forintba )))
osztán yok leszünk ))
Hong Kong jó alternatíva.. csányi ezt tudta.. de olvastam Miami kérdezés nélkül befogadja ciprusi pénzeket.
....és még egy apróság: ha így hozzányúlhatnak a bankbetétekhez az eurozónában, akkor hová fog menekülni a tőke?..........dollárba?....lehet.....svájci frankba: esélyes, mert az oroszok azt szintén előnyben részesítik. Meddig fogja bírni a vételi nyomást kompenzálni a svájci jegybank?........a VIX inkább felfelé nézeget....
....és még egy apróság: ha így hozzányúlhatnak a bankbetétekhez az eurozónában, akkor hová fog menekülni a tőke?..........dollárba?....lehet.....svájci frankba: esélyes, mert az oroszok azt szintén előnyben részesítik. Meddig fogja bírni a vételi nyomást kompenzálni a svájci jegybank?........a VIX inkább felfelé nézeget....
eurusd kiveszi a 1,2835öt és alá zár,az beza irányt fog mutatni az elkövetkezendő pár napra
...bár én a további esést favorizálom ( és azt nem spekulative )
:) amúgy nem ökörség ám ,itt ezen a szinten most szűk stoppal longolni, persze szigorúan spekulatíve, és szűk stopp, plussz fegyelem, közel 2000pöttyöt estünk,bármi lehet ...
még akkor is ha az logika ellenes
:)...
milyen jó hogy megvan még a shortom...
délelőtt ment a beetetés..majdnem elhitették velem hogy ma felfelé rally lesz...de inkább itthagytam a gépet...jól tettem.
a rutin....kezdőként még simán kiugrattak volna.
meg van az első körös targetem 18400on , és ha folytatódik a buli akkor beza az a 2-3hónapos csúnya előrejelzés is ülni fog
némi mentsvár a long szerelmeseinek hogy eurhuf "mintha" kissé elülni látszana ,de ez inkább erőgyűjtés szerintem mintem forduló, illetve ha sávban közlekedünk hati ügyileg akkor most valahol itt lenne az alja.......
de szerintem ez most keserű pirula lesz ....
Nem kellett volna... Bááár 800-on volt a stoppja, talán mégis jobb 651-en zárva :S
......ne haragudj, de komolyan nem értem mit nézel?..... a ciprusi bankcsőd borítékolását?...lehet, hogy a 18000-es hati csak a hosszútávú esés 3. hullámának rövid megállója lesz.......én a réz 320-330 közötti mozgására leszek kíváncsi,illetve az 1500 körüli SP-re.....
ráér az még a szivárványos bullban""""
mikor lesz?
yo 8-kor ))