Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1312

Re: nincs cím

#610960 big-ebuy Előzmény: #610952

nem buta itt senki ,de te azzal a zászlóval érvelsz ,meg mindig long hosszú távon....erre melyik közgazdász mit mondana??

az nem izgatt 4éve emelkedünk ,és hány%hetesen,havin,naposan is túlvett szintet karcolja..NEM BESZÉLVE NINCS FEJLŐDÉS SE,PLUSZ TELE ADÓSÁGGAL,KP HIÁNNYAL A VILÁG A BANKRENDSZERBE,EZ A LONG KP BEHÚZÁS..A DOW ATH van,volt kiderül 15000elmehet az is de a realitás 30% arra a longra nálam,szerencse ha oda megy ki

na én kiszállok bár tőzsde és lufi is irreális lehet felfelé ,annál jobbat szól lefelé,ezért day tradelek én....:)sziasztok

#610959 exmnbs1 Előzmény: #610958

"Vannak olyan cégek, amelyek már kétszer-háromszor megkopasztották a befektetőket, egész befektető-generációkkal eljátszották ezt, és több névváltás után, de még mindig itt vannak. Én tisztában vagyok ezzel, tudom, kik ők, de nem mindenki tudja."

ezeknek hathor az apostola újabban

#610956 macika Előzmény: #610950

piac?

milyen piac az amikor a névértékkel úgy játszanak ahogy akarnak a zs-kategóriában lásd humetyx, phyl, eco stb

az apportos tömegekről nem is beszélve

hol itt a piac?

#610952 Hathor Előzmény: #610948

Le kell menni butába ezekhez az emberekhez.

Át kell venni a stílusukat, másképpen nem értesz szót velük.

Amióta idiótán beszélgetek velük,. egészen jól elbeszélgetünk :D

Óvodás stílust fel kell venni, de érveidet nem kell feladni. ,-)

E-star topikban már Te is rájöttél, amikor beléptél Te is 450nél. Azóta nem kispapírozol. A stílus megy tovább minden kis papírban. Trollok utánam jönnek hati topikba.

Ex sosem írt ide. Már Ő is elkezdett. Sly sem írt, Ő is elkezdett. Maci meg jobban ráér, Ő 24órában nyomja a chatelést, így ide verrődött utánunk.

:D

#610950 Tapasz Előzmény: #610928

Azért az egy kicsit túlzás, hogy "végtelenségig tartható kispapírok". Lásd Goldstar rv.

Amúgy kár vitatkozni, mindenki másképp látja. Majd a piac dönt.

#610949 Hathor Előzmény: #610947

Mondtam, hogy cimbiből táplálkozol.

Nem tudom mit mondott neked cimbi, de USA tegnap is csúcson volt napközben, így a két hetes shortod nem érdekel

#610948 Ibiza Előzmény: #610896

tényleg mint az ovisok.. "ez én zászlóm szeeebbb...neeem iiiis mert az én szivárványom aaaazzz"

Mind egy melyik a jobb..én csontokat is szórhatok...az a lényeg mennyit keresel.. a többi az rizsa..

a gond az a politika rajzolja a chartokat..amit a chart nyílván nem lát előre..max azt lehet gondolni belőle hogyan szokott a piac viselkedni azokon a szinteken.

egyszerű. mondja mind a kettő melyik szinten fordul..és meddig megy le.. vagy azt jövő pénteken hol lesz a hati vagy a bux..ha egyikőtők sem tudja akkor egykutya kft..

#610947 macika Előzmény: #610944

nem nézem meg ))

10% nyerőben vagyok vele /short/ 2 hete nyitottam 7700 köré várom és az sp-ben is 1575-ről

buxban aki 19k felett nyitotta /zászló))/ az is szép nyerőben lehet, de et ilikvid vacak

#610946 exmnbs1 Előzmény: #610938

ne hazudj

10K-nál szóllam, hogy almás a story

majd 100-on pont azért realizálnak?

és akkor jön a 210 mikor is csak 979 azaz 97,9% a bukó?(((((((

#610945 big-ebuy Előzmény: #610944

daxba jöhet egy fej váll....most épülhet a jobb váll kezdete még lejjebb, fej jobb alja magyarul

7487 körül

dj elérte a támaszom,naposan ,itt fordulhat is,de kihagyom ,hali nektek megyek enni,pecázok jobb szitura ez most zavaros

#610941 macika Előzmény: #610938

beteg vagy!

a humetet pl a mostani csapat cseszte szét a névértékkel

meg az estmédiát is

nem a kicsik

ébredj fel fiam!

a többi pl genya az más történet, ott is bennfentesek miatt van, kreg, phyl stb dettó

végig hazudták magukat, el is tűnt a többségük ))

#610939 macika Előzmény: #610937

dax hetesen érdekes

4-dik hete egyre csorog

7700 az első támasz hetesen

idei emelkedése eddig 2.6%