lassan jöhetne a napirendi határozati javaslatok listája, benne a főbb számokkal... vajon túllövik a phyl veszteségét, vagy csak fele annyi lesz?
lassan jöhetne a napirendi határozati javaslatok listája, benne a főbb számokkal... vajon túllövik a phyl veszteségét, vagy csak fele annyi lesz?
A Magyar Nemzet információi szerint újabb szolgáltatási körre terjesztheti ki a hatósági árak rendszerét a kormány. A tervek szerint a jövőben nemcsak a már beharangozott csatornadíjért, vagyis a szennyvízelvezetésért, hanem annak elszállításáért, azaz a szippantásért is kevesebbet kell majd fizetni. A lapnak a kormánypárt egyik vezetője azt mondta: jelenleg is vizsgálja a kormány, illetve a Fidesz rezsicsökkentést előkészítő munkacsoportja, hogyan lehetne a hatósági árképzés rendszerét a lakossági szolgáltatások minél szélesebb körében kiterjeszteni. (Kíváncsian várjuk, mikor merül fel a hatósági áras kenyér, tej gondolata, hiszen igény volna rá. A szerk.) A politikus emlékeztetett arra is, hogy többek között a PB-gázpalackok és a tartályos gáz árának, illetve a kéményseprés díjainak hamarosan várható csökkentését is a hatósági árképzés módszerével érhetik el. Utóbbi tervéről egyébként szintén a lap számolt be elsőként januárban.
A lap emlékeztet arra, hogy az Országgyűlés várhatóan április végéig elfogadja a rezsicsökkentés végrehajtásáról szóló törvényjavaslatot, amely a díjcsökkentések megvalósulását biztosítja. A törvényjavaslat - amelyet múlt héten kezdett tárgyalni a parlament - az áram, a földgáz és a távhő árának január 1-jei csökkentése mellett rögzíti a víz- és a szemétszállítási díjak tízszázalékos mérséklését is július 1-jétől, valamint kötelezővé teszi ennek feltüntetését a számlákon.
Orbán Viktor miniszterelnök két hete a parlamentben botrányosnak minősítette a gázszolgáltatók és az energiahivatal vitájában hozott bírósági döntést, amelynek jogerőre emelkedése esetén egy családnak átlagosan 4400 forintot kellett volna visszafizetnie. Néhány nappal később azonban az Országgyűlés átalakította és rendeletalkotási joggal ruházta fel az energiahivatalt; az elfogadott változtatással bíróságon már nem lehet megtámadni az energiahivatal rezsicsökkentést érintő döntéseit.
http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/ujabb_szolgaltatoknak_csapna_oda_a_kormany.549403.html
Ez a helyzet a CNG-vel, már 3 kút van :-) Én kettőről tudtam.
http://www.vg.hu/vallalatok/energia/lassan-terjed-magyarorszagon-a-suritett-foldgaz-uzemanyag-400619
:-)
már régóta figyelem.
10 alatt jó lehet spekire
a többi duma :-)
Engem nem érdekel Ti mit gondoltok, ezt így kellett csinálni hónap végén, pontosan utolsó pillanatokban, beállítva a gyertyát, utána visszaszedve pont 33ra.
Lassan jön a beszámoló, jön a közgyűlés, jönnek a hírek.
Jövő hó végére ez mind meglesz már.
Már naposon is túladott volt, ezzel az alsó kanóccal lekanalazták az alj kijelőlést is.
Szerintem szép.
Nekem tetszik! ,-)
Bux, OTP páros mai kereskedési táblámon kettős alj, fel is lett kötve.
Azon kívül meg EDt rajzolt 5.hullámban BUX nálam a héten naposon.
Tehát jó lesz ez!
attól függ kihez került az a "nincs eladó nincs eladó, nem adja senki mit beszél maci úr" 37K tétel beszórás
fecó vett 32-nél "párat" de ő már 33 tette is be
persze
jöhet a shorotsok zárnak szöveg is a sok sületlen mellett már nem is számít )
http://postimg.org/image/8sw6ekcht/full/
31en volt előző aljon doji fordító, akkor ment el 46-48ig, utána le, most másik 31es aljon a doji. Így a tökéletes kettős alj, ráadásul havi charton.
Ez záró beállítás volt. Napközben is lehetett volna adni, meg 35re is lehetett eddig adni több száz K-t hetek óta amikor legjobb vevő volt 35ön 350K.
Ez be lett állítva, ráadásul tökéletesen időzítve. Jövő hónapban közgyűlés, a következő havinak, mostani dojink zárója fölé kell zárnia, elindítani az emelkedő hullámot végre.
Hoppá hoppá!!
Gyönyörű havi doji beállítás, most már végre tényleg kettős aljjal!!
Végre..
Ennyi. Közgyűlés unalmas lesz, meg kell a húsvéti sonkára is pénz.
Ha már EON gáz:
mai hír
Most már tényleg visszavásároltuk az E.ON gázüzletágát
2013. március 28. | 15:30
Aláírta az E.ON magyarországi földgázipari érdekeltségeinek megvásárlásáról szóló megállapodást az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. csütörtökön. A cég közgyűlése a szerződés megkötése előtt jóváhagyta a parafált dokumentumot, amelynek értelmében a vételár megközelítőleg 870 millió euró - közölte a vállalat az MTI-vel.
Na a folyamatokba én sem látok bele. :) Az már bennfentes kereskedés lenne.
Ez a kivezetés már annyi helyen felbukkant, hogy már nem hat rám. Túl sokszor kiáltottak már farkast. (Aztán egyszer belém mar!?)
est meg jövőre :))