratulálok, ritka!
És ne hagyd ki a sorból megboldogult II. János Pál-t se.
"Van, amire jó a Mastercard. Minden másra pedig ott van ez a hitelprogram" :)
Ps.: Már megint spanyolviaszkodok ;)
van ilyen kezdeményezés, főleg vidéken és jól működik, bár az igény gyorsabban nő, mint a szervezet. :)
Magának fejleszt valóban, de mivel fehér a cég, így több lesz a befizetett adója is. És igen, most is jól működik. 5 év alatt min. 4-szeres kapacitás bővülés. Alkalmazotti létszám 2x-es. Legroszabb fizetés 160eft. (nettó)
Namármost, az "üres a zsebe" egy relatív fogalom. Azért a kiskereskedelmi forgalom elég magas.
Ha tehát például valaki az élelmiszeripar (pálinkaipar, lást lejjebb) esetében akar beruházni, akkor az akár érdemes is lehetne, mert akkor már versenyképesen tudna beszállító lenni, azaz a meglévő piacon szeletet kihasítani magának, különösen ha például a neten lévő shopba tennék fel a termékeket.
Ingyen ötlet (későbbi IT tagságért cserébe) összefogni ezeket a kezdő vállalkozásokat és csinálni rá egy webshopot, amit közösen reklámoznak be, közös ellátószolgálatot hoznak létre, és máris hatalmas forgalmat lehetne generálni.
Vagyis létre lehetne hozni egy "magyartermek.hu" oldalt, ami összefogja a kis cégeket NONPROFIT alapon, viszont profit alapon szállítja ki a termékeiket a megrendelőkhöz. Mindjárt életképessé válna akár százas nagyságrendben a magyar piac, ráadásul a multik kihagyásával közvetlenül elérve a fogyasztókat.
MEG KELL LÁTNI A PIACI LEHETŐSÉGET!
És akkor most hadd ne mondjam, hogy külföldre is lehet szállítani, külföldre is lehet értékesíteni, szóval van azért megszerezhető piac, és akkor most az ötletekről nem is beszéltem még, amiket csak meg kellene valósítani.