Újabb hati long 18240
380-350en otp-ben nagy vételi erő kerekedne..400alatt sok stop lakik..arra vadásznak..
EUR/USD ez mutat mindent, a kimenekülő tőke áramlási irányát, magyarázza azt hogy USA miért is nem esik, vagy ha eseget,miért is áll talpra, megadja az alaphangot a speki HUF kereszteknek, mutatja az utat a "ZS" kategóriás leminősített rv piacoknak
lehet reménykedni ,álmokat kergetni ,amíg nincs gyökeres gazdaságpolitikai váltás, Mo nem lesz éllovas, és a kispappirok, hm,hm ne legyen igazam, de sok kisembert fog mély depresszióba dönteni
mert hogy szétvert dolog? meg hogy hová esne még ? van itt számtalan példa nabi,fotex sorolhatnám,egy sem a kisbefektetők kiszolgálásáról szólt
ha majd nem lesz hová esni kivezetik,oszt a pógár eldöntheti odaadja-e fingérthugyért vagy bukik mint Rottenbiller
elkerülhetetlen egy tisztulási folyamat ,ami után majd jöhet a talpraállás, de az nem lesz ennyire egyszerű, pikk-pakk,most egy eső ,depresszív időszak van,de ennek hossza ???? 1év 2 év 5év? ki tudja
én nem erőltetném MÉG a longot, bár kétségtelen hogy a káosz és a bukás a legjobb befektetések melegágya ,HA elindul a kilábalás
( minden pozit tartok, USDHUF ,EURHUF long , AUDJPY ,EURUSD,DAX short )
élesen lefele - mint eddig
főleg ha a mol 16K pápá és az otp 4400 pápá
kint a bankszektor ugyanis "eseget"""
Újra olyan szintekhez értünk ahol van esély egy irányváltáshoz.
annyi van..komcsi csőcselék nyert a választáson..ez GÁÁZ
szlovénoknál sztem nincs gond..a PIGS-ektől félünk..
svájc ciprus usa csőrét piszkálta..kellett nekik az a zseton..ők tárt karokkal fogadják..
aztán jönnek a szlovénok )))
longosok meg folyamatosan menekülnek idehaza a hatiban
ez van és nem ma kezdődött el
Az biztos, hogy bármennyire is 'hevesnek' látszik a csapkodás, a forgalom galambfing.
Igen, a nemzetközi hangulat jó volt, itt is csak a mol húzta le az indexet, közben az volt a kérdés pár hete otp egyből átviszi e az 5000-et. Nem az a tipikus na most kellene ráadni helyzet, mert a molt bármikor visszaránthatják akár 1000 ponttal is 1-2 nap alatt, a felfelé araszoló külföld mellett.
Ez a bét tetszhalott hetek óta,néha csap egyet,de lefelé tart...semmi erő nincs benne.
holnap Húsvét előtt felmegy sztem..bár sokan kitáraznak ciprus miatt.
Ezt kérdezed 1000es S&P óta hogy mi lesz ha elkezd esni, azóta 560pontot jött fel.
Big-E is mindig azt mondta, még egy picit megy és beszakad..
évek óta ez megy..
ennek ellenére elértünk kint csúcsokhoz, ahol a sok pesszimista ember dobálja a shortokat, mert nehogy már tovább menjen, mire fel?
Ez van most.. aztán minden megy tovább majd fel.
Remélem..
felszedjük a shortosokat.
)))) 20300 óta esünk
200 napos 100 napos hol van már?
re irány
majd 0 kt-nál lesz érdekes
én tartom a shortot... 18.700 as átlag körüli a mostani pakkom...
tegnap ráadtam, de le is kellett zárni...ma nem adok már rá...talán holnap, ha folytatódik az esés..
és az USA még csak most gondolkozik hogy legyen -e nagyobb esés, vagy sem ?
mi lesz ha rendesen nekiállnak esni ?