Regisztráció Elfelejtett jelszó

Harcsa vagy Süllő

Re: nincs cím

#614323 banyaiz Előzmény: #614319

Harcsázni szerettem volna, csak kis nyomorult kárászaim voltak gondoltam fogok minőségi csalit, nagy bodrit , vörösszárnyút vmi csemegét nekik.

Jól bedaráztam , csonti leheletfinom szerelék, halnak nyoma nem volt. :) Nem tudtam csalit fogni , hát ilyet. Ez szégyenteljes volt.

Igaz sajnos a sekély rész le van tiltva békés halra ott fürdik a hal, kicsit mélyebb részen nem állt be a keszeg.

Ti mire próbáltátok?

Voltam horgászni , egy h…

#614315 banyaiz

Voltam horgászni , egy hallal nem találkoztam , nem hiszem el. Baromi jó idő volt és semmi. Csalihalnak jófajta bodorkát, vagy dévért, karikát sem tudtam fogni. Szó szerint semmi.

Nem tudom mi bánatuk volt a halaknak miért kerültek, olyan ínyenc falatakkal kényeztettem őket. :)

...

Magma akksikat hirdetnek neten nagy akciót 100 körül felett van ezeknek az ára. 70 körül árulják.

célszerű elkerülni nagy ívben. 2 ismerőst is átvertek, utánvéttel küldték, állítólag úgy nézett ki teljesen új karc nem volt rajta stb egy apró szépséghibája volt, hogy nem volt jó egyik sem, nem lehetett feltölteni állítólag. Azóta nem érik el a céget ahol rendelték. Vszínű vmi kamu történet a cég is.

#613763 banyaiz Előzmény: #613759

Egyébként önmérséklet megvolt a részemről. Olyan helyen pecáztam ami egy tó végi lapos terület , kíméleti rész békés halakra, csak ragadozóra lehet horgászni.

Összeszűkül ott a tó méteres , fél méteres víz , nagy vízre hajló bokrok, tele volt halal.

Annyi ponty ugrott, gyanús volt , hogy előbb utóbb az egyik beugrik a csónakba. :)

Kellett egy kis önfegyelem ne lógassam be pontyra kb a szákot tele lehetett volna ott fogni igen gyorsan. :)

Na de hát nem rabsickodunk, de vízre hajló bokrokon fityegett pár gereblyéző szerszám nagy hármashorgokkal, még világosban ahogy körbenéztem, , nem mindenki tanúsit önmérsékletet, lehet nem nézték a híradót, Kambodzsa van vízpartokon is . :)

#613762 banyaiz Előzmény: #613759

Végre, április közepén ideje már.

Tegnap éjfélig nyomattam harcsára olyan jó idő volt plusz 7-8 fok nem volt igazán jó csalim csak ilyen csukázni való kárászok de nem bírtam magammal :)

Volt egy jó kapásom húzta a nyeletőt mint a villám nem akadt meg, gondolom kapitális lehetett, bár soha nem lehet tudni.

Hétvégén is bevetés lesz tervek szerint.

#613759 KawaBazsy Előzmény: #610269

Vazz, a híradóban bemondták, h a felduzzadt vizekben most marhára könnyű horgászni, s önmérsékletet kell tanúsítani, mert nagyon jön a hal.. úgyhogy nem cincogni, hanem pecázni! :-)

#610269 banyaiz Előzmény: #610219

Azért akárhogy is vmivel nagyobb lelkesedést váltott ki belőled mint a szigorúan horgász szakmai kérdések. :)

#610219 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #610192

Jajj, hasonló példányok kifogására hajdanán én is használtam a kukacom, bár ez a mű műszőke inkább maradjon a vízben.. oszt harapjon más kukacára... bár egy aqua elixis(nemzet borzalmas itala, ha valaki esetleg nem ismerné ugye) után az enyémre is haraphat :-)

#610192 banyaiz Előzmény: #610180

Akkor itt egy "horgászműsor" ez talán jobban leköti a figyelmed mint a túlságosan szakmai horgásztémák. :)

#610156 banyaiz Előzmény: #610135

"Reszkessetek halacskák hohohoooo".

Soha nem horgásztál? Sanyarú sors.

Nézz bele a damil és csomóba hátha kedvet kapsz. :)

#610135 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #610079

Csak nem Te vagy a nagy Hohoho? Egyébként az a damil... hát az tényleg fantasztikus :) Na és az a csomó! Amúgy imádok horgászni....csak még nem próbáltam.

#610079 banyaiz Előzmény: #608828

Most megnézve előrejelzéseket április közepén lesz végre normális idő, bár jövő héten is azért kicsit javul. Ilyen **** egy tavaszi időt sem láttam még, januárban jobb idő volt.

Nagyon jó ez a damil és csomó sorozat:

De nyomorult egy időjárá…

#607655 banyaiz

De nyomorult egy időjárás van márciusban. Mennék harcsázni ha végre jönne a normális tavaszi idő felmelegedés. De hát ez egy téboly, múlt hétvégén most is éjszakai fagyok stb, most pár napig havazás hideg, ez embertelen.

Re: NO1

#596840 banyaiz Előzmény: #596810

Néhány napra nem adunk. :) Szép. Mondjuk én ezt már sokkal régebben vártam volna pl tavaly év elején mikor 3000 környékéről feljött 4200-re és ott lefordult nem gondoltam, hogy egész évben ott vergődünk a posványban 3-4 k között, vagy az emlékezetes 4400 ról vissza 4 k alá egy újabb banki teher kapcsán tavaly ősszel már akkor vártam , hogy jövünk ide.

Na de most egy év végi célárat előrejelezhetnél, néhány hét vagy 1-2 hónap ide oda nem számít annyira nem szőrőzünk rajta. Kíváncsi lennék mit gondolsz. És mondjuk ugyanezt daxra-és usára . :)