Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#609225 banyaiz Előzmény: #609220

El tudom azt is képzelni olyan történet lesz, hogy egy ilyen gyér vágás mondjuk 435-ön amit mondtok . Aztán mikor leesik osztalék betölti majd 1-2 hónap alatt, és mondjuk év végére 450-en lesz.

Nekem igazán jobban tetszene ha az látszana amit vártam , hogy 500 körülire felrántják vágás előtt, de ez álomszerűnek tűnik most.

Lehet, hogy ez a spéci magyar helyzet rezsitémákkal , különadókkal egyebekkel sok alapot óvatossá tesz. VAgy ennyire tartanának a cég jövőjétől? Ezzel a hozzáállással 70 Ft osztalék kellene, hogy 500 legyen. Miközben az állampapírhozamok tartanak lassan a 0-hoz a jövőben várakozások szerint. Ez lol.

#609222 rbbj11 Előzmény: #609218

az a baj, túl sok egykori e-starosnak van :) Nem bántásból írtam, lehet, rossz vicc...

#609220 banyaiz Előzmény: #609179

Most is keveslem. :)

Egyszerűen azért mert egy 435-ös vágás esetén a vágás előtti oszt hozam, és állampapír hozam közötti különbség történelmi rekord lenne bőségesen vsz.

Persze történelmi időket élünk, de azért ennyire? :) Minden lehet, én kivárok.

Azt nem tartom vszínűnek, hogy amíg a szelvény rajta van baromi módon elkezdjék adni. Van még durván 25 ker nap. Vsz közgyűlés környékén 440 körül lesz legalább.

Mennyi lesz a teteje tippeljek én is , sok értelme nincs tippelgetni de normális világban 500 fölött kellene levágják (ez most kuka úgy tűnik) Vsz 450 fölött még ebben a nyomorban is.

#609218 taresz Előzmény: #609215

Fele pénzem ebben. Ezért nem megy....

A másik része OTP. Na az megy, csak nem a jó irányba. Aggodalomra egyelőre azért nincs ok.

Ismerem a papír "evolúci…

#609183 Nyeretlen_Keteves

Ismerem a papír "evolúcióját" ezért írtam február 19.-én (de régen volt), hogy

"Nincs gááááz!

Jelentésig leviszik 373-375 környékére (elvan a gyerek, ha játszik ugye, közben szépen csipegetek belőle, mert az én eszemen nem járnak ám túl, de nem ám :-) , onnan van benne 20-25% a csúcsig (megfelelő oszti esetén természetesen), vágás 435-nél. No és ez tuti! :-)

Egyéb kecsegtetéseket még nem is számoltam bele... "

Szóval belekalkuláltam a vágás előtti kis esést, de lehetséges idén minden máshogy lesz, sőt egyre valószínűbb...

#609182 macika Előzmény: #609179

a vágás előtt pár héttel (kb 2) már adják azok akik csak az oszti rallyra vették nyerészkedni

ezért nem szokott akkor már emelkedni, ső inkább lefele tart

eddig ez volt mindig évek óta

#609179 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #609177

No akkor résen leszek.....ha 70 forint nyissz lesz(420-ról), akkor betankolok! Bár én mintha 436-os nyiszről beszéltem volna itt egy hónapja, oszt azt is keveselték! konkrétan Bányaiz kolléga rémlik...:-)

#609177 macika Előzmény: #609175

420-nál vágnák le az kecsegtető lenne

no de ahhoz április közepére (kb 2-3 hét) 435-ig illene mennie mert hát onnan már inkább csorogni fog lefele vágásig // elvileg//

oszt nyissz 50-70 ft esés

#609174 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #609144

Kormányzati oldalról engem semmivel se kecsegtessenek, megvédeni meg aztán pláne ne védjenek meg (max maguktól).

A vége tényleg az lesz, minél többet fogyasztok, annál többet utal a számlámra a szolgáltató! :-)

#609144 banyaiz Előzmény: #609128

jaja nem fognak vsz kapkodni azért nem egy kis döntés elég szépen nőttek belőle bevételek, csak kis profittartalommal.

Ilyen nyilatkozat visszatarthat polgártársakat, hogy átmenjenek hozzájuk mert lehet megszűnik hamarosan stb akkor nem vállalják a macerát esetleg. Pl itt lennék én is mint potenciális ügyfelük aztán ahelyett a fényes jövővel kecsegtetnének bezárást emlegetnek.

Majd a 20% rezsicsökkentéssel megkecsegtetnek téged kormányzati oldalról. Ahogy közeledik a választás esélyes, hogy átlépjük a 100%-ot (rezsivágásban) :)