ok várd ki:)
az nagy lenne de hetes rsi 75 dowba,sztem addig nem megy el,bár ki tudja
Big-E, ez még mindig a szokásos még egy nap fel, aztán beszakadás jóslat?
még 27 pont van snp-ben 1600-ig...addig talán elmegy ebben a hónapban, aztán jöhet 6 hónap esés a mikulásig...
nem beszélve a kóreai hírre bármikor trükközhetnek le,kínába ünnep csüt-péntek addig hát meglátjuk esés minimálisabb esélyű
1 nap longot látok max ,mntek fel régen ja csak nem így kereskedrtek régen számgépeken emberek,meg a gazdaság is ment fel mint a nyíl....más világ van sp csúcs után beszarást várok hamarosan
ma erőltettek valami sc félét, de hát ez az egész katyvasz baromi gyenge.
hóeleji meghúzás....3 hete folyamatosan esett, most max 1-2 fel, aztán folytatja....igen halvány
Itt
"A buxot shortolni nem kell félnetek jó lesz!"
A nem kell félni jó lesz a short, azt jelenti, hogy biztos vagy az irányban számomra, ezért raktam idézőjelbe a biztos szót..
Na piacok tovább fel.
Lemenő szivárvány, elliott 5tel elszaladt.
EUR/HUF 301re erősödött, múlt heti 308ról.
Mattahary itt is kijelentette, bátran lehet shortolni, "biztos jó lesz" a short.
Mitől "biztos"?
A tőzsdén semmi sem biztos.
Szerintem 1902től kezdve többször gondpolták ezt az emberek, hogy nem normális az emelkedés.
Itt van a DOW historikus chartja 1902-2012ig.
Érdekelte az árfolyamot bármi is? I.II világháború? Cunami? Földrengés, halál?
Mindig megy fel.
Ettől várhatták az emberek le.. az felfele ment 100évig.
itt a iváni cigók a pénzesek nálunk....van amelyik mergával jár, és sofőrje van...vasaznak...állítólag:))
most jött be egy lókupec cigány a szomszéd faluból és vitt el egy nagy tálca süteményt...ezeknek bezzeg van pénzük ...(néha) :-))