Regisztráció Elfelejtett jelszó

Köszönjük Matolcsy György!

Re: nincs cím

#610741 exmnbs1 Előzmény: #610725

a termékre keresletet nehéz generálni hitellel

hiába Q akárhány az USAban, munkanélküliség ismét nő, gazdasági visszaesés Európában

#610737 Kissherceg Előzmény: #610734

Nem újdonság, mert anélkül is kaptak cégek...

"Döntően a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak olcsó hitelforrást, 250 milliárd forintos refinanszírozási hitelkeretet nyújt fejlesztési és forgóeszköz célokra"

ingatlan forgóeszköz?

#610734 Előzmény: #610724

Nyilván újdonságként fog ezek szerint rád hatni, de amit leírsz, azok ahhoz kellenek, hogy ingatlanfedezet mellett kaphasson egy vállalkozás hitelt. Mondhatni, pont ezért nincs hitelezés Magyarországon, mert ahogy szoktam mondogatni, kölcsön van, hitel nincs. Kölcsönt kaphatsz az általad adott papírokra, de hitelt nem.

És egyebekben csak nagyon, de nagyon csendben jegyzem meg, hogy az általad leírt feltételekkel az átkos nyugaton sem bankok, hanem kockázati tőke társaságok hiteleznek, sőt mi több, szerintem az elsők között lennél velem együtt, akik azonnal felháborodnának, ha ennyire már pénzt folyósítanának a bankok.

#610732 Ibiza Előzmény: #610725

Én inkább tudod mitől tartok..van a végrehajtásban a szabotáló réteg..ezek segítségével és a szocilibsi zsizsikekkel lehúzzák zsetonra a programot.

Pénzhez jutnak és be is tartanak..win-win nekik.

Ezért egy erős ciánozás nem ártana a végrehajtói oldalon.

#610730 Ibiza Előzmény: #610725

azért leleményes a magyar..ha falun is beleállnak a dologba az első fecskék..-persze majd egyből megy a károgás-és nekik sikerül akkor a fele irígykedik de a másik fele megemeli a seggét.

#610724 Kissherceg Előzmény: #610718

Ilyen egy ingatlan b*zi társadalmat, mint a mienk... Üzleti terv? Projektterv? Arra nem adnak hitelt? Totál cocializmus

#610723 Ibiza Előzmény: #610708

Csak okulásul akit érint.

Szüleimmel laktam, volt fő- másod állásom, vállalati gmk-ban tagságom, és a seft.

Nagyon akartam egy lakást gyüjtöttem dolgoztam mint állat.

Összejött a lakásra való.. a cégemet épp be akarta zárni a GE ezért vállaltam végkielégítésért elmegyek.

nem vettem lakást a pénzt kétfelé osztottam az egyik felén vettem valutát a másik felét a vállalkozásba nyomtam. Az volt ha 1év alatt nem megy a vállalkozás a valutával külföldre pattanok.

95ezer volt az autóm 150ezerért vettem a mobiltelcsit 900as gsm 2110es tán..( mert akkor nem dobálták a telefonvonalakat ez kb 1993-94) mert más módon nem lehetett elérni telefonon..telefonálni meg az utcai fülkékből telefonáltam, a póstán faxoltam, haveri céghez ment az érkező faxom.

utána béreltem..majd vettem...üzlethelyiséget

Csak jelzésnek írtam aki akar és van képessége az csinálja..ijesztő a nagy függetlenség meg szabadság..

tehát nem egyből az ideálist kell megcélozni

#610721 Előzmény: #610720

Nem értem: Az ingatlanvásárlás miért gerjesztene inflációt, avagy a vásárlóerő növekedése mitől lenne inflációt növelő?

#610720 exmnbs1 Előzmény: #610692

állítólag kb 750K vállalkozó tartozik az érintett körbe

mondjuk felveszi 50K, fejenként 15m átlag....

könnyen jön könnyen megy, lásd Bendegúz és AT

#610718 Előzmény: #610708

Kissherceg, én értem amit írsz, de gondolj bele: Hogyan adhatnál hitelt valakinek, aki semmiféle fedezetet nem tud felmutatni? Ugye nem gondolod komolyan, hogy egy olyan vállalkozónak (bocs) akit Ibiza leírt, annak pénzt adnál kölcsönbe?

Mi a hitel fedezete? Ha van fedezet, akkor tulajdonképpen nem szorul rá a hitelre, ha nincs, akkor meg nem szabad adni, gondolom ebben egyetérthetünk.

A KKV-nak való tőkejuttatás létfontosságú, mert az pont forrásokat szabadít fel, amit akár fogyasztásra, akár vállalkozásépítésre felhasználhat. És ha ebből az irányból nézed a dolgokat, akkor máris láthatod azt, hogy aki hitelkiváltásra használva viszi be a vállalkozásába a saját ingatlanát, az pont forráshoz jut és levegőhöz, azaz éppen növekedni fog tudni.

#610713 Bendeguz Előzmény: #610708

Jaj már, nehogy én legyek a dög. Ez nem jótékonysági szervezet, nem a féllábú félszemú szingaléz bevándorlókat támogatnák ebből. Százszorosát fizethetném be adóból, ha nem kéne bejárnom a munkahelyemre és dolgozhatnék értelmesen.

#610711 Kissherceg Előzmény: #610706

Sok a ha... itt nem arról volt szó, hogy a kérdést feltevők deviza hitelt vettek volna fel a vállalkozás működtetésére, hanem arról, hogy kedvező feltételek mellett jussanak vagyonhoz. Másról beszélsz, mint amiről itt szó van....

#610709 Ibiza Előzmény: #610687

igen..egy induló kisvállalkozás béreljen..esetleg a vásárlási opcióval..vagy irodaházban..

tárgyalni szállodákban éttermekben is lehet.Anno én is úgy kezdtem..

Ha lakásból nem működik akkor saját üzlethelyiságből sem fog.

Most a bérlők jó poziban vannak ki kell használnia annak akinek vannak ötletei.

#610708 Kissherceg Előzmény: #610695

Jól keresel tudod fizetni az albit, akkor meg végre egy ország hasznára kitalált programot miért egyéni kényelmi célokra fordítanál? Rossz gondolkodás mód... Sokkal rosszabb helyzetben élők vannak szvsz