Erste-t nem hívták meg :)
Izgulnak a devizahiteles mentés miatt - ami lássuk be gyorsan kezd időszerűvé válni, főleg annak fényében, hogy Svájcban már készül az 1,2-es átváltási arány eltörléséről szóló népszavazás... akkor pedig az egész magyar bankrendszer és magyar gazdaság megy a levesbe...
Banyaiz, egy árfolyamnak nem célnak kellene lennie, hanem egy eredőnek. Pont az volt a gond, hogy eddig öncélú céllá tettük az árfolyamot, és pont az látható, hogy ennek sem értelme, sem haszna nem volt, ráadásul az emberek fejébe belekerült ez a "forint árfolyam/EUR==konstans érték, a jó gazdaságpolitika kizárólagos lemérhetőségének a záloga."
Ez óriási hiba volt.
mondjuk az sem érdekel...engem már úgyis tönkretettek
És az a nagy fekete autó is úton van már..)))
trágárság nem volt benne, akkor meg mi a gond? az, hogy utálom az egész pereputtyot, nem újdonság...
? Nem tudom . Lehet csúnyán szóltál nagy gazdasági gurunkról, a Ft védelmezőjéről, az unortodox monetáris politika jövőbeni megteremtőjéről.
Megkockáztatom ha ez az ember nem fogja a Ft árfolyamot szétbarmolni vmikor a 6 éves ciklusa alatt akkor semmi a világon. :)
De vszínűnek tartom, hogy nem kell rá 6 évet várni, sőt 6 hónapot sem.
Az várható volt, hogy a "tehetség" előbb utóbb felszínre fog törni belőle. :)
Kb 3-4 hónap , fél évre tippeltem volna amíg tud várni, és késleltetni az elkerülhetetlent.
Kicsit túlbecsültem az időtartamot.
Szia! :)
Ja-ja elvitt a cunami... ;)Lupin nélkül mit sem ér az élet már itt :D
Am szoktam figyelgetni a stockit,látom rád kattantak páran ,de még úgy tűnik bírod...Ne hagyd magad!Bár nem mindenben értünk egyet,de a "hozzáállásod,élet-szemléleted" miatt mindenképp neked "szurkolok" :D :D
"Melyik csúcs? 275, vagy 325? :D" utóbbi ;)
délelőtti 4 órai erősödét phasztolcsy neve 1 óra alatt visszadolgozta...és még ki sem nyitotta a pofáját...
ez jó kérdés :)
bár én titkon tudni vélem a választ...
"....a jegybanknak „pontosan azokkal” az eszközökkel kellene támogatni a növekedési fordulatot, amellyel a Fed, az EKB és a Bank of England él" ahogy a hozzáértők nyilatkoztak
ebből pedig a 300as visszateszt utáni 310es támadás, és ujabb hihetetlen árfolyamok jönnek
Gondolom azért tárgyalt osztrákokkal, hogy a devizahiteles problémára megoldást találjanak valamiféle kooperációban... Kíváncsian várom a fejleményeket...
Szia Weed!
Régen nem láttalak. Utoljára Holdvilágároki táblán láttam a neved tavaly ősszel ,-)
Elvitt E-star cunami vagy mi? ,-)
"irány az új csúcs EUR/HUF??"
Melyik csúcs? 275, vagy 325? :D
hát nem sokáig bírt magával ez a barom..1 hónapig, bár addig is tisztogatott rendesen, meg a nulla pénzügyi tudású ficsúr helyettesét túráztatta..mond majd olyanokat, azt se lehet tudni, melyik sarokban nézi a pókhálókat...
http://www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/rendkivuli-ules-lepni-keszul-az-mnb-400874
irány az új csúcs EUR/HUF??
usa végre lejön a csúcsról, phasztolcsy elkezdi az ámokfutást, ami, mint emberbe bele van kódolva....