:))))
:))))
van egy ilyen a szomszédban
hasonló jókat kívánok nekik is
Elnézést,de én egy igazi HAZAFI válaszára lettem volna kíváncsi! Hátha rájön közülük valamelyik, hogy milyen hazafikat is imádnak ők.
A Bunge-birodalomra gondolsz? Azok kb annyira olaszok,mint amennyire Szegedi Csanád magyar,ha érted mire célzok... :)
nem kellett volna, hanem kellett
csak nem hitelt kellett felvenni rá??? az IMF-től történetesen
Sz@rjuk le a Lászlót, és mi a véleményed a 8,5%-ról 12,5%-ra emelt alapkamatról?! Kinek kellett volna a 12,5%, és a támogatott másod-, harmad- befektetési céllal vásárolt ingatlanok kamatkülönbözetét állnia?!
ezt nem kellett volna !
tudod ki az a lászló csaba ??? és mi köze volt az olasz maffia által privizett magyar növényi olajiparhoz ?
ha nem akkor inkább nem idézz tőle mert minden megnyilvánulása minisztersége is mind mind külföldi befeketetői érdekcsoportook kiszolgálása volt úgy hogy ingyen adta át a magyar nép által létrehozott iparágat !!! nem egy gyárat egy sgász iparágat !
..........................
.......................
..................
"László Csaba bírálta, hogy az első Orbán-kormány idején “a legrászorultabbak semmit nem kaptak a támogatásból”, és olyan összegeket lehetett felvenni, amiért “ma egy fél falut lehet venni”. Draskovics, aki 2004 február 16. és 2005 április 25. között volt pénzügyminiszter, arról beszélt: a korábbi lakástámogatási rendszer az adófizetők pénzének “ajándékba adása” volt, a magas jövedelműeknek kedvezett. Mint mondta, 2004-től új filozófiát akartak kialakítani, ezért a paramétereken változtattak.
A devizahitelezést a lakosság szempontjából racionális lépésnek nevezte, a lényegesen alacsonyabb kamatfeltételek miatt. Jelezte azt is, hogy álláspontja szerint a monetáris politika állította elő a helyzetet azzal, hogy magasan tartotta a jegybank az alapkamatot."
Felhívnám a figyelmet az utolsó mondatra: "a monetáris politika állította elő a helyzetet azzal, hogy magasan tartotta a jegybank az alapkamatot."
Ekkor éppen Járai állt az MNB élén, aki a 2002. februári 8,5%-ról 2003. november 28-ra 12,50%-ra emelte az alapkamatot evvel segítve minden magyart,a magyar gazdaságot és az aktuális kormányt!
http://www.stocklandyard.hu/blog/show/2594 ilyeneket kellene támogatni
én senkitől nem irigylem ha becsületes munkából és megfizethető hitelből tud lakást v lakásokat venni.
nyilván a több lakással célja volt pl gyermekek v kiadni és bevételt szerzni idős korára.
az h egy ilyen programba ez is bekerül semmi baj vele.
ui. gazdaságot növel.
ui. itt adózik.
ui. haza tőkét növel - ahogy helyesen henci írta - és az az egészséges ha egy országban a tőke felhalmozása hazai kezekben történik de minél szélesebb rétegeket elérve h erősítse a középosztályt mert ő fog tudni majd munkát adni az alsóbb soztálynak.
és az neme gészséges ha a külföldi tőke egyoldalú beruházása van mert ide vezet ahol vagyunk h nincs életképes középosztályunk nincs megtakaírtásuk és a lecsúszás ellen küzdenek nem epdig hogy felemeljenek másokat is abba az osztályba.
sajnálom ha nem fogod fel a társadalmi , gazd jelentőségét ennek.
és irigykedsz néhány emberre.
az baj h egy nagyon szű réteg kezében halmozódott át a nemzetii vagyon echte lopásból (privatiz) és ők nem a haza és a benne élők jobblétére fodították hanem saját önös érdekeikre.
és néha koncot vetve lerabolták az országot.
ez baj.
anno ez a lakáshitel volt az első amely azt mondta h megerősítem a középosztályt megpróbálom legalább h valah elérjük majd a z osztrák német középosztály stuktúráját szélességté.
és úgy ette mindezt h nem külföldi bankoknak csatornázta ki külf a bevételt és nyom meg mindent és mindekit hanem élető és gazdaságilag is Mo-t felvirágozató módon.
de ... inkább nem magyarázom, mert fölösleges.
egyetértek
az később volt, nem 2001 körül szvsz
http://www.origo.hu/gazdasag/hirek/20011019megallt.html
a sorbanálláscsökkentési ötleted az jó
de szerintem azt nevesítették volna
nem rájuk céloztam
de voltak akik 30m-kat vettek fel a sokadik lakásra
a szüleim nem tartoznak sem a gazdagok, sem a csókosok közé.
de abból a hitelből tudták felépíteni álmaik házát.
nem nagy szám.
de kellett hozzá 35 évet várniuk mondjuk 20éves koruktól számítva.
azzal a progival számtalan család jutott lakáshoz házhoz kedvezményes forintkamatok mellett.
a középosztály jellemzően.
előtte semmi kilátásuk nem volt.
a magas forint kamatok miatt.
megyó első dolga volt megszüntetni és bevezetni a deviza alapú hitelezést ... naccerű ötlet volt.
a külföld számára.
a magyart pedig megnyomorította.
nemcsak az egyént, de a bankszektort is és aaz államot is az egész társadalmat.
ennek terméke többek között ez a teljesen kifacsarofott gondolkodásmód is.
sztm tévedésben vagy, elég komoly ingatlan boom lett miatta.... Egyébként meg a társadalmat fel kell tőkésíteni, hogy hazai vállalkozások is képesek legyenek nagy projekteket megfinanszírozni...
volt egy lakáshitel program az 1. Orbán vége felé
aztán pár gazdag csókos vett olcsó hitelre lakást belőle
itt is hasonlóra számítok
:o) hidd el én örülök neki a legjobban.
utáltam volna egy technokratának a honlapján írogatni :o) legalább épp elméjű vagy és meglátod mi jó és értelmes mind célokban mind eszközökben és nem csak a sápítozás és elébefekvés mindennek a nyugodt mutyizás és lerablás érdekében
meglátjuk, nagyon jó célokra lehetne fordítani ezt a lehetőséget
hallottam egy halk puffanást kb órája :)