Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#610783 Dr. ursi Előzmény: #610776

a külf állomány csökkent és a belf nőtt.

nemde ?

nem belelátom, hanem valszeg így van.

ha az egyik csökken a másik nő.

ill csökkenhet úgy is h csökkent a hozam ? :o)

mindenesetre annyi történt h nem újítottak meg pár lejáratot . egy befi nem újította meg.

modnom csőstül esnek be ide mindenféle népek és mind Pmákot akar.

korábban ez nagyon nem volt jellemző

#610780 Dr. ursi Előzmény: #610773

nemtom marinénivel mi van.

de ide a belvárosba naponta 20an esnek be mari nánik és mari bácsik, és mari úrasszonyok és mari úriemberek, akik mind-mind állampapírt akarnak venni.

nem győzöm őket az ákk-ba irányítani :o)

#610776 Boby. Előzmény: #610764

"mármint h csökkent és magyar kezekbe ment át."

Mit bele nem látsz abba amit írtam?! Én ilyet nem mondtam, ráadásul ez ebben a formában nem is igaz.

#610774 Kissherceg Előzmény: #610727

egyetértek :) vita kultúra nem erőssége :) Fokozott vérmérséklet déli felmenőket sejtet :)

#610773 Boby. Előzmény: #610757

"jó ha átcsatotrnázódik a maygar államadósság magyar kezekbe."

Nincs ezzel baj, csak hát sajnos a Mari néni pénzét az elmúlt 23 évben megette a cica és sajnos éppen kenyérre sincsen pénze nem kötvényre.

#610764 Dr. ursi Előzmény: #610762

csak sikerült kiszámolni.

köszönöm.

örülök neki.

mármint h csökkent és magyar kezekbe ment át.

#610763 Előzmény: #610757

Mondjuk például amiatt, hogy 900 milliárddal csökkent az éven belüli hitelállomány, ezért 900 milliárddal leépíthető a devizaadósság, vagy a felszabaduló pénz kihelyezhető a gazdaságba.

#610758 Előzmény: #610752

Azt hiszem, talán te idézted ez ügyben azt, hogy akármennyi a kamat, ha az belföldre megy, az az országban marad, ha külföldre, akkor pedig kimegy az országból.

Persze, hogy az a jó, ha a külföld felé fennálló adósság csökken, főleg azért, mert ilyenkor mindig gyorsan kiderül az, hogy kik álnak a külföld szolgálatában annak ellenére, hogy magyarul beszélnek. Ugyanis ők szokták megmagyarázni, hogy jobb olcsóbban idegeneknek tartozni, mint kicsivel drágábban saját magunknak. És általában ők szoktak vernyákolni, hogy elgyengül a forint és erősítsük!

Persze, mert így lehet a hazájuk számára a profitot maximalizálni. Szó se róla, jól csinálják, de ha az ember felismeri őket, akkor már nem nehéz rájuk mutatni :)

#610757 Dr. ursi Előzmény: #610752

de igen.

de hogy bobi megnyugodjon azért írtam neki ezt :o)

fogalmam sincs erről h mennyivel csökkent.

és nem si fogom megnézni csak ha jelentős lesz, akkor meg maga az mnb fogja közölni.

és ez jó.

jó ha átcsatotrnázódik a maygar államadósság magyar kezekbe.

pont azért amit írtál.

#610754 Előzmény: #610744

Ugyan már kicsi huszár, ez nagyon kevés volt, és főleg kevés ahhoz, hogy értékeljenek az igazi marxisták. Ez már csak olyan szánalmas utánérzés volt, hogy le ne maradj arról, hogy észrevegyenek, hogy te is itt vagy.

Tudod melyik vicc jut erről eszembe?

Két cigány megy a tandemmel a lejtőn, egyszercsak észreveszi az első, hogy nem fog a fék és ijedten hátrakiált:

"- Báj ván Gázsi! Kontrázz!!

- Ucca, ucca, ucca, ucca..."

#610752 prospero Előzmény: #610740

De egyébként nem az a jó, ha vannak belföldi megtakarítások és az állam belföldnek tartozik? Csak kérdezem.

Minden országban ahol probléma az eladósodás mértéke, azért vált problémává, mert nem a belföld felé tartoznak, hanem külföld felé. Lsd. USA, Japán adósságállomány nagysága és balti államok összeomlása, annak ellenére, hogy GDP arányos adósságuk alacsony de az szinte mind külföld kezében volt...

