Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#610529 macika Előzmény: #610434

Az állami adóhatóság nyilvántartásában 2013.03.31-án/én az alábbi végrehajtási eljárással érintett adószámok szerepelnek:

Az adózó neve (elnevezése) Adószáma

KEG KÖZÉP-EURÓPAI GÁZTERMINÁL NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 11927095211

#610506 Trisz Előzmény: #610434

Értelek. Szigorúan rövid távú spekiben gondolkodtál. Egyébként teljesen logikusan.

Tekintsünk el KEG-től. Nem szeretnék senkit rábeszélni. (Bár amilyen a hangulat, erről kár is szót ejteni.)

Ha egy papírban a nagyok erős poziciót építettek ki, akkor azt már aprópénzért nem adják fel. Tehát ha valamiért a kicsik belenyúlnának alacsony áron, az azonnali emelkedést jelentene, (hogy nehezítsék a vételeket) viszont utána komoly kirázást is vonna maga után. Vagyis hosszú távon jobb, ha nincs érdeklődés a kicsik részéről alacsony árfolyamnál.

Aztán hogy itt a KEG-ben ebből mi helyettesíthető be, azt saját kockázatra ki-ki saját maga döntse el. Szvsz jó idegek kellenek hozzá. (Döntés előtt pár perc egy oroszlánketrecben jó próbatétel. :D )

#610438 macika Előzmény: #610434

nem lesz abból semmi se

de ha sj elmenne az érdekes volna azért

mondjuk a blogos biztos megtapsolja úgy is a mostani vezetőket, 1-2 kisröfi meg morog majd aztán csók

#610434 Zotya32 Előzmény: #610429

sajnos nem jött be, hogy a közgyűlés előtt majd élénkül a kereslet... az nem volt bekalkulálva, hogy csak szájtépés megy megint... mondjuk gondolhattam volna, de az előzmények alapján nem ez tűnt reálisnak... re: rendkívüli szervezkedések.

#610387 Hathor Előzmény: #610381

Megint 30as indivel jössz, és egy darab eladó nincs nyitóban, kötés sem született.

Szerintem nagyon égő..

Az tuti egy tipp nem kéne tőled soha az életben.

Múlt héten is megszólasz: Szarvasvadász, Buxban megköszönném ha mondanál valamit elliott szerint..

Minek ha nem hiszel Elliottban?

Csak mások blogjából (cimbi, AD, elliottwave, meg egyéb blogokból táplálkozol).

Azért vagy itt is minden nap, hogy megtud miket gondolok.

#610382 Hathor Előzmény: #610381

Igen veszek ha úgy látom.

Elég sok gazdaságélénkítő program indul be a világban, itthon.

Matolcsy ma beszél a gazdaságélénkítő programokról, japán jegybank is ma további monetáris lazítást jelentett be, EKB is kamatcsökkentést fontolgat év második felére. Kikerülhetünk a túlzott defficit alól. Jönnek az osztalékok MTelcsi. Ricsi, MOL, OTP..

jó lesz ez, ezek húzzák majd a BÉTet is, ezzel a kis papírokat is.

Kellően le van ütve.. itt még semmi örömködés nem volt..

jön a közgyűlés is 2-3hét múlva.

Múlt hét doji KEGben második aljas doji..

Nekem jó minden.

#610380 Hathor Előzmény: #610378

8.46kor minek kell minden reggel a könyvvel foglalkozni?

Olyan vagy mint egy kezdő tőzsdés, aki először lát kereskedési felületet.

Egyszer kétszer még azt hiszi az ember viccelsz, na de minden nap erre rákérdezni.

Hát nem tudom minden rendben van-e nálad?!

Talán ezért nem értesz semmit..

#610228 exmnbs1 Előzmény: #610221

-1.4mrd-nál és a sajáttőke elpacsálásakor?befizetni kéne a rv-eseknek amint azt a Hun Miningban beterjesztették egy jó éve))))

#610212 Hathor Előzmény: #610210

Rambo a KEGecskét veszi :D

lassan mindenkitől elszedem amit ad. :D

akkor ki fog adni?