Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: ds

#610076 big-ebuy Előzmény: #610071

régen volt fejlődés a világba is,pláne a háború után minden nulláról indult na még csak ott lehetet fekjlődni igazán meredeken hogy értsd,a másik kérdezd meg a ország 80%hogy áll a régi helyzethez ,mik a kilátásai a jövőre mert az jön ugyebár ....lehet vesz hambit egy réteg de tele hitellel vagy éppen kitelik havi 6 mc donalds nekik ,a másik megint pesttel jösz és pénzes réteggel ,rossz helyen veszed ki a lényeget a long teóriádhoz...usase fog akkorát fejlődni mert már kivan épülve csak éppen ott van egységes gazdaság ami működik világ vezető cégek ,belső termelés is van nem idegen bankok,multik de a hazájuknak dolgoznak...max korrigálják kiesett lét idővelamit a bankárok tettek a pénzügyi rendszerbe ezt a kiscégek meg emberek jobban megérzik...de itt erről szó se lehet hungaryba....itt lassan nyugdíjrra nem lesz ,csak akkor észlel mindenki mikor befagyasztják a lét,vagy kobozzák a vagyonát mint a kulák időbe mert ilyen politikával nem léesz máshogy adóság csökkentés ,nem lehet országosan mikor napról napra kifelé megy a pénz ...növekszik a adóság a embereknél és a országnál,na még erre jön a katasztrófa oszt lassan ko

#610075 Hathor Előzmény: #610068

RSI nincs is egyik képen sem.

Ráadásul 666tól jön fel S&P a 2009es aljtól, azóta hányszor volt 74en RSI?

#610072 big-ebuy Előzmény: #610070

hasonlóan vagyok....én benzinre költöttem meg megyek el a országból tőkét gyűjteni,de élni is,bár üzletileg nem fordítok hátat:)

#610071 Hathor Előzmény: #610060

Nálunk a blahán állandóan teli a mcdonaldz. Legolcsóbb menü is van vagy ezer forint, mégis megy.

Van rá pénz.

Régen száraz kenyeret ettek az emberek, a tőzsde akkor is emelkedett kint.

Itt a példa.

Lehet arra nincs pénzetek, hogy minden szobába vegyetek plazma TV, de a nappaliban már ott figyel mindenkinél.

Én nem érzek mást, csak mohóságot.

#610070 Euroman Előzmény: #610067

én az első negyedévben 40 %-kal költöttem kevesebbet, mint tavaly...a rezsin és élelmiszeren kívül semmire nem költöttem...kultúra, ruha, utazás, tankolás mind 0 ft..ezért is utálom ezt a hosszú telet, mert a fűtésre kilopja a zsebemből a pénzt, miközben semmi örömet nem okoz

#610064 big-ebuy Előzmény: #610062

nemrég volt egy cikk hány vállalkozó zálogosítja aranyát...dübörög a gadaság hazugsággal....aztán csak kimondták 2008 ba muszáj lett..bankok miért nem adnak könnyen hitelt???nincs pénz a rendszerbe se fejlődési kilátás

#610062 big-ebuy Előzmény: #610060

képcsöves tv-t meg már alig kapsz is...a pénz amik vannak a embereknél fóleg a múltnak köszönhető és fogy a többségnél..itt a lényeg ,olyan mintha a kocsi is nagy cucc lenne de ha így haladunk az is az lesz...még 1996 2000ig kerestek most meg éldegélnek 20% van jó helyzetbe kb akik tőkés vagy éppen jól működő export-import vagy kicsi magyar piaccal rendelkező cég,mert nagyot hazai piacon a multikon kívül más nem nagyon hasít,bankok se....

#610058 exmnbs1 Előzmény: #610008

érdekes

a Mammutban meg sorban zárnak be az üzletek

Veszprémben pedig amerre voltunk 1 db élelmiszerbolt volt egy elég nagy környéken

#610051 Euroman Előzmény: #610048

semmi gond, én épp újjal se tudok jobban:)...én pesten nem tudom mi van, mert a nyáron 30 perc alatt átmentem rajta átutazóban, azt megelőzően meg 4 éve voltam utoljára, akkor is értekezleten...de itt a vidék teljesen halott, még a város is, hátmég a falvak..

#610048 big-ebuy Előzmény: #610045

addig fogsz látni fele pénzt is,aztán vigyázz lásd majd 2évig a pénzed egyáltalán nullán,nem részletezem budfox félig elmondta már...amekkora pénztelenség van azt meg pesten nem látod hol a ország kereskedelme fut főleg és a pénzből volt lesz is ,de hány ember munkanélküli,hitelét bukott vagy beadósított fizető és kifelé dolgozik a állam multik,bankok ctr leölik a hungary 70%-át te ettől vársz magyar fejlődést???a tőzsde meg nagyok érdejke igaz független vmilyen téren a reál gazdaságtól nálunk oda teszik ahova jólesik,én se tolom buxon mert egy daily túlvett túladott ta kívül casinó...ujjam elvan törve elnézést a írásért nem tok írni

#610045 Hathor Előzmény: #610040

Ez már csak ilyen.

Amikor elkezd emelkedni, akkor végre kiszállsz és vissza sem nézel.

Én akkor fogok bővíteni.

#610040 Euroman Előzmény: #610037

ha a magyar piac annyit ment volna, mint ny-eu vagy usa, már rég kiszálltam volna a soha viszont nem látásra....

#610037 Euroman Előzmény: #610036

a realitás az, ami éppen történik...és én hetek óta (január kivételével), csak esést látok...erőtlen, forgalom nélküli xar az egész magyar piac