Az lenne jó, ha az állam tartozása belföld felé folyamatosan növekedne, külföld meg csökkenne..

#610744 Alter Előzmény: #610655

"Úgyhogy nyugi Boby., Freud boldog lenne, ahogy elszólásodban láncos kutyára asszociálsz, amikor az érzéseidet vetíted ki, ahogy szűkölsz mert hiányolod a falkavezéredet, de én most nagyon boldog vagyok annak, hogy a hozzád hasonló hasonszőrüeknek rendkívül rossz napja van és hogy ennyire pocsékul érzik magukat, mert érzitek a veszteteket, hogy nem jön már vissza az a jó világ, amiben dagonyázhattatok a magyarok kárán.

És hogy ezt ne kelljen többet leírni és egy marxistának magyarázni a magyarok érdekeit és a magyarok Úristenét, ezennel feltettelek az ingore listára xmann mellé.

Uff, beszéltem."

Off-off:

Nem ,tisztelt úr,Ön fröcsög,mint már oly sokszor. Igazán kezdhetné a listát saját magával,az méltányos volna.

#610743 Boby. Előzmény: #610733

Sose ismernék be! Ha valaki mégis rájuk bizonyítaná, akkor meg azt mondanák, hogy megszédült a Gyurka és véletlenül tenyerelt rá a forint buy gombra!

#610740 Dr. ursi Előzmény: #610693

0,2%-al csökkent. pánikrohamot kaptam olyan nagymérvű ez a csökkenés, hiszen jóval több mint ha mondjuk csak 0,002%-al csökkent volna volna volna :o)

#610733 tozsdenyul Előzmény: #610628

Személy szerint nem hiszem, de ha tényleg intervenció áll az erősödés mögött, akkor jó messzire lehet tenni a short targetet.

(Személyiség alapján nem tartom kizártnak, őrült egoista a pali)

#610727 tozsdenyul Előzmény: #610710

Tényleg egyszerűbb megoldás, mint gondolkodni.

Így érdekes a vita, ha mindenkit kirekesztünk a magyarok táborából, aki ellentmond.

Az meg ne haragudj, de rém nevetséges, hovatovább szánalmas hogy te még el is hiszed, hogy senkivel szemben nincs indulat benned, de már a fél fórumot ignorálod.

Lehet hogy nem szívleled a bolsevikokat, de hogy a módszereik tetszenek, az tagadhatatlan :)

#610710 Előzmény: #610696

Ne haragudj, de aki nem érti azt, hogy egy KÜLFÖLDI esetében írom azt, hogy tudatlanul nyilatkoznak, és egy magyarnak látszóra azt, hogy hasonszőrűek, annak nincs mit magyarázni.

Indulat egy szál sincs bennem senkivel szemben sem, egyedül a magyargyűlölő marxistákat és az ő fogadatlan prókátoraikat nem szívlelem.

Azt meg csak igazán csöndben jegyzem meg, hogy éppen ma fejtettem azt ki, hogy aki nem tartja magát magyarnak, és mások érdekében tevékenykedik, az nem lehet hazaáruló Magyarországon, és pont azt írtam, hogy én ezért nem hazaárulózom őket le, hiszen ők nagyon is hazafiak, csak nem Magyarországon.

Az egyszerűség kedvéért: Háromra nőtt az ignore lista :)

#610703 tozsdenyul Előzmény: #610628

A funda valóban inkább gyengülés szerintem is - de funda alapján én nem tudok kereskedni :)

Technikailag is szépen tört ki, és eddig ez még nem nagyon változott.

Egyfelől mindenki gyengülést várt, ezért volt most jó a short (más technikai jelek mellett)

Innentől lesz érdekes majd a helyzet - de elsősorban az fogja meghatározni, merre megy a világ.

Most eddig egy szimpla korrekció, mert mindenki örül hogy Matolcsy nem elszabadult hajóágyúként dózerolta le a teljes tartalékot valamilyen mentőakció keretében - holott valami ilyesmit árazott.

Hosszútávon meg meglátjuk ;)

Persze szigorúan szerintem :)

#610697 Boby. Előzmény: #610674

Már nagyon régen. Vannak emberek akiknek diliházban a helyük és nem tőzsdei fórumon!