Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#609607 TrendMan Előzmény: #609604

Az!

A másik amitől ki vagyok akadva Szalai 12 másodperces gólja.

Mondehol csak regélnek róla, már láttam a Bundesliga összes korábbi gyors gólját, de erről véletlenül sincs egy videó sehol.

#609581 Csusza Előzmény: #609576

Na, a vége felé be tudtam csatlakozni egy netes-kínlódós helyen, és valamennyit láttam belőle.

Madarat lepontozták, így sajnos már nem veretlen. :-(

A riporterek le vannak döbbenve, állítólag a meccs alatt szinte el sem találta az ellenfél. Amennyit én láttam, tényleg nem volt jogos a döntés.

Tudtok segíteni? Hol a b…

#609575 Csusza

Tudtok segíteni? Hol a búbánatban lehet nézni Madár ma esti meccsét a neten? (Nincs kábeltévém.)

Kösz.

#608497 TrendMan Előzmény: #608402

Szalay tényleg tipikus befejező csatár, de azt látni kell, hogy megcsinálni nem tudja a helyzetet.

Ha kell egy csel még, akkor bukta.

#608467 Pyxis Előzmény: #608451

Emlékszem még a szerbek elleni pótselejtezőre. Csúnya verés volt. Reméljük nem úgy járunk majd a csoport második hely után.

#608461 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #608407

Jajjj! Mindig az hiányzik aki nem játszik :-) Amúgy gondolom beférne ebbe a bivalyerős középpályára... (de amúgy is sérült, pedig Sanyibá pontosan most akart neki megbocsátani...bár szerintem ha hívnák se jönne)

#608451 Kiss Zoltán Előzmény: #608402

Van esélyünk a második helyre,ha meglesz akkor a jelenlegi állás szerint a franciák,de akár az izraeliek is az ellenfeleink lehetnek.Persze mindez egyenlőre csak elmélet!

#608412 banyaiz Előzmény: #608406

Dzsudzsák helyére beférne (nagy küzdelemben:)

Mondjuk összeállhatna úgy a csapat, hogy brazil Ronaldo (cseréje Maradona) elöl, mögötte Rooney /Messi.

Középpálya : CR7/Giggs, Zidanne/Totti, Essien, Sweinsteiger

Védelem: Nesta , Maldini, Robi Carlos, Dani Alves

Kapus: Bogdán (legyen egy nem honosított is. :)

Herceg: csak eljátszottam elméleti lehetőségekkel. :)

#608411 Kissherceg Előzmény: #608408

bár ne olvastam volna...

„A küzdelem dominált ezen a találkozón, és ebből jelesre vizsgázott a csapatom. Nagyon nagy nyomást helyeztek ránk a törökök, de védelmünk szervezettségével sikerült döntetlent elérnünk. Nagyon értékes pont ez, mert továbbra is a második helyen állunk, így reményteljes a helyzetünk, még akkor is, ha Amszterdamban és Bukarestben játszunk a folytatásban" – mondta a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

#608404 banyaiz Előzmény: #608403

Csapatból Szalai, Dzsudzsák , Koman/Gera , Bogdán/Király vsz rendben van.

Husztit be kellene hívni. A többi posztra pedig kellene egy posztján legalább Dzsudzsák, Szalai szintű játékos és bónusznak egy Rooney akkor lenne keresnivalónk vsz.

Na persze Koman helyett egy Zidane, vagy egy Figo, vagy egy Sneijder, vagy egy csúcsformában lévő 28 éves Giggs, vagy Totti jobb lenne aláírom. :)

Szalai helyett is egy 2x éves brazil Ronaldo pl , vagy egy Ibrahimovic, egy van Persie.

Talán még Messi is beférne.

Na jó megint ábrándozok. .)