én a fel-nek örülnék, de a le a realitás...
Bux index ráér nektek, úgy is lefele várod Te is.
Nekem meg mindegy az emelkedés előtt hány kurflit tesz a szűkülésben.
amit leírsz, igaz volt 2008-ban...sőt én személy szerint akkor sokkal elégedettebb, kiegyensúlyozottabb, boldogabb voltam...mégis jött a hatalmas crash...ma a családom 1/3 annyi pénzből él, én munkanélküli lettem, 5 évet öregedtem...és a bux index se ment se 25k-ra, se 30k-ra vissza...még a 20-ról is lepattant...
üzeletek tele árúval (már amelyik még nem zárt be)...és konganak az ürességtől...legalábbis mo-n...
És ennek pont most kell eljönni a 110éves emelkedésben, amikor Mciben eszed a hamburgert, cukidban nézegeted a csajokat, eközben latopon nézegeted a kereskedést, meg házimozidat nézegeted munka után?
Futnak a jobbnál jobb autók az utcákon, az üzletek csordultig áruval.
Mitől rosszabb most, mint máskor?
Nekünk Tvre sem volt pénzünk gyerekkorunkban, mégis jöttek fel a kinti indexek azóta is.
Sp is megint tegnapi lokális csúcs fele tart.
Tudom, ez is pont mai napig tart, ez az egy nap a tegnapi után, amíg mehet még.
háború alatt azért ment fel állítólag mert megnövekedett a termelés - hadi termelés :D
háború után meg azért mert volt mit újjáépíteni. :D
60 -a években meg a technikai robbanás - fejlődés miatt: D
kis kivételekkel mindig emelkedik...de ez sem tarthat örökké.
na tegnapi beírásom eddig beigazolódott...még egy újabb nap emelkedésre sem futotta...
ezt a "shortolni nem kell félnetek jó lesz " dolgot aki nem érti ,próbálja meg Katona Imrebácsi Bánk Bánjából kikövetkeztetni :) mit is és miért is irhatta annó ,hol is a kétértelem :) mindenki belátása szerint tegye ki a vesszőt és láááám csodavár..... :)
hogy egy másik bölcsességgel rávilágítsak a lényegre :
vessző nélkül nem hogyozunk :) :) :)
Nemtom mit csinál ez a Stooq, de annyira tart tőlem, hogy nem meri megjeleníteni azt a felszúrást, ami kilóg az ékemből.
Nem gondoltam, hogy ennyire tartanak tőlem:
BUX 4ó
http://postimg.org/image/t4ynws9ar/
Mitől van ez, van vkinek vmi tippje? Ha így adja az adatokat, akkor ennyit is ér az itteni elemzés?
eu longosabb én beshortoltam usát longolom eu-t holnapig sztem eu nem esik ,de nem tudni
2013-as eddigi kumulált eredmények: rts:-4,28 %, wig20: -8,72 %, px50: -5,58 %...nikkei: +14,58%, djia:+10.74 %....engem longosként ez nem kicsit aggaszt...nekik van honnan esni, k-eu-nak meg marad a kút
mire lufi effektus tőzsde pszichó nem kell legyen oka állandóan ,csúcsnál túlhúzzák eszetlenül általába
3. érv ha korea beindít egy háborút ne tud meg milyet esünk 1 nap is
usa nem normális viselkedésébe tökéletesen beleillene...várt, vagy várt alatti adatokra talán legfeljebb oldalazni kellene...hazai emelkedés is tiszavirág életű lesz, nincs is nagyon mire...jó kis hiánycélkövetés felfokozta a nyomort...
a másik 2009 től long pénz szivattyú volt,ezt elébb utóbb beöntik és bent fogják tartani a emberek pénzét mert kell a üres pénzügyi rendszerbe....azaz nem fog feljönni a árfolyam de ugri-bugri lesz sávokon vagy esik szép lassan