Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#609128 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #609126

Ezért mondtam, hogy nem kéne kapkodniuk (mert engem mint ügyfélt ,mivel fognak a jövőben kecsegtetni??? mondjuk egy 20%-os árfolyam emelkedéssel esetleg lehetne :-) , de ők biztos jobban tudják, gondolom.

#609126 banyaiz Előzmény: #609121

Mikor kijött negyedéves akkor arról beszéltek, hogy nem egy nagy üzlet de azért megéri mert segít az ügyfél megtartásban. Erre most lebegtetik a bezárást. Lehet ez is része az alkunak, mert vmi kompenzációt akarnak kicsikarni.

Euroman: nem vagyok ügyfelük ezen a területen, mi ez a távszámla amit mondasz? Nekem rezsik csoportos beszedéssel mennek.

Egyébként olcsóbban jössz így ki mintha édásznál lennél? Mi az , hogy nem akartak elengedni , ennyire macera volt váltani?

#609125 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #609122

:-) De meg ám! Ördögük volt... :-) Persze, valszeg "szegénykéim" nem a "rezsicsökkentős 10%-al" kecsegtettek annak idején, hanem egy másik 10%-al... tehát, valójában 20%-al kéne kevesebbet fizetnem mint 1 éve! Tehát jobban élek(élnék) mint 1 éve! Na ugye!

#609124 banyaiz Előzmény: #609119

"Jöjjön aminek jönnie kell , ......... választani túl késő már semmire nincs idő.... " :D

Na de visszatérve Telohoz, jobb is lehetne ez kétségtelen, de vsz még esemény előtt vagyunk legalábbis én erre játszom.

#609123 Euroman Előzmény: #609116

ennek én sem örülte...tavaly hónapokig dolgoztam rajta, hogy átvegyenek, mert az édász és égáz nem igazán akart elengedni...erre most mindenem a távszámlán van, egy gombnyomással fizetem...csekket rühellem, és bankszámláról sem akarom, hogy automatikusan utalják, mert arra augusztustól már nem jön pénz...akkor kifut a sétálóidőm, echte munkanélküli leszek sajnos...

#609122 Fornit Előzmény: #609121

Megkaptad a -10% rezsicsökkentést így is nem ? :))

De lehet, hogy a 10%-ot a rv árfolyamra értették akkor. Azzal viszont rendben is volnánk, van az 20 is.

#609121 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #609116

Na tessék! Fasza! Nincs egy éve, hogy kötöttem velük a szerződést....akkor mondták, hogy 10%-al olcsóbb lesz :-) Egyébként, ha nem éri meg ne csinálják, bár én egy évet várnék a helyükben.....

#609107 banyaiz Előzmény: #609105

Láttunk már falon pókot most hóban nyuszit is fogunk ha így marad. :)

Nem kapkodom én most ezt a matáv témát el, szépen kivárom az április végét május elejét, mennyi az annyi, aztán eldöntöm, hogy inkább osztalék vagy eladás. Arra elég sokáig kell várniuk, hogy osztalék előtt 41x-en adjak nekik részvényt, legalábbis nem tartom valószínűnek ez előforduljon.

Remélem a világ annyira nem fossa össze magát, hogy ezt is benyomják.

#609104 banyaiz Előzmény: #608965

Rendben van a "mozgása", nézd meg pl Otit 4900-ről visszajött 4300-ra, közben ez békésen a "szokásos" 400 környéke. Ad azért egy támaszt ez az osztalék téma.

Április végén feljebb lesz . Mondjuk amit még oszt javaslat előtt, vagy amikor kijött javaslat gondoltam 500 környéke távolinak tűnik. Na de ne szaladjunk előre ennyire.

#608954 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #608935

Eladom az összeset, és egy picivel lejjebb vissza..

Gondolom, abban a pillanatban, ahogy eladnám jönne a skyrocket..., de Pepe tényleg letesztelhetné esetleg :-)

#608935 macika Előzmény: #608888

413

bux átsúlyozás

410 jü lesz zárásra, de lehet 415 is ha a pepegető végre eladná )))