Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#609274 Előzmény: #609048

Ha most sürgősséggel újranyitnák a 10%-os hazautalást, akkor sem tudnák hazautalni, hiszen zárlat van. Egy próbát talán megérne, hogy a rendkívüli nemzetközi helyzetre tekintettel KIVÉTELESEN mondjuk egy hónapra újranyitnák a hazautalási lehetőséget, de szerintem nem folyna be számottevő pénz.

#609092 Euroman Előzmény: #609048

szvsz keveset...aki egyszer offshore lett, az most egy másik ilyen helyet keres....magyar gazdpol megbízhatóság a lóphinggal egyenlő...sajnos sok más országé is...

#609057 Ibiza Előzmény: #609048

100mrdról beszéltek.. 10mrd adó bereppent..innen már itt is felhasználhatják.

#609048 Kissherceg Előzmény: #608322

Kíváncsi vagyok, hogy mennyi pénzt hoznak haza Ciprusról. Látszani fog e bármi is a charton. Persze nincsenek illúzióim, valszeg másik paradicsomba megy a lé.

#608317 xmann Előzmény: #608269

Miután már sokan 50 meg 75 pontot hallucináltak, nyilvánvalóan az is megkönnyebbülés volt hogy csak 25 vágás és semmi unortodox lépés. De ne félj, jön még az is :)

#608285 banyaiz Előzmény: #608269

Hírre adni, sokan játszanak vsz Ft shortra aztán zárogattak, lehet felmerült az is, hogy Tolcsy rögtön 0,5-el kezd, és csalódtak benne.

Na meg a sajtónak sem nyilatkozik, így az olyan szenzációk mint a pirospöttyök egyebek elmaradnak (egyelőre) .

Amúgy komolyra fordítva némileg engem meglep, hogy ilyen könnyedén lehoztuk 5%-ra a kamatot. Még a végén Spadenak lesz igaza, hogy 4% alá megy idén. Azért várjunk ezzel még, de egyelőre elég simán veszi a piac ezt a sorozatot.

#608263 Zotya32 Előzmény: #608216

még jó, hogy csak 5%-ra vitték le a kamatot, mert ha 5% alá mentek volna, már 300 alatt lenne az euró :)))

#608192 Ibiza Előzmény: #608189

ez a vállalkozás.. felelősség a tetteinkért és harc a lehetőségért..

az óvoda ha keresek akkor veszek hatalmas mercit és megyek mint foximaxi..ha meg nem sikerül akkor szaladok parlamenthez..Orbán azonnal fizesse ki a károm..

de ez alapvetően hufos topik!!

#608189 Euroman Előzmény: #608179

nem tudom erste vagy raiffeisen mennyire "ugibugri"...mindenesetre a hiteleik nagy részével jól befürödtek...unicreditről is ezt mondják...én itt Sopronban több vállakozót ismerek, akit maga alá temetett a hitele, és volt közte olyan is, aki csak 1 rossz döntést hozott, de az mindent vitt...még a házat is majdnem, amiben lakik

#608179 Ibiza Előzmény: #608164

egy ingatlan beruházás 3év.. maga a projekt a fedezete..válságban egy másik üzleti modellt kell hozzárendelni.

Folyószámla hitelre minden vállalkozásnak szüksége van..biztosítéknak ott vannak a biztosítók..és az esetleges saját kezességvállalás. Ugribugri bankok hiteleztek össze-vissza komoly bankok mindig így csinálták..OTP pl kb 50%-ra számolta be a fedezetet..a válság miatt a nemzetközi bankok a központba vonták a hiteldöntéseket...Pl a magyar hitelt bécsben bírálták el..

#608169 Euroman Előzmény: #608164

jelenleg legalább 10 állásközvetítő, fejvadász oldalra vagyok regisztrálva...Sopron 55K lakos, szinte minden oldalon ugyanazok a hirdetések, összesen 12-15 db....Eisenstadt 11K lakos 186 álláshirdetés....más kérdés, hogy annak 90 %-a is szakmunkás állás, ami a kisebb gond, de legalább 2-5 év gyakorlatot írnak elő....különben csak csak tanoncnak vesznek fel 460-490 Eur/hóért....persze nem közel 50-es manust, hanem pályakezdő fiatalt....

#608164 Euroman Előzmény: #608156

már megint hitel? minek? a meglévőt kellene leépíteni. kkv-nek fedezete sincs hitelre, lakosságnak se nagyon...vagy megint a semmire adjuk...kkv mindek adósodjon el? ha export lassul, vagy behal a belső fogyasztás nulla és az is marad...akinek van munkéja xar a bére, bejelentetten 685K munkanélküli, szvsz a fekete melóval ennek a duplája is lehet....3 millió feletti nyugdíjas, akinek a nagyrésze szegény...következő generációknak már nyugdíja sem lesz...romhalmaz az egész

Sztem ma 5% ra nyomják a…

#608156 Ibiza

Sztem ma 5% ra nyomják a kamatot..további csökkentést én később sem várok...ezzel már lehet növekedés és azon a szinten van ahol még bejön a tőke.

Várok még két intézkedést:

1. A banki kötelező tartalék kamatát csökkentik vagy fokozatosan eltörlik..

2. a 2 hetes MNB kötvény kamatát (ebben fürdenek a bankok) jelentősen csökkentik

ezekkel motiválva bankokat a hitelezésre..

A valuta hitelek forintra váltásában is lesz sztem az MNB-nek szerepe..és talán az állami vagyont is átveszi egy pakkban mol manyup..), levegőhöz juttatva a kifeszített kormányt.. beindulhat az életpálya modell..oktatás és tán egészségügy esetleg állami alkalmazottak.

#607690 macika Előzmény: #607108

307 körül kezdjük a hetet

kedden tolcsy kacsint majd

yok vagyunk!

nem zászló!!!