Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: ds

#609818 Euroman Előzmény: #609782

Sopron is totál halott....semmi nincs itt, csak a nagy lópénisz...szürkeség, hó, hideg, nyomor....influenza időszakban ma de. 11 órakor egyedüli vevő voltam...már burgesz öregasszonyok se jönnek át bogyókért...o. adolf mindent tönkretett...

#609810 Hathor Előzmény: #609791

Matolcsy Bécsben tárgyalt a növekedésélénkítés lehetőségeiről

2013. április 2. | 15:44

Matolcsy Györgynek, a Magyar Nemzeti Bank elnökének első kétoldalú megbeszélésére került sor ma Bécsben, ahol Ewald Nowotny osztrák jegybankelnökkel többek között azt tekintették át, miként képesek a központi bankok jegybanki eszközökkel támogatni a gazdasági növekedést - áll a jegybank oldalán elérhető közleményben.

"A múlt keddi kamatdöntési közlemény után egy nappal az MNB azt jelezte, hogy a kamatvágáson kívüli gazdaságélénkítés eszközein dolgozik, de részleteket nem árult el."

#609794 BudFox Előzmény: #609791

hát kinek melyik irány a jó...

én nem lennék benne annyira biztos hogy ez az emelkedés hosszú távú lesz....

ha most beállnék longolni úgy megállna minden hogy csak lefele esnénk tovább.

#609791 Hathor Előzmény: #609782

Na látod, én meg azt várom, hogy felkapják országunkat, és azt érezzük, hogy kellünk valakinek.. Mert már igazán olcsók vagyunk ,-)

Akkor talán a kivándorló magyarok is itt maradnának, mert növekedés indulhatna be.

Remélem mondanom sem kell, hogy engem nem lep meg az emelkedésünk :D

Mondtam múlt héten ezt várom.

Már lehet csak én longolom kis papírjainkat csak :D

#609782 BudFox Előzmény: #609770

Short jó lesz remélem .-))

...most hogy a rossz idő ennyire tönkre teszi a forgalmat....annyira pang itt az egész város hogy azt elmondani nem lehet...

itt egy árva embert alig látni az utcákon....

most jött a csaj az Alexandra könyvesboltból...ma még nem volt senki...de nálam is óriási pangás van igy ünnepek után.

nincs az embereknek pénze, ez az igazság.

fiatalok - aki csak teheti meg külföldre próbál menni..

de az egész országra jellemző lehet ez a pangás..szóval én már alig várom mikor roskad össze a piac..

#609770 Matahary Előzmény: #609765

Nem értem mi a gond?

A nyitást követően.

1 perccel, 1 órával, 1 nappal, vagy 1 héttel nyitás után esés lesz.

Ez még igaz is lehet.

A sorok között kell olvasni!

Meg kell tanulni ezt a nyelvet!

A buxot shortolni nem kell félnetek jó lesz!

#609765 BudFox Előzmény: #609723

reggeli 8:50 -es hír :

" 08:50 Esésre számíthatunk idehaza a nyitást követően "

BÉT - a meglepetések tőzsdéje :DDD

még szerencse hogy a cikkírók ilyen jól el tudnak találni mindent :D

#609709 BudFox Előzmény: #609548

Egy a baj a mesterekkel - rájöttem - nincsen határidő naplójuk...hogy legalább látnák hogy milyen munkákat fogadtak el, és mire kell készen lennie....

ezért vannak a csúszások, vagy el sem jön..stb.

#609548 Euroman Előzmény: #609416

nem nagyon zavartatta magát...ott volt a spanja is aki vmi új laptopról mesélt neki, amit majd hoz megmutatni....közben a macska leugrott a férfi öléből, és majdnem kiment a boltból az utcára, mikor el akartam hagyni az üzletet...a tulaj lecseszett, hogy nehogy kiengedjem a macskát...na ide se megyek többet...érdekes egy bolt, mert le vannak fóliázva a kirakatüvegei, nem is lehet belátni...belól meg szinte üres, csak 1-2 kombikazán árválkodik bent....pár éve a környék egyik menő központifűtés szerelője volt, gondolom a válság megviselte...

#609416 BudFox Előzmény: #609381

hát mi mindig dolgozunk... de legalább van mit :-))

no, megyek...még az üzemben is van egykét tennivaló este...

Euroman - a macskájával játszott a fickó ? :D be kellett volna szólni neki hogy miért nem a kuncsaftokkal törődik.

#609413 Euroman Előzmény: #609408

a maszek magának hajt....legalábbis már amelyik...itt ma 3 gázkészülék boltba próbáltam menni, 2 zárva volt, a harmadikban egy középkorú férfi egy fehér angoramacskával játszott....no comment...

#609408 Euroman Előzmény: #609406

így van...kell az ünnep....akinek nem tetszik, japánoknál, oroszoknál ma is kereskedhet...

#609406 Hathor Előzmény: #609388

jaj gyerekek. Mikor jon el az ido amikor nem shortoltok mindent, es nem a hibakat kutatjatok? Ha hianyzik a munka, akkor vegyel par tyukot, malacot, ahogy mondod ,-) nekem ugy jo minden ahogy van. A piacok meg csak emelkedjenek! Emelkedjunk, novekedjunk, gazdagodjunk. Eleg a kesergesbol. '-)

#609388 Ricsi Előzmény: #609327

Egyetértek tökéletesen. Régen, amikor az emberek nagyrészt falun éltek, a jószágnak nem mondhatták, no komám, most 4 napig se kaja, se pia, se semmi, mert ünnepelünk.

Egyébként is tetszenek ezek a keresztény ünnepek. Az emberek nagy része azt sem tudja, mit is ünnepelünk ma. Vagy holnap, vagy holnapután, vagy hétfőn. Hétfőn egyébként semmit, azt csak hozzácsapták, legyen idő inni és locsolkodni.

#609381 Hathor Előzmény: #609327

Budy, majd ha csaladod lesz gyerekekkel, akkor rajosz jok ezek a pihenonapok. En most jottem haza a gyerekekkel az Aquaworldbol, jot furodtunk, csuszdaztunk. Jol esett. Ha cukim lenne, en is dolgoznek, de mivel nincs, igy pihenunk. Amugy is tavaszi szunet van a gyerekeknek a suliban. Tavaszi szunet, hoval, pesten szakado esovel ,-)

#609356 Ibiza Előzmény: #609351

nem is áll..én is most indulok..van pár dolog.. én reggel 9től este 10ig rendelkezésre állok a partnereknek..7végén is hívhatnak..a nagyobb ajánlatot 7végén csinálom (vagy éjjel) akkor nyugi van.

de bármikor pihenhetek amikor szükség van rá...

jól bezúztak minket..ha nem lesz valami jelentős akkor kedden sztem réssel fel nyitunk..