Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#609686 banyaiz Előzmény: #609683

Vagy mikor Erős bokszolt Klicskóval már nem tudom melyikkel. Az még egy nagy meccs volt, kapott vmi 200-300 k dollár/eur fellépésért, aztán dulakodott egy menetet, a taktikája kb annyi volt az első második ütéshez hasonló dolognál elesik és ott marad. Ez be is jött 2. menetben talán ha jól emlékszem. Ilyen érintőlegesen eltalálták kifeküdt , fel sem állt 3 percig kb. Aztán ennyi. Várták a népek a meccset, kifizették a nagy belépődíjakat stb.

Úgy döntött (vszínű igaza is volt) esélye sincs akkor minek veresse magát hülyére, eldobta magát, felvette a jó kis gázsit, egy karcolás nem volt rajta.

Ilyen is van a bunyóban. :) Zsoltot meg a menedzsementje feláldozta, de épp egy ilyen analfabéta ellen azért durva. Legalább egy nagy bajnok ellen lett volna, de így.

#609683 banyaiz Előzmény: #609581

Ezen a meccsen Zsoltot csak akkor hozzák ki győztesnek ha kiütéssel nyer.

Le volt zsírozva előre, mást nem tudok elképzelni mert ennyire hülye pontozók nincsenek , hogy a ruszki csépeli a levegőt aztán kihozzák győztesnek. Röhej.

De sok ilyen van. Pl a német gálákon is. Koko, Erdei miatt néztem egy időben de hát az katasztrófa volt. Töltelék bokszolókat hoztak prédának , a pontozás is sokszor röhej volt. Pl egy Universum által rendezett gálán Erdei kikapjon ahhoz kb az kellett volna , hogy ne bírjon talpra állni az eredményhirdetésre sem. mikor azzal az argentínnal meccselt Garaival . Kihozták pontozással, de ha az nem egy német gála akkor bukott volna.

Mondjuk az röhej, hogy egy ilyen favágó ellen áldozták be.

Ezért nézek snookert itt vagy beesik vagy nem nincs melléduma.

http://jotekonykocc.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/01/Robertson_visszavagott/

Re: Szép Világ

#609641 matgab Előzmény: #609616

Ebben a világban a magyaroknak nem nagyon van támogatója, maximum egyéni szinten.

Nincs olyan nagytestvérünk, mint a szerbeknek, bolgároknak, cseheknek az oroszok, mint az osztrákoknak a németek, vagy a skandinávok együtt, vagy a latinok.

Mi vagyunk az árvaházban a kisgyerek, akit bármelyik nagyobb megüthet minket. Ha van valamink attól is igyekeznek megfosztani minket, akár a sportban, akár a tudományokban, de beszélhetünk itt az önbecsülésünkről vagy pl. még a saját történelmünket is elvették.

Ráadásul -ami a legnagyobb baj, az utóbbi 500 évben mindig elhittük, hogy majd kikaparja nekünk valaki a gesztenyét, majd segít nekünk, aztán mindig rá kellett jönnünk, hogy csak ágyutölteléknek kellettünk.

Csoda , hogy vagyunk még egyáltalán.

Re: Szép Világ

#609616 TrendMan Előzmény: #609615

Magam részéről jó egészséget és egy nagy visszatérést kivánok Madárnak, most még egy okkal több, hogy neki lehessen szorítani.

Szép Világ

#609615 TrendMan

"ezt a Terry O'Connor pontozóbírót már amatőrben is ismertem, akkor is gazember volt, semmit sem változott. Nem értem, ez a szélhámos, hogy merte kihozni az oroszt győztesnek."

Szép Világ

#609614 TrendMan

"ezt a Terry O'Connor pontozóbírót már amatőrben is ismertem, akkor is gazember volt, semmit sem változott. Nem értem, ez a szélhámos, hogy merte kihozni az oroszt győztesnek."

#609607 TrendMan Előzmény: #609604

Az!

A másik amitől ki vagyok akadva Szalai 12 másodperces gólja.

Mondehol csak regélnek róla, már láttam a Bundesliga összes korábbi gyors gólját, de erről véletlenül sincs egy videó sehol.

#609581 Csusza Előzmény: #609576

Na, a vége felé be tudtam csatlakozni egy netes-kínlódós helyen, és valamennyit láttam belőle.

Madarat lepontozták, így sajnos már nem veretlen. :-(

A riporterek le vannak döbbenve, állítólag a meccs alatt szinte el sem találta az ellenfél. Amennyit én láttam, tényleg nem volt jogos a döntés.

Tudtok segíteni? Hol a b…

#609575 Csusza

Tudtok segíteni? Hol a búbánatban lehet nézni Madár ma esti meccsét a neten? (Nincs kábeltévém.)

Kösz.

#608497 TrendMan Előzmény: #608402

Szalay tényleg tipikus befejező csatár, de azt látni kell, hogy megcsinálni nem tudja a helyzetet.

Ha kell egy csel még, akkor bukta.

#608467 Pyxis Előzmény: #608451

Emlékszem még a szerbek elleni pótselejtezőre. Csúnya verés volt. Reméljük nem úgy járunk majd a csoport második hely után.

#608461 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #608407

Jajjj! Mindig az hiányzik aki nem játszik :-) Amúgy gondolom beférne ebbe a bivalyerős középpályára... (de amúgy is sérült, pedig Sanyibá pontosan most akart neki megbocsátani...bár szerintem ha hívnák se jönne)

#608451 Kiss Zoltán Előzmény: #608402

Van esélyünk a második helyre,ha meglesz akkor a jelenlegi állás szerint a franciák,de akár az izraeliek is az ellenfeleink lehetnek.Persze mindez egyenlőre csak elmélet!

#608412 banyaiz Előzmény: #608406

Dzsudzsák helyére beférne (nagy küzdelemben:)

Mondjuk összeállhatna úgy a csapat, hogy brazil Ronaldo (cseréje Maradona) elöl, mögötte Rooney /Messi.

Középpálya : CR7/Giggs, Zidanne/Totti, Essien, Sweinsteiger

Védelem: Nesta , Maldini, Robi Carlos, Dani Alves

Kapus: Bogdán (legyen egy nem honosított is. :)

Herceg: csak eljátszottam elméleti lehetőségekkel. :)