nagypéntek..máshol sem dolgoznak ma..a keresztéyn országok..
most látom hogy ma meg nincs is kereskedés...
de miért nincs ?
ezért nem megy ez az ország semmire..
én dolgozom ma is..holnap 12-13 órát fogok dolgozni,
vasárnap 12 órát.
Hétfőn csak az egyik kávéházban fogunk kinyitni.... egykét órát biztosan dolgozom....a többi időmben meg otthon rakodok, vagy teszek-veszek.
Dolgozni kell, különben nem megy semmire az ember. :-)))
ezeket a munkaszüneti napokat én egy-az-egyben felszámolnám, mindet !!
Sajnos nincs időm tovább boncolgatni.
mai kereskedési táblámon OTP is, mintha mai kettős aljat csinált volna, piros karikával.
Naposát grafikonrajzolomban kell majd megnéznem..
http://postimg.org/image/4ayu2wwr5/
Most el.
Kellemes hétvégét
akár ) mint minden csak feltételezés ))
kivéve ha az otp-t tovább verik kb 4150ig
A zászló feltételezés volt.
Mondtam akkor zászló, ha kiviszi a tetejét.
Akkor 20Kt kivitte volna, és azzal átmegy a 20K ellenálláson.
Nem vitte ki zászló tetejét.
Itt is ékünk van, feltételezzük a felfele kitörést.
Jövőhéttől megint mehetnénk fel.
Bízom benne, így kéne lennie!
Annyira jó ez a bét hogy 1/10 mennyiségű Mollal kisebb százaléknyi emelkedéssel is felfelé mozgatja a buxot Otival szemben...és a tegnapi 300 pontos kt is már 500.
Hati már nem nagyon akarja a lefelét,inkább kamat tágul...pedig Oti egy százassal lentebb van mint tegnap,de nem követjük.
hát jó lenne, ha rákapcsolnának egy kicsit..akkor mi meg emelkedni fogunk már:-D
Nem szeretnek minket. Kint még alig estek, mi meg folyamatosan csorgunk lefelé ....
délután folyamán érkezik, a negyedik negyedéves amerikai GDP adat valamint a BUX index is átsúlyozásra kerül. Az OTP súlya 29,9%-ra csökken, miközben a Richter, MTELEKOM, MOL trió ellentétes utat jár be. Sorrendben haladva a súlyok 19,6%-ra, 11,4%-ra és 31,4%-ra emelkednek a súlyok. Ezenfelül debütál az Állami Nyomda, a Danubius és a Rába is.
A mozgások hevesek lehetnek a nap végén az előbbiek okán, ráadásul a héten ez az utolsó kereskedési nap, ugyanis holnap majdnem minden tőzsde zárva tart a világon.
wig20 nálam már -8,1 %, cseh px50 -8,13 %..
japán felduma sikerült: +17,18%...dow is +10 % fölött
yokat ))
ma negyedéves zárás lesz
egy kis statisztika macókától
a bluek közül idén (eddig) a lecsós vezet +9.5%, mondjuk májusra biztos nem lesz az első (((
1 mat +
2 otp +
3 egis +
4 rg -
5 mol -
bux -1.5%
sp +9,5%
daxl +2,5-3%%
wig20 -7%
rts -5%
ftse250 +12% ez meglepő nekem kicsit lufis
yók vagyunk! jeeeeeeee