Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hóhelyzet

Re: nincs cím

#609944 Euroman Előzmény: #609925

én már teljesen belebetegedtem....közel fél éve ez a **** idő...a gázszámlától meg egyenesen rettegek...közel 80 éves szüleim hónapok óta alig voltak a szabadban, mert nagyon nehezen mozognak és félnek egy eséstől....ahelyett, hogy 15-20 fok lenne, és már a kertbe lehetne menni...ez a mocsok idő, a melónélküliség és a o. adolf rezsime együtt egy kicsit sok nekem

#609921 Euroman Előzmény: #609715

Sopron: legalább 5 cm friss hó, most is folyamatosan szakad, mellé erős szél viharos lökésekkel...hőmérséklet kb. 0 fok

#609708 KawaBazsy Előzmény: #609703

Azért ez durva, itt nincs h már hó, s eső is vasárnap délelőtt esett. Bringázok is egy hosszabbat mindjárt. :-)

#609705 Matahary Előzmény: #609704

Nálunk Veszprém környékén már minden szép fehér.

Lassan megyünk szánkózni a gyerekekkel :))!!!

#609625 KawaBazsy Előzmény: #609623

Jah, nálatok még durvább az idő, itt azért volt 10 fok.. holnapra napot, s 7-8 fokot mondanak, mostmár juszt is felrakom a nyári kerekeket.

#609623 Euroman Előzmény: #609617

17 és 18 óra között itt is alábbhagyott a csapadék, de 0 fok van és továbbra is erős szél...sajnálom, hogy így jártál...én csak bringázni, mozogni szerettem volna, de az sem jött össze...motorom nincs, igaz jogsim sincs rá, de azért átérzem amit mondtál...talán egyszer robogót veszek, bár igazán nincs hol tárolni, és jelenleg munkanélküliként keret sincs rá...

#609617 KawaBazsy Előzmény: #609602

Vazz, nagyon pipa vagyok. Ma egész napra özönvizet jósoltak, még reggel is az előrejelzéseket nézegettem, de nem volt változás. Úgyhogy nem motoroztam, pedig nagyon szerettem volna, kocsival mentem családi partyra vidékre. Odafelé volt 1-2 zuhogósabb rész, de egyedül nem zavart volna motoron. Ott viszont elállt, s egész délután nem esett egy krva csepp se, pedig 170 km-t mentem oda-vissza. Rohadjon meg a sok majom, aki a rahedli műholdfelvételből, meg computeres elemzésből sem tud pár órára valósat jósolni..

síelés

#609603 prfecó

Eplényben viszont - Soós Csabika - pályáján tegnap jót lehetett síelni ,

csak ez a durva eső riaszt el a mai sieléstől

március 14--16 -én pedig kint síeltem a sogóréknál és ha ez tovább tart , még kimegyek Erdélybe is ,

meglátogatom Jp-t ha fogadd :-)))

#609602 Euroman Előzmény: #609601

Sopronban egész éjjel zuhogott, jelenleg is durva havaseső és hó felváltva, viharos széllel, jelenleg 0 fok

#609601 Kiss Zoltán Előzmény: #609596

Sajna nálunk minden program lefújva,10 éve van meg a házunk,de most a borospincébe megjelent a víz-nem a tartályokban-:)

#609596 KawaBazsy Előzmény: #609593

Dettó.

Télleg jobb, 6 fok alá nem ment éjjel se, s elolvadt a hó. Viszont esik, hogy fogok én így motorozni?

#609594 Kiss Zoltán Előzmény: #609574

Ebben a pillanatban néztem ki az ablakon,szakad a hó-szinte a tereppel vízszintesen-reggelig 17mm csapadék hullott a havon kívül és -2 fok van!Miközben nézem,hogy Gyulán +13 van!

Amúgy Kellemes Ünnepeket,remélem nálatok jobb az idő!

#609593 Kiss Zoltán Előzmény: #609574

Ebben a pillanatban néztem ki az ablakon,szakad a hó-szinte a tereppel vízszintesen-reggelig 17mm csapadék hullott a havon kívül és -2 fok van!Miközben nézem,hogy Gyulán +13 van!

Amúgy Kellemes Ünnepeket,remélem nálatok jobb az idő!

#609574 KawaBazsy Előzmény: #609572

Ma itt egy csepp eső sem esett, pedig 12 mm-t jósoltak. Holnap már sztem fog, pedig motorozni akartam vidékre..