Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Nincs gááááááz!!!

#612051 Fornit Előzmény: #611901

Már megint Dénes nap volt? Ejj de jó dolga van, hányszor van évente névnapja? :))

Biztos másnaposan fekszik a sífelvonón, az meg jár vele körbe fel-le :)

Ma űltem egy fehér bőrkanapén, pont olyanon mint SCS -nek van a képen. Remélem pár millát bevonz nekem is :)

#612046 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #611901

Tudom én azt!? Dénes engem meg sem hívott! Valamiért haragszik rám...(lehet, hogy múltkor túl nagyott rúgtam!? )

#611689 Princ Előzmény: #611506

milyen ajánlatokkal bombáznak néhány starégiailag fontos kiskötvényest?

#611506 prfecó Előzmény: #611478

Dénes, Dénes !!!

Hiányzott szombat esti mesedélutánod. ......kikerülsz a belső körből , új audit bizottsági tag segédjének nyalnak már))

Dr Lánglövelő nem mondta el ajánlatukat???a ping-pong asztal mellett........nem bízik benned

Még Eplényben is síeltem a költségén ............................................bár Holle anyó kunyhójában nem lehetett grogolni. Miért ??, mert soherek voltak tízezer forintért kitakarítani az árkot a fauszadéktól. Ezért több milliós a kár , síelni nem lehetett . Az összegyüjtött kincsek voltak ,az asztalok , generátorok egymás-hegyén hátán , fotók mellékelve Nordica oldalon........ azért néhány stratégiailag fontos kisköszvényest egyre jobb ajánlatokkal bombáznak...., dehát a lét előre , mert bizalom már veszve..................... ESCOKft ""va" után elfogyott a bizalom

Nincs gááááááz!!!

#611478 Kénes_Dénes

Nagyon lecsöndesedett a totyik, monnyuk már Szegedi alezredes távozása után elkezdődött. A remegő kezűek már kirázva, most a köszvényesek megszipatása van soron. Nálunk is csendes a cégnél minden, Szerdán még össze is toltuk az íróasztalokat a Sárkival, és pingpongoztunk egyet. (Szerdán épp nem Eplényben síeltünk, bemetünk egy kicsit az irodába.) A csapda kész, már csak az kell, hogy a köszvényesek beledugják a fejöket.

Nincs gáááááz!!!

Re: Érdekes.... 12 milliárd veszteség...

#611476 Kénes_Dénes Előzmény: #611407

Nem is partnerkedünk az ilyesmikkel, mint a Dalkia. Az ilyen cégeket a Csabronnal reggelire esszük!

#611475 Kénes_Dénes Előzmény: #610320

Nyü akkor én is locsolok:

Én vagyok a Dénes

meglocsollak édes

kölnivizem kénes

a szagod lesz rémes

de türelmem véges

jár nekem a krémes!!!

(A Csabron által költött locsolóverset meg inkább nem idézném, mert disznó.)

#610300 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #610294

Téged tényleg nem locsolt meg senki? Akkor, a már ölég régen tartó (nekem már egy örökkévalóságnak tűnik...) "kíváló" kapcsolatunkra való tekintettel, kérlek engedd meg nékem, hogy ugyan csak virtuálisan, de meglocsoljalak! Versikém is lenne, áfailag klappol ide..

Meglocsollak és cserébe

Tojást tegyél e tenyérbe!

Csak tojással be nem érem,

Az ÁFÁ-val együtt kérem.

#610294 exmnbs1 Előzmény: #610291

és micsoda "véletlen" elfelejtették a végrehajtást bejelenteni

#610293 exmnbs1 Előzmény: #610291

annak örülj, hogy a sípályádon árvíz van)))))

elég ha a bennfentesek megkapják a magukét

pl az Áfa kreatív felhasználásáért is

miért is kellett az állam által kifizetett ÁFÁt elherdálni????

csak nem a hatalmukat akarták bebetonozni rajta???

mindenesetre ez a végrehajtás nem a befizetés halasztás engedélyezés irányába hat

Lengyelo-ban is van ilyen meglepi???

#610291 Dicsák Előzmény: #609995

Na megint kibújt a szög a zsákból, hogy annak örülnél, ha mindenki bebukná a pénzét, beleértve a kötvényeseket is..

Tényleg nem locsolt meg Téged senki, már évek óta :))

#609995 exmnbs1 Előzmény: #609989

hehehe mégsem lesz ÁFAhalasztás???

itt is indulhat a csődeljárás hamarosan???