Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#608683 Trisz Előzmény: #608679

Eufória akkor lesz, amikor minden tőzsde szárnyalni fog. Ahogy a válságból nem marad ki egy tőzsde sem, a csúcson is együtt fognak szárnyalni.

#608680 Trisz Előzmény: #608605

Ilyen típusú bejegyzéseket szoktam olvasni lefelé is, meg felfelé is. Mindkettőt vitatom. A legszemléletesebb példa, amikor valaki azt feltételezi, hogy pl. 34 Ft-ért mennyibe kerülne kivásárolni a többségi részt. Szvsz ennyire nem lehet statikusan vizsgálni a kereskedést.

#608679 Sly-- Előzmény: #608676

Az eufória most van-volt a tőzsdéken, kivéve nálunk...

Ha kinnt esnek, nem minket fognak venni.

Különösen a keg-gel semmi összefüggés nincs.

#608676 Trisz Előzmény: #608505

Nekem az a kényszerképzetem, hogy USA és a többi nagy tőzsde után csak-csak elindul a többi tőzsde is. Ha ez így lesz, akkor előbb-utóbb eufória lesz a tőzsdéken. Ebben a helyzetben pedig nem a negatív forgatókönyvek ideje jön. ???

#608671 Trisz Előzmény: #608505

Múltkor kifejtetted, miért fog előbb indulni a KEG, mint a Ph. Az nekem nem csak szimpatikusnak, hanem racionálisnak is tűnt. Még ma is látok rá esélyt. Sőt!

Nekem régi nagy hibám volt, hogy sokkal gyorsabban léptem, mint kellett volna. (Még lassulhatnék kicsit. :) )

Mire jött a várakozásom, addigra már változtattam az elképzelésemen. Nagyon bosszantott.

#608624 Hathor Előzmény: #608615

Múlt héten még év második felében volt várható esetleg :D

előtte levő héten meg juli 01. :D

sosem tudják mit akarnak. :D

Buktak a gázszolgáltatók ellen februárban, tegnap villamos energia ellen is buktak.

Nem tudnak ezek mit kitalálni már :D

#608605 macika Előzmény: #608601

kicsiknél mivel többnyire csak a kicsiket érdekli

így az ők türelmén múlik csak a dolog

kreget pl 1millával most limitre vághatnák

#608601 Zotya32 Előzmény: #608507

"Ne sértődj meg érte,de mintha az öt évvel ezelőtti önmagam látnám benned.Persze ennyire őrült azért nem voltam.:) Kívánom,hogy keress majd a papírral,de azért figyelj oda azokra is,akik már megégették vele magukat egyszer.

mobilizmo"

Így van, óvatosan kell ezeket a t-papírokat kezelni... a keg-ben volt (van?) lehetőség, de behalt a kezdeményezés a cél előtt... ez pedig sok jót nem vetít előre, egy unalmas közgyűlés lesz, majd utána egy rendkívüli keretében borulni fog a bili, és jön a bevált recept újabb fejezete, mivel nem sikerült megakadályozni a tavalyi szervezkedéssel, és úgy tűnik már nincs is igény rá, mert az éves közgyűlés sem érdekel már senkit...

#608536 Zotya32 Előzmény: #608507

örülnék neki, ha így lenne... de mivel nem adom el, vszínű a robbanás most elmarad :))

#608508 Hathor Előzmény: #608506

Jogotok van ezt gondolni :D

Minden topikban ezt kell olvasnom a kisbüfiktől.

Édes együtállás, a nép pesszimizmusa..

Melegágya a semmiben nem hiszünk itthon emelkedésnek.

Már azt is olvasom minden topikban, hogy az EUR/USDban paritás lesz 1:1en.

Macika is közzétette hati topikban.

Jól járnak a hírszerkesztők, legalább adják a hírt egymásnak az emberek.

nem dolgoznak hiába.

#608507 Hathor Előzmény: #608505

Zotya sajna Te is ellen indikátor vagy.. Amikor ezeket megállapítod, utána lesz robbanás ,-)

#608505 Zotya32 Előzmény: #608502

miután nem lesznek érdekes napirendi pontok, így sokat már nem kell várni a közgyűléstől...

innentől hitelét vesztette minden ilyen kezdeményezés. azt kell látni, hogy a cégnek vége, még lesz 1-2 ficánkolás felfelé, de nem szabad várni a csodát. itt bizony alaptőke-leszállítás jön hamarosan, új névérték, hatalmas veszteségek.... szorosan követi a phylaxiát, minden onnan indult ki, erre sem vár más forgatókönyv. időben van kb. 2 év csúszás.

#608502 Hathor Előzmény: #608498

Azt csak Mackó úr szeretné.

Az a baj, hogy itt próbálkoznak kidobatni velünk, de senki nem dobja ki a pakkját.

Én sem teszem, nem is fogom.

Ez megy már régóta..

Megy a kanyhaló nyomás eladói oldalról. Nem tud mit kezdeni 25-30K pakkjával a kanyista. rángatja fel-le, hátha valaki beveszi mennyire fontos eladnia, de annyira nem akarja bent tartani, mert mindig kikapja 35ről, nehogy elvegyék tőle.

Beáldoztak 10Kt, hátha valaki megijed, de nem..

Itt csak a kanyhaló bukik a rádobálásával, de Ő tudja.. ,-)

majd egyszer vissza is kell vennie, na akkor már eladó nemigen lesz.

A héten még talán megjön a nem auditált beszámoló számai.

A közgyűlési előterjesztésekkel..

Addig még játszanak.. Napos indikátorok szétverve megint :D

Állandóan kecsegtetnek ezek a szép pakkok.. sokáig nem fogom bírni a várakozást, hogy ne vegyek bele..

#608499 Zotya32 Előzmény: #608498

minden tolvajpapír beragadt 30 ft környékére... várjuk bennünk a csodát... vajon hol lesz? phyl, fuso, keg? netán majd a biomed 30 ft-nál?