"Az állami adóhatóság nyilvántartásában 2013.03.31-án/én az alábbi végrehajtási eljárással érintett adószámok szerepelnek:
Az adózó neve (elnevezése) Adószáma
E-Star ESCO Kft. 13557351243"
bravó
"Az állami adóhatóság nyilvántartásában 2013.03.31-án/én az alábbi végrehajtási eljárással érintett adószámok szerepelnek:
Az adózó neve (elnevezése) Adószáma
E-Star ESCO Kft. 13557351243"
bravó
12 milliárd forintos veszteséggel zárt tavaly az E-Star a társaság tájékoztatása szerint az egy évvel korábbi 2 milliárd forintos mínuszt követően. A társaság arra a feltételezésre alapozva készítette el a beszámolók tervezetét, hogy a vállalat megegyezik a soron következő csődegyezségi tárgyaláson a hitelezőkkel, erre várhatóan április 26-án kerülhet sor. Ha minden jól megy, akkor az április 30-i (megismételt) közgyűlésen a részvényesek is elfogadhatják a beszámolót. A felügyelő- és audit bizottság egyelőre nem hagyták jóvá a dokumentumokat, sőt, társaság könyvvizsgálója is jelentős kockázatokat lát egyes sorokon, ami az egyelőre még meg nem született csődegyezségnek tudható be.
azért magát síarénát sajnálom,mert még- péntek/szombaton úgy tűnt legalább egy hétig még lehet síelni.
Már látom /hallom a Törvényszék előtt a védekezész ( mint a NAV -nál szokták)összes könyvelési anyag Eplényben volt,mert az adós és könyvvizsgáló a héten akart felkészülni a IFRS jelentésre és ,hát az árvíz , meg az özönvíz,meg a katasztrófavédelmi helyzet , meg a ..........
na készülők locsolni ..............
várnak a lányok és a házi páleszok .-))
Sok kötvényes gyülekezék
Csődgondnokot elkergetnék
Ügyészségre ment a panasz
IT, Fb átalakulgat
Lesz majd részvény mázsaszámra
De a vagyon elpacsálva
Auditorok bánatára.
Síarénán jártam
Sok hóágyút láttam
Az árfolyam bezzeg szakadt
Vindicatum miért is kavart?
Ez annyira megtetszett, hogy átraktam a Nordica FB oldal locsolóverséhez.
írhatták volna azt is, hogy a részvényesek és kötvényesek pénzét kemény munkával felsőbb zsebekbe mentettük... :))
"Az alsó szinten levő berendezéseket kemény munkával a felső szintre mentettük."
Kimentésben van gyakorlat :))
Székács utcán jártam,
kacsa-novát láttam,
nem volt nálam kölni,
szabad libát tömni?
amikor nyakig ér az ekaki :))
http://siarena.hu/katasztrofa/
"Sajnos milliós nagyságrendű kár érte a Síarénát, de több tízmilliós veszteségtől sikerült megóvni."
majd a 10 milliárdból lecsippentenek egy kevéskét
lemeóztam Eplényt, egyébként magyar szinten jó , csak rövid a pálya , szvsz.
viszont szuper fekete pálya is van:-))
neve: auditor tevékenysége menekítés a felelősség vállalás elől, de nincs a világon olyan cég , melyik a nevét adná , a jelenlegi a belterjes hírforrásnak megfelelően meg tudja.................... a következő audit bizottság egyik tagja a KPMG vezető tisztségviselője IFRS szakértő kidolgozója K-K -Európa régióban
bukósisak: nincs felmentvény a tisztségviselőknek, addig.................
ők próbálják a kgy-vel zsarolni a kveseket
ami a pofátlanság csúcsa, tekintve, hogy a tavalyelőtti mérlegeket január 4-én fogadták el
az auditornak szvsz nem az a baja hogy nincs egyezség, hanem az hogy nem kapnak adatokat a lánycégekről illetve azokat nem tudják vizsgálni, legalábbis tavaly az volt
naná hogy nem mutogatják, holott látni kéne valójában mennyit is hiteleznek az nyrt-nek
a meló ugyanakkor büdös nekik, "véletlenül" még a konszolidált sehol sincs és sehol a részletes megoldás tervezete sem, sőt a vázlata sem, amelyben nyilatkoznának hogy a tőkehiányt a lánycégek hiteleiből pótolják ls a rvekről lemondanak
nem lesz megegyezés addig szvsz
az egyre ócskább számokról megy a terelés a hercehurcával
Nincs gáz, lesz hó! :)
http://index.hu/belfold/2013/03/30/hoagyuznak_husvetkor_eplenyben/
részeg dénes megint összekeverte a mikulást a nyullal )
http://media.dcentertainment.com/sites/default/files/MAD-Magazine-Cover-276-Merry-Easter.jpg
Eplényben jártál
Sípályákat láttál
Túl sokáig nézted
A Kénes viszi pénzed!
♥♥♥♥♥----♥♥♥---♥♥♥--♥♥♥♥♥-----♥♥♥--♥♥♥♥♥♥--♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥-♥♥---♥♥♥---♥♥♥--♥♥♥-♥♥---♥♥♥---♥♥♥♥♥♥--♥♥
♥♥♥--♥♥--♥♥♥---♥♥♥--♥♥♥--♥♥--♥♥♥---♥♥♥------♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥---♥♥-♥♥♥---♥♥♥--♥♥♥---♥♥-♥♥♥---♥♥♥♥♥♥---------♥♥
♥♥♥----♥♥♥♥♥---♥♥♥--♥♥♥-----♥♥♥♥♥--♥♥♥♥♥♥--♥♥♥♥♥♥♥
-----------------------------------------------
-------------------♥♥♥----------♥♥♥------
♥♥♥♥♥♥♥---♥♥♥♥♥♥♥♥♥---♥♥♥♥♥♥♥♥♥--♥♥♥♥♥♥