Te meg melyik meccset nézted? :-) Most, hogy kicsit megnyugodtam, rájöttem, hogy nincs gááááz! Romániában egy döntetlen, és megverjük a Hollandokat, ilyen egyszerű ez! Simplicity van vazzeg!
Te meg melyik meccset nézted? :-) Most, hogy kicsit megnyugodtam, rájöttem, hogy nincs gááááz! Romániában egy döntetlen, és megverjük a Hollandokat, ilyen egyszerű ez! Simplicity van vazzeg!
1-1 nem rossz.
románokkal idegenben lesz a döntő meccs. Ott győznünk kell és akkor szinte biztos a 2. hely.
Csak az utolsó 30 percet tudtam nézni, így egészen focimeccs formája volt a dolgoknak. Sőt még szórakoztató is volt. :)
Nem voltunk úgy betojva ahogy gondoltam legalábbis ez kis idő alapján amit láttam egészen hasonlított egy focicsapatra játékunk.
Komannak pedig volt egy jó passza amiből gól lehetett volna ha Böde nem szökteti magát hosszan. A védelmünk az gyengécskének tűnt megint nekem ezzel kellene vmit kezdeni először vsz , de összességében jó ez az 1 pont idegenben.
szerencse, hogy kreatív játékosunk...
Koman egy kutya! :-) (már elég régen)
bazzeg koman... szégyen ilyen passz a semmibe
No, lassan eljön az ideje annak a bizonyos Hungaricum-nak...
Miért nem azt a kurv@gyenge Komant(persze Szalai is gyenge volt) vitte most le??? Most küzdhet a Böde gyerek egyedül...
sanyi bá nem győzelemre játszik. Elekkel is sokat erősödtünk.
Böde népnevelő könyökössel is bemutatkozott. No igen, az NB1-ben vannak MMA mozdulatok...
"71 Böde egyenlít!
68 Egervári cserél, Hajnal helyére a ferencvárosi Böde érkezik."
Románok ellen is cserélhetet volna.
csak a fradi :)
Mire leírom, a befejző csatár befejezte!!! Bödeeeeeeeeeee (Én mint újpest drukker...)
Meg is lett az eredménye, ennek a "szépen dolgoziknak"... egyébként a teljes "középpályánk" egy tragédia. Most meg jön a másik "befejező csatár".. a pályafutásukat kellene befejezni de azonnal itt sokaknak, (a rajzos Sanyival együtt), de én vagyok a hülye, hogy nézem...
:-) Hatalmas tehetség....
mészáros is szépen dolgozik a török gólon...
Ebben a Király gyerekben komoly potenciál lehet még a törökök számára.... közben..... jézusom micsoda védelmünk van(már azt hittem a gólvonalig vezeti ez a derék török fiú)
0-1 a kapufák száma
Most beszéltem Birkan barátommal, azt mondta, hogy "dzsozni fottok gyaur kuták, mer dzsobbak vattok". Mondjuk baromira nem ért a focihoz....sem.
Én azt tippelem, hogy ebben az időben én magam sportolok és nem nézem a meccset.
Eddigi tapasztalatom alapján ez csak jól jöhet a csapatnak:-)
Azt mondom bizakodó tekintetünket vessük a jövőbe. :) Ennél csak jobb jöhet.
Nyeretlen Kétéves: Mai meccs, hát szerintem van esélyünk mivel ez a török csapat sem egy világverő gárda legalábbis amit első meccsen mutattak az alapján. 1 pontot illene legalább elhozni. Remélem lekontrázzuk őket, egy beton védelem mellett. Na jó ezek voltak az ábrándozásaim ha fogadni kellene török győzelemre tennék mivel vsz összefossuk magunkat idegenben aztán kislányos zavarunkban össze vissza rugdossuk majd a labdát.
De megnézem azért meccset, mazochista vagyok, meg hátha tévedek. Tudod a reményhal :)