Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: ds

#610425 BudFox Előzmény: #610263

mi is pártonkívüliek voltunk mindig.

BUX :

szédületes hogy mit ficánkol itt ez a piac...shrotok tartva..Bux már minuszban..

aztán ha lesz bejelentés, stop ot rakok rá.

#610377 Matahary Előzmény: #610374

Ne legyél ennyire pesszimista, 2120-ig nem várom, hogy lejön.

Még lenyomják egy kicsit, de engedni kell felfelé, mert különben nem lesz mit adni májusban.

#610372 Hathor Előzmény: #610369

120 forintos osztalékot fizet az OTP

2013. április 4. | 07:58

Az OTP április 26-án tartja közgyűlésén, a közgyűlési előterjesztések alapján a bank részvényenként 120 forintos osztalékot fizet, ami 20 százalékkal magasabb, mint a tavaly fizetett osztalék.

--------------------------------------------------------------------------------------------

46 milliárd forint osztalékot fizetne a MOL (2.)

2013. április 3. | 20:34

Közzétette a MOL az éves rendes közgyűlésére vonatkozó előterjesztéseket és határozati javaslatokat, melyek szerint 46 milliárd forintnyi osztalékot fizethet a társaság, ami a tavalyi, egyszeri tételek nélküli eredmény 25%-ának megfelelő összeg. Az állam, mint tulajdonos ebből mintegy 11 milliárd forintra tarthat igényt.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Mire számítanak az elemzők holnap Matolcsytól?

2013. április 3. | 17:45

Több eszköz bejelentésére is számítanak a piaci elemzők holnap, Matolcsy György sajtótájékoztatóján, és úgy vélik, az új eszközök bevetése a hitelezés fellendítését (elsősorban kkv szektor) szolgálná brit mintára egyfajta "funding for lending" formában. Más eszközöket is elképzelhetőnek tartanak azonban, bár meglehet, hogy ezeket nem most, hanem később jelentené be a jegybank. Kézenfekvő például - különösen Matolcsy György korábbi kijelentéseire emlékezve -, hogy a devizaadósság állományának csökkentését is célozná valamilyen program, és többen számítanak a kéthetes betétek "kisöprésére" is, ami viszont akár nagyobb negatív reakciót is okozat. Arra mindenesetre nem számítanak, hogy holnap olyan bejelentés jön, amivel vészesen apadna a devizatartalék. Portfolio.hu piaci villámpoll.

#610369 Hathor Előzmény: #610114

Új intézkedéseket jelentett be a japán jegybank

2013. április 4. | 07:48

A várakozásoknak megfelelően további monetáris lazítást jelentett be a Bank of Japan. A cél továbbra is a defláció leküzdése és a gazdaság felpörgetése - derül ki a közleményből. Az új elnök, Haruhiko Kuroda vezetésével először most ülésezett a jegybank. A jen gyengült a dollárral szemben.

-------------------------------------------------------------------------------

Kötvénykibocsátásra készül Tunézia

2013. április 3. | 20:27

Az észak-afrikai országok manapság azon fáradoznak, hogy miként tudnának forrást bevonni a befektetőktől.

---------------------------------------------------------------------------

Az IMF 1 milliárd eurót ad Ciprusnak

2013. 4. 3. 12:28

A Nemzetközi Valutaalap 1 milliárd euróval járul hozzá a 10 milliárd eurós ciprusi nemzetközi mentőcsomaghoz - jelentette be egy szerdán kiadott közleményben Christine Lagarde, az IMF vezérigazgatója.

#610333 Fornit Előzmény: #610230

Reméljük még megvannak.

Ebből a le körből kimaradtam ahogy illik, ezzel a 1312-vel nem vagyunk jóban :)

Re: nincs cím

#610319 Euroman Előzmény: #610306

e-on-t nem vette vissza, csak a gáztározót...de azt is nagyon drágán, ugyanolyan túlárazva, mint a mol részvényeket...e-on egy világcég, nem eladó, meg pénze se lenne rá...ez olyan, mint aki jesoloba 1 hétre elmegy és aztán azt mondja voltam olaszba...én életemben már 4 hónapnál is többet voltam itáliában tarvisiotól amalfiig, riminitől genováig, de nem gondolnám, hogy mindent láttam...na ahogy ezek az emberek olaszban voltak, úgy vette ő meg az e-ont...

gondjait az mnb.n keres…

#610306 big-ebuy

gondjait az mnb.n keresztül megint az összes adófizetőre rázúdítja...

ezt írtam ezek erre képesek kádár óta mind,ezen ne csodálkoz,én se állok sehol de orbán tett most pár jó lépést bankok adója és eon vissza vétele felé,molnál hmm ott nem látom át mit miért tettek igazán

AKI MOST JÖN HATALOMRA NA ANNAK NAGYON AGRESSZÍV,ÉS OKOS POLITIKA KELL MERT A SZAKADÉKBA LEFELÉ TARTUNK ADÓSÁGBA ÉS KIÚTAT IS LEFELÉ CSINÁLJÁK AZAZ MÉLYÍTIK

#610263 Euroman Előzmény: #610260

még apám is pártonkívüli volt 1990 előtt, nemhogy én...közalkalmazottként kapott érte eleget, többször el akarták távolítani....1990-ben isépy a kdnp színeiben parlamenti képviselőnek is invitálta aput, de ő nem vállalta...szóval inkább polgári gondolkodás, de nem az, ami itt ma megy

#610260 BudFox Előzmény: #610246

ha nem vagy mszp -s annak örülök.

szóval , átvittem a shortokat...USA esik tovább.

ha holnap nagyon mennénk felfele beállok longolni.

#610253 Ibiza Előzmény: #610249

másra kened a saját dolgaid..mert így egyszerűbb.. gondolom azt hiszed fidesz első dolga volt jól kicsesszen veled..rajta voltál a listájukon.

így az Isten sem segíthet rajtad.

#610249 Euroman Előzmény: #610246

sajnos a fityeszrajongók egy idő után mind agymosottak lesznek...mindenről megmondják nekik mit kell gondolni...aki erre nem hajlandó az nem fityeszes=ellenség nekik....kirekesztőbbek kádárnál...

#610246 Euroman Előzmény: #610233

nem vagyok mszp-s, egyik párthoz sem tartozom...de az én gondolataimmal ellenkezik az, ami itt zajlik....elolvastam pf-en, mit akar holnap bejelenteni...kkv-k gondjait az mnb.n keresztül megint az összes adófizetőre rázúdítja...